.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74
    Еми ВизиЯта мОже да е прехОдна ,но трябва на всЯка цена да се грижим за неЯ.... Козметиката,гримОвете,дере хите джунджуриийките всичкО ми е специалнО пОдбранО... :P ..Ходя си на сауничка ,фитнес {чат-пат} Повече наблягам на бяганетО нЯкъде на спОкойнО мястО ..;] На кОзметичка си хОдя кОгато имам нужда..{често,особенно лятото} ..Преди да излезна навънка {било то на кафе,в клуб,или просто на разходка} винаги отделям дОста време ,за де се Оправя..Доста гримОве ползвам,нО наблягам на спирала,пудра{или фондьотен},черен мОлив и гланц..Косата по-често я изправям и топирам отзаде...Или пък я къдрЯ и излизам.. Колко времи ми отнема ли..?!ХмМм да речем,че угОвОрката ми е в 11 часа надвечер..ЗапОчвам да се Оправям от 9 ;] И такам..2-3 часа ми отнема..:] Визията Е доСта важна,нО не е най-важната..ЗАЩОТО ОБВИВКИ ИМА ВСЯКАКВИ,ВАЖНОТО Е КАКВО ИМА ПОД ОБВИВКАТА..ТОЕСТ КАКЪВ Е ЧОВЕКЪТ ОТВЪТРЕ..
    ♥Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!♥
    --------------------------------------------------------
    I'm buSy..you are ugly..have a nice day..! (bye)(finger)(smile)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dana_
    Цитирай Първоначално написано от #иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    viziqta za men e nai-vajnoto neshto na sveta . po princip okolo 3 chasa - da si sloja izkustvenata kosa , da si narisuvam vejdite da si sloja izkustveni migli tova za men e nai vajnoto neshto . inache dreshkite mi sa feshun i sa markovi
    WTF??!! най-важното нещо на света за теб е да си сложиш изкуствена коса и да си нарисуваш веждите..??! егати превземката
    emi da se pak vseki gleda vunshniq vud tova e nai-vajnoto vuv vseki 1 choek

И кво слагаш си изкуствените мигли,изкуствената коса и излизаш?
    деа, не го повтаряй 4е напрао се пръскам от смях
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от dana_
    viziqta za men e nai-vajnoto neshto na sveta . po princip okolo 3 chasa - da si sloja izkustvenata kosa , da si narisuvam vejdite da si sloja izkustveni migli tova za men e nai vajnoto neshto . inache dreshkite mi sa feshun i sa markovi
    WTF??!! най-важното нещо на света за теб е да си сложиш изкуствена коса и да си нарисуваш веждите..??! егати превземката
    emi da se pak vseki gleda vunshniq vud tova e nai-vajnoto vuv vseki 1 choek

Моляяяяяяя?!?! Ти шегуваш ли се с мен??? Искаш да кажеш, че външността е най-важно в един човек. Искаш да ми кажеш, че като изглеждаш добре обаче си супер тъпа патка някой свестен мъж ще те вземе. Може би някой като теб ще те вземе ама... Мислиш, че някой ще те трае да се гласиш по 3 часа у вас. Извинявай ама колкото и да си красива на външен вид ти като си безмозъчна крава няма да те вземат да работиш никъде. Вярно външността е важна, но другитее неща са къдее, къдее по-важни.

да,бе,те такива като тая точно свестни търсят...

Град
    Пазарджик
    деа, не го повтаряй 4е напрао се пръскам от смях
    --------------------

ама наистина си е превземка
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от JinaTa`na`ROnaldO
    Еми ВизиЯта мОже да е прехОдна ,но трябва на всЯка цена да се грижим за неЯ.... Козметиката,гримОвете,дере хите джунджуриийките всичкО ми е специалнО пОдбранО... :P ..Ходя си на сауничка ,фитнес {чат-пат} Повече наблягам на бяганетО нЯкъде на спОкойнО мястО ..;] На кОзметичка си хОдя кОгато имам нужда..{често,особенно лятото} ..Преди да излезна навънка {било то на кафе,в клуб,или просто на разходка} винаги отделям дОста време ,за де се Оправя..Доста гримОве ползвам,нО наблягам на спирала,пудра{или фондьотен},черен мОлив и гланц..Косата по-често я изправям и топирам отзаде...Или пък я къдрЯ и излизам.. Колко времи ми отнема ли..?!ХмМм да речем,че угОвОрката ми е в 11 часа надвечер..ЗапОчвам да се Оправям от 9 ;] И такам..2-3 часа ми отнема..:] Визията Е доСта важна,нО не е най-важната..ЗАЩОТО ОБВИВКИ ИМА ВСЯКАКВИ,ВАЖНОТО Е КАКВО ИМА ПОД ОБВИВКАТА..ТОЕСТ КАКЪВ Е ЧОВЕКЪТ ОТВЪТРЕ..
    eм да
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    Цитирай Първоначално написано от JinaTa`na`ROnaldO
    eм да
    +1 като верно изключим такива неща като изкуствена коса, мигли, ноктопластики и темподобни глупости. се пак не ми се вярва едно момиче в тийн годините си да има нужда от чак подобни изхвърляния
    Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.

