.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 74

Какво е за вас визията?

Hey,kakvo za vas e viziqta,kolko vreme otdelqte na sebe si,kakvi drehi nosite {} Az na den po 2 4asa samo,za sajelenie nqmam pove4e vreme,a ina4e dre6ki-markovi...kozmetika-sa6to,za men krasotata e zadaljenie,a za vas !?!

Нарушена т.7
    moderated by oth_fenka

Oh praznoglavka,to4no takava tema za takiva kato teb bqh pusnala,viziqta e ne6to vajno,ama ti zamislq6 li se 4e e prehodno ne6to...trqbva ti akal ne markovi drehi,kakvo kato gi ima6,pove4e li si !?! mnogo hora v tozi forum, ima ka4estva,za koito moje6 da pome4tae6,vzemi se stegni praznoglavke...zamisli se za ka4estvata si...dali priqtelite ti sa s teb zaradi teb....ili zaradi skapite ti parfum4eta...istinskata krasota idva ot vatre...kakvo predpo4ita6.... da sedi6 i da se kipri6 2 4asa ili da se saberete s priqtelki...da si dadete savet...da si pogovorite... izvinete,ama ve4e ne izdarjam... krasotata bila zadaljenie...a zadaljenie li e za teb da paradira6 s drehi i kozmetika...SPRETE SE...VAJNO E KAKVO NOSITE V SEBE SI...NE NA SEBE SI..
    IZVINETE PAK,PROSTO NE IZDARJAH
    В живота,винаги бягаме от тези,които ни обичат... и обичаме тези които бягат от нас....

по принцип не се занимавам много с външния си вид смисъл не се гримирвам кой знае колко не си правя прически и такива неща но по принцеип летата почна да се гласа прическа грим (без да прекалявам) някоя по яко потниче и така

p.с не отделям толкова време в грим и такива истории
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Аз лично страшно много държа на външният си вид и мисля, че се вижда. :P

Отделям страшно много време за себе си. Соларюми, фитнеси, козметички, фризьори, маникюри..shopping.
    То затова е умирачка на майка като тръгнема някъде и тя да ме чака да се оправим и затова ми казва 2 часа по рано. Cмятам, че всяка жена трябва да е така..

"Fashion is my name & Shopping is my game"
    ♥ ♥ ♥

Преди да изляза ми трябва около час... не се гримирам, ама докато се изкъпя, натуткам и оправя косата, толкова време отива.
    Когато си правя маски и т.н., което е 2-3 пъти седмично, още половин час. Ходя на козметик иии фризьор веднъж на 2 месеца.
    Според мен си е нормално.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Az predi da izlqza si vzimam du6, opravqm se , obli4am se, grimiram se -vsiko v ramkite na normalnoto Okolko 4as .. Slagam samo pudra i glanc, s ponqkoga i spirala samo tova :P
    .... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....

Да се грижиш за себе си ,особено ако ти е дадено и от природата,не значи че си празноглав.Колкото и да не им харесва на някои,красотата отваря врати,страшно много врати,ако е съчетано и с образование наистина е за предпочитане от повечето хора както и от работодателите.Аз не знам колко време отделям,всеки път е различно,ако е нещо по-важно отделям няколко часа,ако нямам време мога да се справя и за 30мин.Дрехите и козметиката са маркови,мога да си го позволя и го правя.

Град
    Добрич :o)
    И на мен ми трябва около половин-един час докато се 'наглася'.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от Vikitooo

Отделям страшно много време за себе си. Соларюми, фитнеси, козметички, фризьори, маникюри..shopping.
    То затова е умирачка на майка като тръгнема някъде и тя да ме чака да се оправим и затова ми казва 2 часа по рано. Cмятам, че всяка жена трябва да е така..

Vsqka jena trq da pari na vqtara
    Spri da rasish glupsti a ti kaja i 1000 4asa da se glasish po hubava nqma da stanesh taka 4e..ne pretendirai kolko si zle
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

мм не особено само дето си прая 1 прическа иначе кфо др момче съм няа тръгна да се гримирам
    Vladoka rulzzz

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Аз лично страшно много държа на външният си вид
    И аз бях така едно време, но като, че ли напоследък отделям все по-малко и по-малко време за себе си и за външния ми вид.
    Просто тъпото е, че не намирам смисъл за кой да се контя и т.н с грим, без грим, с тен, без тен, с прическа, без прическа, с някъв одърпан панталон, без него.. аз съм си аз и си се харесвам въпреки всичко...
    Не мога аз повече така... винаги съм се чудела и продължавам да се чуда на всички момичета и момчета, които стоят по 2-3 часа пред огледалото преди да излезат..... по-красиви няма да станат.
    Винаги като се наконтя и супер гадно ми става ако някой ме хареса.. само защото аз не притежавам само едната външност.
    Друго си е като излезеш като пълната простачка от вас и някой се загледа в теб - ето това ме кара да се чувствам красива.....

Град
    Here
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Аз лично страшно много държа на външният си вид
    И аз бях така едно време, но като, че ли напоследък отделям все по-малко и по-малко време за себе си и за външния ми вид.
    Просто тъпото е, че не намирам смисъл за кой да се контя и т.н с грим, без грим, с тен, без тен, с прическа, без прическа, с някъв одърпан панталон, без него.. аз съм си аз и си се харесвам въпреки всичко...
    Не мога аз повече така... винаги съм се чудела и продължавам да се чуда на всички момичета и момчета, които стоят по 2-3 часа пред огледалото преди да излезат..... по-красиви няма да станат.
    Винаги като се наконтя и супер гадно ми става ако някой ме хареса.. само защото аз не притежавам само едната външност.
    Друго си е като излезеш като пълната простачка от вас и някой се загледа в теб - ето това ме кара да се чувствам красива.....

