.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Една приятелка май е бременна.. ХЕЛП?!

на 15 г е. Закъснява и с 2 дни не съм сигурна но мисля че е бременна защото и се гади вие свят боли я корема и главата и какво ли още не на 14-ти го каза че са го правили та да ви попитам понеже знам че тест за бременност се прави чак към 2-рата седмица след секс без презерватив ако го земе по рано от 30-ти примерно утре ще има ли резултат .. моля ви кажете ми много е притеснена

Ми направи си 1 тест.Ако продалжава да ти закаснява след седмица пак си направи и дано да няма бебе.А с презерватив ли го направихте ?

ем те се пазят уж... ма явно тоя път ..

попринцип редовно ли си ти идва?никога ли не ти е закъснявало

Наи вероятно не си бременна.Може да ти закаснява поради много при4ини.Ако не ти доиде до 1 седмица си направи тест.Но според мен не си.Спокоино

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Чудя се не може ли да си направиш теста примерно утре?

не аз бе .. фр-ката ми .. утре ще ходим да си земе.. дано даде резултат

Не притеснявайте момичето бе!

По темата: Не си бременна. Щом не е свършил в теб няма начин да си, от предеакулационна течност шанса е минимален, да не кажа нищожен. Нормално е според мен да ти закъснява с 2 дни, изчакай малко и тези дни би трябвало да ти дойде. След 1 седмица ако не дойде посети гинеколог и си направи тест.

napravi si test za bremennost! tolkova li e trydno?! na shurechek sa verni po vsqko vreme daje ima6e i edin dryg v koito pikae6 v 4ak6a...nz kak se kazva6e no moje6e da se izpolzva v parvite dni sled seks. vzemi si daje dva. 6tom ti e tolkova pritesneno i si nabiva6 filmite 6to ne si si vzeka ve4e test?!

Цитирай Първоначално написано от nikemilov

По темата: Не си бременна. Щом не е свършил в теб няма начин да си, от предеакулационна течност шанса е минимален, да не кажа нищожен. Нормално е според мен да ти закъснява с 2 дни, изчакай малко и тези дни би трябвало да ти дойде. След 1 седмица ако не дойде посети гинеколог и си направи тест.
    +1
    Quod me nutrit,me destruit!

Re: Хора моля ви помогнете ми ;( моля виииии ;(;(;(

Цитирай Първоначално написано от sexapilkata
    Момичета моля ви помогнете ми. Аз съм на 15 г. Закъснява ми с 2 дни не съм сигурна но мисля че съм бременна защото ми се гади вие свят боли ме корема и главата и какво ли още не на 14-ти го правихме та да ви попитам понеже знам че тест за бременност се прави чак към 2-рата седмица след секс без презерватив ако го зема по рано от 30-ти примерно утре ще има ли резултат .. моля ви кажете ми много ми е притиснено
    Тези неща,за които говорят не стават 2 дена след бременноста,а чак към 3 месец,или поне така си спомням.Може да си лепнала някжа болест-няква настинка и да ти е лошо и от това да ти закъснява.Наистина шанса да си бренна е малък,но това не значи нищо.Не знам-мисля,че е късно за хапченца,така че се моли и чакай да си направиш теста.Надявам се да няма малка изненада

П.П.Така е като искаш по 19-20 см Хуйове-толкова са дълги,че не могат да го извадят целия на време
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

ако съм бременна ще умра ... по добре ще е да умра иначе наще ще ме убият
    Spoko e! 4ak puk da te ubiqt Na kolko si godini???

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    na-dobre iz4akai i si napravi test dano da ne si bremenna i ako slu4aino si kaji na vashte i spokoino nqma da si purvata nito poslednata bremenna i vse pak dano ne si ...uspeh!
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Град
    Някъде на юг!

Re: Хора моля ви помогнете ми ;( моля виииии ;(;(;(

Момичета моля ви помогнете ми. Аз съм на 15 г. Закъснява ми с 2 дни не съм сигурна но мисля че съм бременна защото ми се гади вие свят боли ме корема и главата и какво ли още не на 14-ти го правихме та да ви попитам понеже знам че тест за бременност се прави чак към 2-рата седмица след секс без презерватив ако го зема по рано от 30-ти примерно утре ще има ли резултат .. моля ви кажете ми много ми е притиснено
    Плачи сега необразована клиширана девойко! За хапчета анти-бебе чувала ли си?
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

хейййй лигло вари си прегладай мозъка за някакво разтройство!
    баааа писна ми! като не разбираш нищо каде си тръгнала да правиш секс!
    I'm a bitch, I'm a tease
    I'm a goddess on my knees
    When you hurt, when you suffer
    I'm your angel undercover
    I've been numb, I'm revived
    Can't say I'm not alive
    You know I wouldn't want it any other way

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от Viara
    хейййй лигло вари си прегладай мозъка за някакво разтройство!
    баааа писна ми! като не разбираш нищо каде си тръгнала да правиш секс!
    Така е.

Град
    Някъде на юг!
    ем да чувала съм ама ... кинтите си ги отупах а 30 кинта немога да искам от наще кво да им кажа дайте кинти за хапчета да не забременея ??
    Колкото и странно да звучи точно това ще кажеш. Предпочиташ след 3-4 месеца когато няма да можеш да стягаш коремчето си с лейкопласт, да им съобщиш приятната ночина, че си бременна ли?
    Ти решаваш!

Все пак можеш да поискаш от бащата на детето ти назаем, обаче съдейки по тебе, той вероятно е някакъв селски тарикат който в този момент се хвали на ляво и десно че те е вкарал в леглото!
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    bash selski tarikat...
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си