Всяка сутрин си взимам душ по 30 минути някъде,после си правя прическа - 20 мин.Преди да изляза - още към 20 за грим и обличане и ..това е.Към час,час и половина.А ии от време на време тичам и правя упражнения
    Now I've found, who I am
    There's no way to hold it in
    No more hiding who I want to be
    This is me

Град
    In the middle of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Друго си е като излезеш като пълната простачка от вас и някой се загледа в теб - ето това ме кара да се чувствам красива.....
    Ей тва и аз не се гримирам много много и когато някои ме хареса без грим се чуствам като незнам като какво но ми става мнго хубаво...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    #иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ, само искам да ти кажа, че ако от сега имаш нужда от изкуствена коса , мигли, веджи и т.н. не знам след примерно 20 години на какво ще приличаш. Също така не искам да си представям без косата на какво приличаш.

За мен визията е важна в рамките на нормалното. В смисъл полагам грижи за себе си и се чувствам по-добре - оттам и изглеждам по-добре (абе на принципа на рекламата на Нивея - красотата е да се чувстваш добре). Гримирам се сравнително рядко и по малко, и прически особени не си правя. На козметици, маникюр, сауна и т.н. не ходя. Ходя само на фризьор, за другото се грижа сама в къщи.

viziqta za men e nai-vajnoto neshto na sveta . zavisi kude shte hodq kolko vreme shte otdelq za sebe si . po princip okolo 3 chasa mi stigat da se naglasq - da si sloja izkustvenata kosa , da si narisuvam vejdite da si sloja fon du ten izkustveni migli da se grimiram i t.n abe mnogo vreme mi otdelq no tova za men e nai vajnoto neshto . inache dreshkite mi sa feshun i sa markovi
    Кажи ,че се шегуваш и не си толкова тъпа,колкото се показа
    Замисли се бе момиче прикачена коса и мигли ?!А силикон имаш ли ? И се имаш за красива ,при положение ,че всичко ти е изкуствено и сложено?

П.П Аз не се контя поради простата причина ,че по-хубава не ставам само си губя времето.Не излизам мн мн,но ако отивам някъде не отделям много време.Ако не включвам къпането(20-30мин мн обичам да се къпя ) ми отнема не пове4е от 5-10 мин(обли4ам се ,реша си косата ,слагам малко пудра и тръвам )
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

[quote="the_slayer93"]
    viziqta za men e nai-vajnoto neshto na sveta . zavisi kude shte hodq kolko vreme shte otdelq za sebe si . po princip okolo 3 chasa mi stigat da se naglasq - da si sloja izkustvenata kosa , da si narisuvam vejdite da si sloja fon du ten izkustveni migli da se grimiram i t.n abe mnogo vreme mi otdelq no tova za men e nai vajnoto neshto . inache dreshkite mi sa feshun i sa markovi
    Кажи ,че се шегуваш и не си толкова тъпа,колкото се показа
    Замисли се бе момиче прикачена коса и мигли ?!А силикон имаш ли ? И се имаш за красива ,при положение ,че всичко ти е изкуствено и сложено? Има време,след някоя друга година и силикон ще си сложи момичето ..хах на къде отива света чак и изкуствени мигли да си слагат хората
    Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много

Супер фен
    Град
    Варна
    Визията е важна, но преди всичко винаи първо гледам да изпъкна с други качества... На ден отделям различно време за външния си вид, зависи къде ще ходя, какво ще правя... Но максимум за 1-1 и 30 минути ще съм готова при всеки случай.
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    na men mi trqbvat 2 4asa da se opravq za6toto si izpravqm kosata i q topiram...ob6to vzeto e mn vajno za men da izglejdam perfektno i za tova otdelqm mn vreme i za grim
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

ужас...