Напомни ми за един пич в парка...Бях рошава, негримирана, абе пълна кокошка.. .но все пак ме заговори и ми каза, че съм красива.. Чесно, почуствах се добре, не защото той или който да било ми направи комплимент, а защото бях оценена без грим, без направена прическа И наистина, чуството е различно.
    ♥ ♥ ♥

Град
    Here
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg

Spri da rasish glupsti a ti kaja i 1000 4asa da se glasish po hubava nqma da stanesh taka 4e..ne pretendirai kolko si zle

Научи се първо да пишеш на родният си език, та чак след това казвай кой е зле и кой не! Ясно ли ти е муце?
    ♥ ♥ ♥

Красотата е оръжие. Факт. И всеки трябва да се старае да изглежда максимално добре.
    Аз самата отделям по около 2 часа за себе си. Грим рядко слагам, но гледам да си поддържам лицето по начин, който ми позволява да изглеждам добре и без него.
    kuklichka_bg, защо имам чувството, че просто завиждаш...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Отделям време за себе си достатъчно без да прекалявам. Държа на себе си,не искам да изглеждам занемарена,но и не ми е мания. Старая се дрехите ми да ми стоят добре,не са маркови,но като са подбрани с вкус и стил изглеждат много по-красиви дори от тези на Армани/малко се изхвърлих де / 2 часа дневно са нещо напълно нормално,когато са разхвърляни през целия ден. И не разбирам хора,които се гласят като за изложба преди да отидат до магазина или да поспортуват.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Научи се първо да пишеш на родният си език, та чак след това казвай кой е зле и кой не! Ясно ли ти е муце?
    А ти първо се научи да пишеш грамотно

Град
    Here
    Мr Right кажи ми какво съм сгрешила
    ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    сутрин в банята - 15 минс, преди да изляза вечер за душ, обличане и тн - 30, ако ще се ходи на място с много хора, ако ще излизам през еня с приятелка или майка - 20 минс са точно

тоест отделям по 1 час най-много за себе си

косата си я оформям само след баня т.е. 2-3 пъти седмично, лакирам се от време на време и толкова
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от Liar

А ти първо се научи да пишеш грамотно
    СолариЮм?!

По темата: Има доста работи, които ме дразнят, но се приемам такава, каквато съм. Като излизам се сресвам, връзвам се, или захващам бритона назад, освен, ако не съм се къпала /тогава си изправям косата със сешоар/, молив, гланц, коректор и това е. Харесвам се!
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    сутрин в банята - 15 минс, преди да изляза вечер за душ, обличане и тн - 30, ако ще се ходи на място с много хора, ако ще излизам през еня с приятелка или майка - 20 минс са точно

тоест отделям по 1 час най-много за себе си

косата си я оформям само след баня т.е. 2-3 пъти седмично, лакирам се от време на време и толкова
    napulno normalno spored mene
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

viziqta za men e nai-vajnoto neshto na sveta . zavisi kude shte hodq kolko vreme shte otdelq za sebe si . po princip okolo 3 chasa mi stigat da se naglasq - da si sloja izkustvenata kosa , da si narisuvam vejdite da si sloja fon du ten izkustveni migli da se grimiram i t.n abe mnogo vreme mi otdelq no tova za men e nai vajnoto neshto . inache dreshkite mi sa feshun i sa markovi
    От СмяХх сЪъ раЗбиВъъм.. КойТууУу мЪ драЗни ПреБивЪъЪм.. И сЪс СеКИ не изЛизЪм!! НадУтЪ съМ и КфО??? ПрЕчИ Ли Ти )

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от #иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ
    viziqta za men e nai-vajnoto neshto na sveta . po princip okolo 3 chasa - da si sloja izkustvenata kosa , da si narisuvam vejdite da si sloja izkustveni migli tova za men e nai vajnoto neshto . inache dreshkite mi sa feshun i sa markovi
    WTF??!! най-важното нещо на света за теб е да си сложиш изкуствена коса и да си нарисуваш веждите..??! егати превземката
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    viziqta za men e nai-vajnoto neshto na sveta . po princip okolo 3 chasa - da si sloja izkustvenata kosa , da si narisuvam vejdite da si sloja izkustveni migli tova za men e nai vajnoto neshto . inache dreshkite mi sa feshun i sa markovi
    WTF??!! най-важното нещо на света за теб е да си сложиш изкуствена коса и да си нарисуваш веждите..??! егати превземката
    emi da se pak vseki gleda vunshniq vud tova e nai-vajnoto vuv vseki 1 choek
    От СмяХх сЪъ раЗбиВъъм.. КойТууУу мЪ драЗни ПреБивЪъЪм.. И сЪс СеКИ не изЛизЪм!! НадУтЪ съМ и КфО??? ПрЕчИ Ли Ти )

Мега фен
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Пазарджик

Моляяяяяяя?!?! Ти шегуваш ли се с мен??? Искаш да кажеш, че външността е най-важно в един човек. Искаш да ми кажеш, че като изглеждаш добре обаче си супер тъпа патка някой свестен мъж ще те вземе. Може би някой като теб ще те вземе ама... Мислиш, че някой ще те трае да се гласиш по 3 часа у вас. Извинявай ама колкото и да си красива на външен вид ти като си безмозъчна крава няма да те вземат да работиш никъде. Вярно външността е важна, но другитее неща са къдее, къдее по-важни.

И кво слагаш си изкуствените мигли,изкуствената коса и излизаш?
    --------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си