- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- вашите искат ли ви пари или вземат ли ви парите
искали са ми най много до 20 лева и тва да е било като съм била малка и съм си имала спестявания(пари от баба и дядо примерно за Коледа) сега...най -много да ми поискат по 2,3 лева за да не развалят примерно
Не са ми искали..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
никога не са ми искали само 1 път баща ми ми иска пари дадох му 25 и му ги исках той каза че няма и след време ми върна 100 и аз викам дай ми 25 толко си ми зел й той вика а колко са бавих айде зимай и аз ги зех и му благодарих но да кажем че тва беше преди 7-8 годиниии
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
На мен никога не са ми иска ли.Освен веднъж когато бях с баба ми до супермаркета и не й стигна един лев,ама аз й услужих.
ami ot kakto rabotq se slu4va da pomagam na maika mi ili tq na men v trudni momenti,kogato azostana bez pari tq mi dava i obratnoto.nikoga ne sum iskala da mi gi vru6ta,no tq go pravi.ima dobra zaplata i qvno iska da e to4na.ponqkoga mi dostavq udovolstvie da i platq nqkoq smetka(tok ili parno ili t.n.) ili da i dam nqkvi pari prosto ei taka bez povod i i kazvam"mai4e,znam 4e si si haresala onova palto(primerno),ne 4akai zaplata ami idi si go kupi,podarqam ti go"maika mi e otgledala i men i sestra mi sama,nikoga ne mi e lipsvalo ne6to,izjivqla samprekrasno detstvo i mi dostaq udovolstvie da i pomagam i bez da me moli!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Определено не! Всеки си има отделни карти,и тегли от там ако им трябват големи суми
Better DeaD,Than In Love ...
Да искали са ми и винаги съм им давала, стига да имам. И винаги ще им дам каквото искат, все пак те са ми дали абсолютно всичко. Винаги са ми ги връщали дори без аз да искам.
никога не искат от мен пари .. пък и аз нямам дете ми дават
![]()
Искали са ми пари на заем не малко пъти и винаги съм им давала![]()
>>> House Music <<<
не ми ги взимат ама като знаят,че имам повече и не ми дават![]()
![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Ами аз не работя и следователно няма от къде да имам.
Така,че няма защо да ми искат![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Не ми искат![]()
Суетата.Моят любим грях.
Никога не са ми искали и то главно баща ми, защото майка ми не харчи никакви пари през деня. Това, което й остане от оборот, който е приела (а то е 5-6лв.) яде с него. Баща ми се разхожда с пари. Единствено когато трябват дребни, ако имам давам, ако не - не.
Don't tell me what I can or can't do !
До ся не са ми искали.
Не, никога. Когато съм наказана не ми дават няколко дни, но така пък непрекъснато приятелите и обожателите ми ми предлагат пари, които естествено отказвам. Баща ми ми дава двойно повече. Голямо наказание...
da posledni dadoh na maika 140 lv ne be6e izteglilai mi gi varna![]()
(sun)~{}*
Да, случва се понякога, но после винаги ги връща, плюс лихва (1, 2 лева най-много). :}
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
Понякога,когато има трябват дребни ми искат.Най-вече в стила - дай ми 2 по 2,аз ще ти дам 5![]()
Но най-прецакания бартер беше с баща ми - давам му 20,той на мен 10![]()
не
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Тва е много гадно да ти взимат парите от стипендийте .. Ама ако нямат пари и се налага може . Мойте родители рядко ми искат пари . Даже май не се е случвало![]()