- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Една приятелка май е бременна.. ХЕЛП?!
на 15 г е.Закъснява и с 2 дни не съм сигурна но мисля че е бременна защото и се гади вие свят боли я корема и главата и какво ли още не
на 14-ти го каза че са го правили
та да ви попитам понеже знам че тест за бременност се прави чак към 2-рата седмица след секс без презерватив ако го земе по рано от 30-ти примерно утре ще има ли резултат .. моля ви кажете ми много е притеснена
![]()
![]()
![]()
Ми направи си 1 тест.Ако продалжава да ти закаснява след седмица пак си направи и дано да няма бебе.А с презерватив ли го направихте ?
ем те се пазят уж... ма явно тоя път ..![]()
попринцип редовно ли си ти идва?никога ли не ти е закъснявало
въх![]()
Наи вероятно не си бременна.Може да ти закаснява поради много при4ини.Ако не ти доиде до 1 седмица си направи тест.Но според мен не си.Спокоино![]()
Чудя се не може ли да си направиш теста примерно утре?![]()
не аз бе .. фр-ката ми .. утре ще ходим да си земе.. дано даде резултат
Не притеснявайте момичето бе!
По темата: Не си бременна. Щом не е свършил в теб няма начин да си, от предеакулационна течност шанса е минимален, да не кажа нищожен. Нормално е според мен да ти закъснява с 2 дни, изчакай малко и тези дни би трябвало да ти дойде. След 1 седмица ако не дойде посети гинеколог и си направи тест.
napravi si test za bremennost! tolkova li e trydno?! na shurechek sa verni po vsqko vreme daje ima6e i edin dryg v koito pikae6 v 4ak6a...nz kak se kazva6e no moje6e da se izpolzva v parvite dni sled seks. vzemi si daje dva. 6tom ti e tolkova pritesneno i si nabiva6 filmite 6to ne si si vzeka ve4e test?!
+1Първоначално написано от nikemilov
Quod me nutrit,me destruit!
Тези неща,за които говорят не стават 2 дена след бременноста,а чак към 3 месец,или поне така си спомням.Може да си лепнала някжа болест-няква настинка и да ти е лошо и от това да ти закъснява.Наистина шанса да си бренна е малък,но това не значи нищо.Не знам-мисля,че е късно за хапченца,така че се моли и чакай да си направиш теста.Надявам се да няма малка изненадаПървоначално написано от sexapilkata
![]()
П.П.Така е като искаш по 19-20 см Хуйове-толкова са дълги,че не могат да го извадят целия на време![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Spoko e! 4ak puk da te ubiqtПървоначално написано от sexapilkata
Na kolko si godini???
na-dobre iz4akai i si napravi test dano da ne si bremenna i ako slu4aino si kaji na vashte i spokoino nqma da si purvata nito poslednata bremenna i vse pak dano ne si ...uspeh!![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Плачи сега необразована клиширана девойко! За хапчета анти-бебе чувала ли си?Първоначално написано от sexapilkata
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
уф..
хейййй лигло вари си прегладай мозъка за някакво разтройство!
баааа писна ми! като не разбираш нищо каде си тръгнала да правиш секс!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm a bitch, I'm a tease
I'm a goddess on my knees
When you hurt, when you suffer
I'm your angel undercover
I've been numb, I'm revived
Can't say I'm not alive
You know I wouldn't want it any other way
Така е.Първоначално написано от Viara
Колкото и странно да звучи точно това ще кажеш. Предпочиташ след 3-4 месеца когато няма да можеш да стягаш коремчето си с лейкопласт, да им съобщиш приятната ночина, че си бременна ли?Първоначално написано от sexapilkata
Ти решаваш!
Все пак можеш да поискаш от бащата на детето ти назаем, обаче съдейки по тебе, той вероятно е някакъв селски тарикат който в този момент се хвали на ляво и десно че те е вкарал в леглото!
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
bash selski tarikat...
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…