- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Една приятелка май е бременна.. ХЕЛП?!
Оф абе ей...Ебаси нахалството където го имаш!За какво я направи тая тема???Видя се,че е ебавка!Просто си много зле...
hubavo...obi4aite se ama vnimaite !!!
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Ако продължаваш в същия дух,ще взема да започна да си мисля,че си безнадежден случай......
Ако найстина се обичате,защо ти сама трябва да се оправяш??Нека и той да ти помогне.Да не би сама да си забременяла без мъж?!
Emiii ko da ti kaja- opazili ste seПървоначално написано от sexapilkata
![]()
Ох,момиче...Утре си направи тест,след това изчакай малко и пак си направи,ако не ти е дошло.Про остановяване на проблем веднага отиди на генеколог и ако си бременна,ще се наложи да се вземат мерки с лекарска помощ,за да не родиш бебето.
Следващият път,когато ти се прави секс,внимавайТЕ повече.
Миличка,просто няма как за 2-3 дни да започне да ти се гади,дрън-дрън и разни такива.Това става само по филмите,а и шанса да си забременяла от първия път е супер малък.Спокойно,нищо ти няма,просто си вкарваш паранои като мислиш за това,че е било без презерватив.За да си по-спокойна направи си тестче все пак![]()
Мисля,че има и други важни неща,освен пари,водка и секс..........само че не знам кои са .....
мерси много си мила![]()
:P
Вярно,с изключение,че шансът от забременяване от първия път е също толкова голям (ако не се използват контрацептиви и то успешно) колкото и всички останали пъти!НЕ си бременна,най-вероятно това е или внушение(гаденето) или е ПМС.Успокой се и ще ти дойде.Първоначално написано от pepelqna
избрахте ли име вече? какво се надявате да е? момче или момиче?
Е добре бе забавно ви е после да умирате от притеснение дали е станало нещо или за спорта не се пазите...аз т'ва не го разбирам то тря се мисли малко..тцтцт ня'м думи![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Все едно,па не го казах същотоПървоначално написано от sexapilkata
![]()
![]()
![]()
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Kakto kazvaha v edna reklama, mislq 4e be6e: "6te mi doide, nqma da mi doide"Първоначално написано от Devilka
![]()
Теста се прави или 1-2 седмици след рисковия полов акт или на първия ден от закъснението.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Мисли трезво и не се вкарвай във филми.
Правили сте секс на 14ти, трябвало е да ти дойде на 20ти. Щом ти е редовно (28-30 дни предполагам) малко вероятно е да си била в овулация. Още повече - не е свършвал в теб.
Според мен цикълът ти е не редовен на тази възраст и ако не е свършил в теб нема за кво да го мислиш... Логично е на 15 да ти закъснее или подрани още си малка...
И аз така мисля. + това толкова ранни симптоми нямаПървоначално написано от LiGlA G BeBzZz
![]()
И още нещо - като се притесняваш още повече закъснява![]()
mn set zle pravte sex s prezervativ
i stiga pishate tupi temi
po tema kupi si test za bremenost i ne pii nikvi hap4eta anti bebe!!!!!
6to 6a stane po zle
puk imoje da ti zakausnqva puk i sq ima
virus sestra mi e
bilna i ima su6tite simptomi
umnata i uspeh
Таз тема ми прилича на ебавка. Но ако случайно не е както казаха всички останали , всичко е от внушение. Голяма работа като ти закъснява с 1-2 дни , няма как толкова бързо да се появят симптоми. И е много глупаво според мен да се прави секс без презерватив. "Той искал така" , еми като иска го пращаш при някоя друга , защото в България е пълно със самотни майки , едва ли искаш да станеш една от тях (ако приятеля ти не е сериозен).
CucuTy
aaa ti na kolko si godini?Първоначално написано от sexapilkata
Pro4eti purviq red beПървоначално написано от DaRk_AnG3L
![]()
GARANTIRAM TI , 4e ne si bremenna! az sum devstvena i vse pak mi se e slu4valo da mi zaksnee, poradi pritesnenie, nastinka ili dr raboti. Taka 4e ne se pla6i!![]()
V nqkoi slu4ai e po- dobre da si zamul4i6.... i da se prehvurli6 na boksovata vulna :P
Mnogo pyti mi se e slu4valo da mi zakysnqva sys sedmici,taka 4e se stegni. Idi na lekar pitai nqkoq fr za ginekolojka koqto nqma da izdyni rabotata pre roditelite i se posyvetvai s neq kakvi drugi mogat da bydat pri4inite da ti zakysnqva. I vse pak si napravi test za bremennost za da se poouspokoi6 ne vqrvam da si bremenna spox.![]()
Съдбата ти е написана във водата,между дъждовни капки и скрити сълзи.