- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обица на пъпа за момче
e ne tochno emo ami smesica mejdu emo i scene![]()
От СмяХх сЪъ раЗбиВъъм.. КойТууУу мЪ драЗни ПреБивЪъЪм.. И сЪс СеКИ не изЛизЪм!! НадУтЪ съМ и КфО??? ПрЕчИ Ли Ти)
Първоначално написано от #иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ
Ооохо0 .. я ся кажи 4е тфа от автара си ти .. и ми стваш идола в живота ве4е![]()
Emo i Scene .. Ммм... инт ... .
нали си емо уж ... нещо мнпращаш .. вие не бяхте ли винаги депресирани и мразещи света и живота ...
Разкажи ми малко пове4е 4е ми стана забавно![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
+99999999999999999999Първоначално написано от EJI4eTy
И един въпрос към "идеалъъъъъъ нъ кфърталъъъъъ" тва на снимката ти ли си?Поне си направи нова регистрация с нормален ник! Емо
![]()
![]()
![]()
![]()
Уаууу... ами мисля 4е който те пробие ще ти каже по-подробно как да се грижиш за...пъпа си
ина4е и на мен не ми харесва.. ама мом4ето не ни пита дали ни харесва
~Remember,remember...25th of November~
За Идеала на Квартала по-добре направете тема в кофата, за да я обсъждате/ и дайте линк/, не спамете темата на момичето, оп-па момчето.![]()
Хммм... Обица на пъпа? ГАДОСТ! Обица на пъпа на момче? ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА ГАДОСТ!
Извод: Взимай се в ръчички, мойто момче, 'щото да си фешън догодина няма да е модерно!
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Нямах предвид точно това.Първоначално написано от black_wish
Просто обицата на пъпа за момче... 90% съм сигурна, че го прави от гъзария, и защото си мисли, че е модерно. Нищо лично към гаджето ти, сигурна съм, че е пич. (:
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
ne tova na avatara ne sum az
От СмяХх сЪъ раЗбиВъъм.. КойТууУу мЪ драЗни ПреБивЪъЪм.. И сЪс СеКИ не изЛизЪм!! НадУтЪ съМ и КфО??? ПрЕчИ Ли Ти)
Пед**аст ще стане.Първоначално написано от -4arovnata-
Мъж ли е това чудо с обица на пъпа,даже Азис сигурно няма ...или има?![]()
забраила си да пишиш на подписа си "fuck love"Първоначално написано от #иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ
![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
случайно за пръв път чувам такова нещо .. то дори и геиовете няма да си сложат ще е прекалено женско за тях
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
mi da nali na lqvoto yho kato si sloji nqkoi muj obica ne e geisko no na pupa vednaga stava geinqkoi suforymnici me izymqvat sus teoriite si.v greece pove4eto modeli - mom4eta ,momi4eta imat piersingi i ve4e tva ne e e modno a vupros na izbor i vkus.
po temata vuv studioto 6e ti obqsnqt podrobno.
#иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ на сегашния ти автар тфа ако си ти нищо емовско не виждам в тебе![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Момче с обеца на пъпа...ужасТнооо....
а по темата:те ще ти кажат![]()
Let The BEAT Control Your Body
олеле майконикога не бих тръгнала с момче с обеца на пъпа
нз как да го кажа по-леко ГЕЙСКО Е
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Обица на пъпа и то на момче...ужас
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
мисля,че ще добиеш вид на мазен педерас-селки тарикат ...пусни си и една по дългичка коса ...ама само отзад като опашка да ти седи и си я изруси....едни хавайки и си $JLaduJL4ииииии![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ако си падаш по педали, в бъдеще те чакат много проблеми.Първоначално написано от #иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!