.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

РоДитеЛИ .... Ужас

Хора кво да правя с тия мой родители немога да ги разбера какво искат от мен като ме видят че съм на компа и майка ми почва да мрънка да излизам навънка а като излезна и само ми звани и ми назорва да се прибирам кво искат тогава ... ?!? Постоянно мрънкат не се ли усещат че стават досадни .... и само се заяждат с мен нетърпими са Незнам какво да правя Един път да ме видят в добро настроение и ше ми го развалят на минутата

Do BOlka PozNAto samo 4e KogaTo s1m Na koMpa Pi6ti da sTaNA (Ne6to da PoMaGAm ZamAn) a Kato IzLEzna Iz uLiciTe Da sI IdvaM
    .... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....

Голям фен Аватара на mir4eto93
    И моите са същите... И те незнаят какво точно искат... когато излизам им казвам мамо, тате ще се прибера в 9 пр. и излизам... ако ми се обадят им казвам нали ви казах кога ще си дойда и затварям... и те не ме търсят повече... с компа правя същото... Надявам се, че ти помогнах,, можеш също просто да поговориш с тях, при мен не се получи, но и това е вариант... Айде, успех
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Uzabvaite im se malko ve bahti .. mn ste poslu6ni...

^ е и кат им се озъби кво ... конското става двойно по-дълго и по-досадно.
    Fuck you You fucking Fuckers

Град
    in my world!
    е и кат им се озъби кво ... конското става двойно по-дълго и по-досадно.
    +1 по темата и моите са така ама вече не им обръщам внимание апък вчера поредното конско мама се изцепи ''моля се на Бог да я води по правия път,като не слуша мене''
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

+1 по темата и моите са така ама вече не им обръщам внимание апък вчера поредното конско мама се изцепи ''моля се на Бог да я води по правия път,като не слуша мене'' [/quote]

Цитирай Първоначално написано от kriska__
    ''моля се на Бог да я води по правия път,като не слуша мене''

Опитай се да поговориш с тях.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от na1xn
    Не ме слушат колкото и да им се зъба
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Град
    In the middle of Nowhere
    На мен пък никога не са ми правили проблеми за това...

По темата:затапи ги с нещо остроумно и си продължи да правиш това което си правиш да видиш как ще се примирят...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

аа и на мен ми е познато.Ако седиш много на компа нищо чудно че ти го казват и при мен е така.Като ме изгонят за излезна ме прибраха миналата година в 5 и половина щото било късно
    хем на компа хем навън до късно не ми дават...познато ми е това,не им обръщай внимание

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    Ами аз нямам такива проблеми с наште,обаче защо не се опиташ да поговориш с тях и да ги попиташ какво точно искат?Пробвай,може да стане. При мен работи.Когато не ги разбирам какво точно искат от мен или какво трябва да направя,отивам при майка ми и си провеждаме един интересен разговор,а после всичко си е наред.Но да знаеш...Със зъбене и инати няма да стане.

of tui neshtu roditeli naprao sa ujas samo ni tormozqt nas .. az mrazq maika mi i bashta mi i sum im obeshatal che kato stana na 18 shte se ujenq za segashnoto si gaje i shte se iznesa ot doma shtoot gi MRAZQ MRAZQ GIII
    От СмяХх сЪъ раЗбиВъъм.. КойТууУу мЪ драЗни ПреБивЪъЪм.. И сЪс СеКИ не изЛизЪм!! НадУтЪ съМ и КфО??? ПрЕчИ Ли Ти )

SK0RP10N
    Guest
    Protivopostaviai im se.Maika mi kak nishto ne mi kazva ?

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Отстоявай позицията си. Не можеш да правиш всичко което те кажат.

SK0RP10N
    Guest
    Protivopostaviai im se.Maika mi kak nishto ne mi kazva

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от na1xn

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от ...SoMэ__SpЭciaLLy...
    Do BOlka PozNAto samo 4e KogaTo s1m Na koMpa Pi6ti da sTaNA (Ne6to da PoMaGAm ZamAn) a Kato IzLEzna Iz uLiciTe Da sI IdvaM
    +1 и се се чудят с ко да се заядат Къф ви е проблема ве дърти??Пууу ..аман!!

Град
    mezdra
    спокоино мила ще ти кажа и аз нещо моите са абсолютно същите да ти кажа нащеми влияеха много зле преди и бях постоянно разтроена и нямах желание за нищо но от както си намерих приятел вече и от както станах на 18 години да ти кажа започнах малко да им се противопоставям казвам им така не съм бебе на 2 години да ми казвате какво да правя имам акъл и мога и сама да преценя ситуацията например не че няма пак викане от тяхна страна но все си мисля че ако им се противопоставиш малко и им кажеш добре какво искате от мене като съм на компа искате да излизам примерно че е хубавио времетоо като съм навън постоянно ми звъните да се прибирам и се прави на разтроена някои път като им говориш а когато е нужно застани срещу тях като голям човек и така надявам се да съм ти помогнала поне малко

http://prize.bg/tedi4kata -моля ви влизайте

Град
    Враца
    Не мога да ти помогна, но пък мога да ти благодаря, че успя да ме накараш да разбера какви прекрасни родители имам
    А, и да... не им се отваряй много, че още по-лошо ще стане
    еlsy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си