Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
И ето че пак в опита си да ме схванеш, търсиш за какво да се закачиш, търсиш ХАРАКТЕРистика. А аз ти казвам че така и след 100 години мислене, пак няма да вникнеш в това което ти наговорих. Защото трябва да стане през теб, да осъзнаеш онова за което ти говоря в себе си, понеже то е колкото присъщо на мен, толкова и на теб, и чак тогава по аналогия да вникнеш. Но ти си знаеш все същото, все да се опиташ да ме вместиш в някаква завършена идеина цялост, в граница и рамка, в образ с характеристики - образ към който можеш да проявиш отношение, образ на който да реагираш. Забрави всички характеристики, забрави целия свят, всички хора и най-вече забрави себе си - и може би тогава ще откриеш кой съм.
Ако даваш себе си за пример, въобще не ти личи баш ти да си забравил за себе си. Е хайде да не използвам понятието самообожествяване, но е нещо подобно. Аз срам, не срам, ама с понятия мисля, кво да правиш - човещинка... А че това, което е присъщо на тебе, го има и в мен съм съгласен, включително и канибалския образ от снимката ти. Само че , ако ти му се кефиш, щото това си си ти-любимият, то аз, осъзнавайки в какво мога да се превърна, търся Спасителя, чрез Когото човешката природа влиза в това нормално състояние, за което е създадена. Без да целя да те обиждам, обаче в тази връзка нормалните хора си приличат, а уроди има всякакви и те се различават доста помежду си. Както и всеки луд си е башка луд. Христос нарича Себе си Път, а встрани от него можеш да кривнеш във всевъзможни безпътици.
Я се похвали ти какво си намерил, като си хванал по върлото!