- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво е за вас визията?
Еми ВизиЯта мОже да е прехОдна ,но трябва на всЯка цена да се грижим за неЯ....Козметиката,гримОвете,дере хите джунджуриийките всичкО ми е специалнО пОдбранО...
:P ..Ходя си на сауничка ,фитнес {чат-пат} Повече наблягам на бяганетО нЯкъде на спОкойнО мястО ..;] На кОзметичка си хОдя кОгато имам нужда..{често,особенно лятото} ..Преди да излезна навънка {било то на кафе,в клуб,или просто на разходка} винаги отделям дОста време ,за де се Оправя..Доста гримОве ползвам,нО наблягам на спирала,пудра{или фондьотен},черен мОлив и гланц..Косата по-често я изправям и топирам отзаде...Или пък я къдрЯ и излизам..
Колко времи ми отнема ли..?!ХмМм да речем,че угОвОрката ми е в 11 часа надвечер..ЗапОчвам да се Оправям от 9 ;] И такам..2-3 часа ми отнема..:] Визията Е доСта важна,нО не е най-важната..ЗАЩОТО ОБВИВКИ ИМА ВСЯКАКВИ,ВАЖНОТО Е КАКВО ИМА ПОД ОБВИВКАТА..ТОЕСТ КАКЪВ Е ЧОВЕКЪТ ОТВЪТРЕ..
![]()
♥Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!♥
--------------------------------------------------------
I'm buSy..you are ugly..have a nice day..! (bye)(finger)(smile)
деа, не го повтаряй 4е напрао се пръскам от смяхПървоначално написано от dana_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
да,бе,те такива като тая точно свестни търсят...Първоначално написано от dana_
И кво слагаш си изкуствените мигли,изкуствената коса и излизаш?![]()
деа, не го повтаряй 4е напрао се пръскам от смях![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
--------------------
Първоначално написано от sladur4etyYy
ама наистина си е превземка
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
eм даПървоначално написано от JinaTa`na`ROnaldO
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
+1Първоначално написано от ^Miss_Independent^
като верно изключим такива неща като изкуствена коса, мигли, ноктопластики и темподобни глупости. се пак не ми се вярва едно момиче в тийн годините си да има нужда от чак подобни изхвърляния
![]()
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
Всяка сутрин си взимам душ по 30 минути някъде,после си правя прическа - 20 мин.Преди да изляза - още към 20 за грим и обличане и ..това е.Към час,час и половина.А ии от време на време тичам и правя упражнения![]()
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me
Ей тва и аз не се гримирам много много и когато някои ме хареса без грим се чуствам като незнам като какво но ми става мнго хубаво...Първоначално написано от cherinka
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
#иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ, само искам да ти кажа, че ако от сега имаш нужда от изкуствена коса, мигли, веджи и т.н. не знам след примерно 20 години на какво ще приличаш. Също така не искам да си представям без косата на какво приличаш.
![]()
За мен визията е важна в рамките на нормалното. В смисъл полагам грижи за себе си и се чувствам по-добре - оттам и изглеждам по-добре (абе на принципа на рекламата на Нивея - красотата е да се чувстваш добре). Гримирам се сравнително рядко и по малко, и прически особени не си правя.На козметици, маникюр, сауна и т.н. не ходя. Ходя само на фризьор, за другото се грижа сама в къщи.
![]()
Кажи ,че се шегуваш и не си толкова тъпа,колкото се показаПървоначално написано от #иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ
![]()
Замисли се бе момиче прикачена коса и мигли ?!А силикон имаш ли ?И се имаш за красива ,при положение ,че всичко ти е изкуствено и сложено?
