- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много ми е притеснено...
С моя приятел снощи правихме секс за първи път и на мен сега ми е страшно притеснено, защото и двамата сме неопитни ... Какво да правя? Да пия ли някакво хапче за всеки случай и ако да какво?!![]()
![]()
![]()
![]()
Моля?! .. Какви хапчета, какви глупости?!
Дай малко повече инфо .. Поне ползвахте ли предпазни средства?!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Ako ne e svar6il v teb za6to da pi6e6 hap4eta!!!???![]()
Ако не е свършил в теб или не е станал някой гаф не виждам защо да пиеш хапче .. ? Да не мислиш след всеки акт да пиеш хапчета ..Ако ползвате презервативи няма от какво да се притесняваш
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Ако сте ползвали презерватив, защо тогава да пиеш хапче. Само ще навредиш на организма си. Лекарства не се пият, просто, защото така си решила.
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Ако сте го правили бе презерватив пий, но иначе е напълно безсмислено.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Aman ot takiva temi.
Da ne ste go pravili !
това че сте неопитни не значи че не трябва да знаеш кога да пиеш хапчета и кога не...стига сте си ги взимали като бонбонки![]()
Cruel Intentions
И кат сте неопитни кво ? Земи се нагалтаи с хап4ета!Да ва еба в тапите келеши!Земи про4ети нешто 4е да се образоваш поне малко а не само да хоиш да са ебе6 и след тва да са оплакваш...опраяите са![]()
Първоначално написано от пLiнцесkъ
...
За всичко си има първи път.![]()
Първоначално написано от пLiнцесkъ
![]()
![]()
![]()
vzemete malko da se obrazovate i togava pravete sex!!!
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
На колко годинки си мило?Първоначално написано от different.girl
Още една тема за секса на 14 предполагам!
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Първоначално написано от SK0RP10N
+1 поне като си тръгнала да го правиш да се беше информирала достатъчно! малко ли пише във форума за тези неща![]()
![]()
I'm a bitch, I'm a tease
I'm a goddess on my knees
When you hurt, when you suffer
I'm your angel undercover
I've been numb, I'm revived
Can't say I'm not alive
You know I wouldn't want it any other way
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Ne pii nikakvi hapcheta. Ako ste izpolzvali prezervativ, nqma mqsto za pritesnenia.
По-спокойно!Първоначално написано от SK0RP10N
Еми ,ако имат вкус на бонбони ще ги пие!Знаем ,че го практикуваш всяка вечер ,ама спри се дай си почивка!Първоначално написано от mystery`girl
"LiGlA G BeBzZz" я първо ти се образовай малко!Аз такава буква ,,4'' в българския език не знам! Нито за думата хоиш а ,за ходиш!Първоначално написано от LiGlA G BeBzZz
Сега да не излезе ,че защитавам авторката и нападам тези хора ,ще кажа едно!Вярно писва ти от такива ,но приемете ,че никой не се е родил научен!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Много си зле, честна дума!!! МНОГО!!!![]()
![]()
![]()
Беше лесно да си го сложиш с мърльото, а сега - какво да правя?!?
Ми що не мисли какво да правиш когато си го слагахте, а? Вземете малко да почетете преди да почнете да правите глупости и после да питате - какво да правя! Питай мама какво да правиш!![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
За да няма недоразбрали, по принцип преди да си свършите работата нямаше да е лошо да прочетете нещо за първия път... ама не да питате из форумите...
Let's get drunk tonight!