Визията е важна, но в рамките на нормалното. Полагам грижи за себе си. Общо околко 1 час на ден.Къпане 20 минути, после да си оправя косата около 5-10 минути, избиране на дрехи 5 минути, пръскане с парфюм и това е, после излизам. Не се гримирам.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

ne ne se sheguvam naistina sum mnogo poddurjana
    От СмяХх сЪъ раЗбиВъъм.. КойТууУу мЪ драЗни ПреБивЪъЪм.. И сЪс СеКИ не изЛизЪм!! НадУтЪ съМ и КфО??? ПрЕчИ Ли Ти )

Красотата е временна, тъпотата - вечна.
    Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
    разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
    И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
    Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.

поддържана...хмм по скоро наконтена не искам да те обиждам но другите трябва да те харесват теб а не изкуствените ти мигли и коса...замисли се...

а по темата...аз не отделям много време, не се гримирам избирам дрехи оправям си косата малко парфюм и толкоз...около 30 мин..по 3 часа на ден?? ъъ а като си на училище 1-ва смяна в колко ставаш 4.30???

Ти не си поддържана, ти си изкуствена. Не оспорвам факта, че като излезеш сигурно изглеждаш перфектно и обираш погледите на приятелите ти, но поддържана жена, това е жена, която дори без грим и направена прическа, пак изглежда страхотно.
    Но една жена ТРЯБВА да се старае както да има добър външен вид, така и нещо между ушите. Само с едното не става.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Damn! You must be kiddin' me ?!
    Един въпрос: Има ли изобщо нещо естествено в теб? Изкуствена коса, мигли, нарисувани вежди..?!

По темата: Отделям достатъчно, но не прекалено време за визията..
    Баня, изправяне на косата,грим(спирала и молив) и да се облека..
    Не прекалявам, за мен е излишно да слагам по 5 тона грим Но пък много рядко можеш да ме видиш без спирала, но това е защото миглите са ми светли А за маникюра..оправям го винаги вечер, защото ми отнема повече време - обичам да си правя декорации, и не навиждам неподдържаните нокти

Щом е така, дай снимка Ше ми се да видя едно наистина 'поддържано' момиче
    ..Gia panta tha meino an rotas (music)

Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Мr Right кажи ми какво съм сгрешила
    По-точно Ms.Right :P
    Пише се солариум,не соларюм.
    Иначе на мен сутрин са ми нужни около 30-40 минути за грим и прическа.

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Има разлика между поддържане и това, което изброи. Ако наистина правиш всички тези неща просто не искам и да си представям на какво приличаш - и то не само без перуката, ами и с нея. Защо не пуснеш една снимка да видим за какво става въпрос.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    щот' е фейк-профил...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Залагам си главата, че #иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ е някое 11-12 макс 13 годишно лапе,желаещо да подражава на някоя фолк-певица
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Еми не отделям мн време. Всяка сутрин и понякога вечер си мия лицето с Гарние 3 в 1, след това ако се сетя един овланяващ крем и това е. След като се изкъпя или понякога ако си усетя кожата че е изсъхнала си слагам боди лоушън (изобщо не съм гледала на коя фирма е ама мирише божествео). Косата я мажа с едно арабско олио което мирише на жасмин преди да я изкъпя иначе никакви маски, лакове, пяни, бла бла. На солариум и козметичка не съм стъпвала но не мисля че имам и нужда.
    Преди да изляза ми трябват точно 15 минути. Обличам се, сресвам се, малко черен молив на очите и евентулно гланц. Ако отивам на дискотека или някъде на по-специално място си слагам и спирала.
    Въпреки че не правя повечето процедури на които повечето от вас се подлагат не мисля че изглеждам неподдържана или нещо такова. Дрехите ми са подбрани с внимание и предпочитам да се обличам стилно а не толкова супер модерно. Най-често пазарувам от H&M, New Yorker и Esprit.
    Ето и снимка на лицето ми от вчера. Не мисля че си личи че не си правя маски и не слагам по 100 продукта на ден. Молива и гланца се изтриха (аз съм по-светлата)

http://i514.photobucket.com/albums/t...agrypa3973.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си