.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Оф абе ей...Ебаси нахалството където го имаш!За какво я направи тая тема???Видя се,че е ебавка!Просто си много зле...

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    hubavo...obi4aite se ama vnimaite !!!
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Град
    Ако продължаваш в същия дух,ще взема да започна да си мисля,че си безнадежден случай... ...

Ако найстина се обичате,защо ти сама трябва да се оправяш??Нека и той да ти помогне.Да не би сама да си забременяла без мъж?!

Цитирай Първоначално написано от sexapilkata
    ми той искаше без а аз глупачката се съгласих попринцип се пазим
    Emiii ko da ti kaja- opazili ste se

Град
    Ох,момиче...Утре си направи тест,след това изчакай малко и пак си направи,ако не ти е дошло.Про остановяване на проблем веднага отиди на генеколог и ако си бременна,ще се наложи да се вземат мерки с лекарска помощ,за да не родиш бебето.

Следващият път,когато ти се прави секс,внимавайТЕ повече.

Град
    Haskovo
    Миличка,просто няма как за 2-3 дни да започне да ти се гади,дрън-дрън и разни такива.Това става само по филмите,а и шанса да си забременяла от първия път е супер малък.Спокойно,нищо ти няма,просто си вкарваш паранои като мислиш за това,че е било без презерватив.За да си по-спокойна направи си тестче все пак
    Мисля,че има и други важни неща,освен пари,водка и секс..........само че не знам кои са .....

мерси много си мила :P

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от pepelqna
    Миличка,просто няма как за 2-3 дни да започне да ти се гади,дрън-дрън и разни такива.Това става само по филмите,а и шанса да си забременяла от първия път е супер малък.Спокойно,нищо ти няма,просто си вкарваш паранои като мислиш за това,че е било без презерватив.За да си по-спокойна направи си тестче все пак
    Вярно,с изключение,че шансът от забременяване от първия път е също толкова голям (ако не се използват контрацептиви и то успешно) колкото и всички останали пъти!НЕ си бременна,най-вероятно това е или внушение(гаденето) или е ПМС.Успокой се и ще ти дойде.

Град
    Варна
    избрахте ли име вече? какво се надявате да е? момче или момиче?

Е добре бе забавно ви е после да умирате от притеснение дали е станало нещо или за спорта не се пазите...аз т'ва не го разбирам то тря се мисли малко..тцтцт ня'м думи
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

мерси много си мила :P
    Все едно,па не го казах същото
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Цитирай Първоначално написано от Devilka
    Успокой се и ще ти дойде.
    Kakto kazvaha v edna reklama, mislq 4e be6e: "6te mi doide, nqma da mi doide"

Теста се прави или 1-2 седмици след рисковия полов акт или на първия ден от закъснението.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мисли трезво и не се вкарвай във филми.
    Правили сте секс на 14ти, трябвало е да ти дойде на 20ти. Щом ти е редовно (28-30 дни предполагам) малко вероятно е да си била в овулация. Още повече - не е свършвал в теб.

Според мен цикълът ти е не редовен на тази възраст и ако не е свършил в теб нема за кво да го мислиш... Логично е на 15 да ти закъснее или подрани още си малка...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от LiGlA G BeBzZz
    Наи вероятно не си бременна.Може да ти закаснява поради много при4ини.Ако не ти доиде до 1 седмица си направи тест.Но според мен не си.Спокоино
    И аз така мисля. + това толкова ранни симптоми няма
    И още нещо - като се притесняваш още повече закъснява

mn set zle pravte sex s prezervativ
    i stiga pishate tupi temi
    po tema kupi si test za bremenost i ne pii nikvi hap4eta anti bebe!!!!!
    6to 6a stane po zle
    puk imoje da ti zakausnqva puk i sq ima
    virus sestra mi e
    bilna i ima su6tite simptomi
    umnata i uspeh

Град
    Варна
    Таз тема ми прилича на ебавка. Но ако случайно не е както казаха всички останали , всичко е от внушение. Голяма работа като ти закъснява с 1-2 дни , няма как толкова бързо да се появят симптоми. И е много глупаво според мен да се прави секс без презерватив. "Той искал така" , еми като иска го пращаш при някоя друга , защото в България е пълно със самотни майки , едва ли искаш да станеш една от тях (ако приятеля ти не е сериозен).
    CucuTy

Re: Хора моля ви помогнете ми ;( моля виииии ;(;(;(

Момичета моля ви помогнете ми. Аз съм на 15 г. Закъснява ми с 2 дни не съм сигурна но мисля че съм бременна защото ми се гади вие свят боли ме корема и главата и какво ли още не на 14-ти го правихме та да ви попитам понеже знам че тест за бременност се прави чак към 2-рата седмица след секс без презерватив ако го зема по рано от 30-ти примерно утре ще има ли резултат .. моля ви кажете ми много ми е притиснено
    aaa ti na kolko si godini?

Re: Хора моля ви помогнете ми ;( моля виииии ;(;(;(

Цитирай Първоначално написано от DaRk_AnG3L
    Момичета моля ви помогнете ми. Аз съм на 15 г. Закъснява ми с 2 дни не съм сигурна но мисля че съм бременна защото ми се гади вие свят боли ме корема и главата и какво ли още не на 14-ти го правихме та да ви попитам понеже знам че тест за бременност се прави чак към 2-рата седмица след секс без презерватив ако го зема по рано от 30-ти примерно утре ще има ли резултат .. моля ви кажете ми много ми е притиснено
    aaa ti na kolko si godini?
    Pro4eti purviq red be

Град
    miiiiiiiii bavariq (germaniq)
    GARANTIRAM TI , 4e ne si bremenna! az sum devstvena i vse pak mi se e slu4valo da mi zaksnee, poradi pritesnenie, nastinka ili dr raboti. Taka 4e ne se pla6i!
    V nqkoi slu4ai e po- dobre da si zamul4i6.... i da se prehvurli6 na boksovata vulna :P

Град
    Плевен
    Mnogo pyti mi se e slu4valo da mi zakysnqva sys sedmici,taka 4e se stegni. Idi na lekar pitai nqkoq fr za ginekolojka koqto nqma da izdyni rabotata pre roditelite i se posyvetvai s neq kakvi drugi mogat da bydat pri4inite da ti zakysnqva. I vse pak si napravi test za bremennost za da se poouspokoi6 ne vqrvam da si bremenna spox.
    Съдбата ти е написана във водата,между дъждовни капки и скрити сълзи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си