П.П Аз не се контя поради простата причина ,че по-хубава не ставам само си губя времето.Не излизам мн мн,но ако отивам някъде не отделям много време.Ако не включвам къпането(20-30мин мн обичам да се къпя) ми отнема не пове4е от 5-10 мин(обли4ам се ,реша си косата ,слагам малко пудра и тръвам )
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
[quote="the_slayer93"]Кажи ,че се шегуваш и не си толкова тъпа,колкото се показаПървоначално написано от #иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ
![]()
Замисли се бе момиче прикачена коса и мигли ?!А силикон имаш ли ?И се имаш за красива ,при положение ,че всичко ти е изкуствено и сложено? Има време,след някоя друга година и силикон ще си сложи момичето ..хах на къде отива света чак и изкуствени мигли да си слагат хората
![]()
Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много
Визията е важна, но преди всичко винаи първо гледам да изпъкна с други качества... На ден отделям различно време за външния си вид, зависи къде ще ходя, какво ще правя... Но максимум за 1-1 и 30 минути ще съм готова при всеки случай.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
na men mi trqbvat 2 4asa da se opravq za6toto si izpravqm kosata i q topiram...ob6to vzeto e mn vajno za men da izglejdam perfektno i za tova otdelqm mn vreme i za grim
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
ужас...Първоначално написано от #иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ
Визията е важна, но в рамките на нормалното. Полагам грижи за себе си. Общо околко 1 час на ден.Къпане 20 минути, после да си оправя косата около 5-10 минути, избиране на дрехи 5 минути, пръскане с парфюм и това е, после излизам. Не се гримирам.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
ne ne se sheguvam naistina sum mnogo poddurjana
От СмяХх сЪъ раЗбиВъъм.. КойТууУу мЪ драЗни ПреБивЪъЪм.. И сЪс СеКИ не изЛизЪм!! НадУтЪ съМ и КфО??? ПрЕчИ Ли Ти)
Красотата е временна, тъпотата - вечна.
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
поддържана...хмм по скоро наконтена не искам да те обиждам но другите трябва да те харесват теб а не изкуствените ти мигли и коса...замисли се...
а по темата...аз не отделям много време, не се гримирам избирам дрехи оправям си косата малко парфюм и толкоз...около 30 мин..по 3 часа на ден?? ъъ а като си на училище 1-ва смяна в колко ставаш 4.30???
Ти не си поддържана, ти си изкуствена. Не оспорвам факта, че като излезеш сигурно изглеждаш перфектно и обираш погледите на приятелите ти, но поддържана жена, това е жена, която дори без грим и направена прическа, пак изглежда страхотно.Първоначално написано от #иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ
Но една жена ТРЯБВА да се старае както да има добър външен вид, така и нещо между ушите. Само с едното не става.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Damn! You must be kiddin' me ?!Първоначално написано от #иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ
![]()
![]()
Един въпрос: Има ли изобщо нещо естествено в теб?Изкуствена коса, мигли, нарисувани вежди..?!
![]()
По темата: Отделям достатъчно, но не прекалено време за визията..
Баня, изправяне на косата,грим(спирала и молив) и да се облека..
Не прекалявам, за мен е излишно да слагам по 5 тона гримНо пък много рядко можеш да ме видиш без спирала, но това е защото миглите са ми светли
А за маникюра..оправям го винаги вечер, защото ми отнема повече време - обичам да си правя декорации, и не навиждам неподдържаните нокти
![]()
Щом е така, дай снимкаne ne se sheguvam naistina sum mnogo poddurjanaШе ми се да видя едно наистина 'поддържано' момиче
..Gia panta tha meino an rotas (music)
По-точно Ms.Right :PПървоначално написано от Vikitooo
Пише се солариум,не соларюм.
Иначе на мен сутрин са ми нужни около 30-40 минути за грим и прическа.
Има разлика между поддържане и това, което изброи. Ако наистина правиш всички тези неща просто не искам и да си представям на какво приличаш - и то не само без перуката, ами и с нея.Първоначално написано от #иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ
Защо не пуснеш една снимка да видим за какво става въпрос.
![]()
щот' е фейк-профил...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Залагам си главата, че #иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ е някое 11-12 макс 13 годишно лапе,желаещо да подражава на някоя фолк-певица![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Еми не отделям мн време. Всяка сутрин и понякога вечер си мия лицето с Гарние 3 в 1, след това ако се сетя един овланяващ крем и това е. След като се изкъпя или понякога ако си усетя кожата че е изсъхнала си слагам боди лоушън (изобщо не съм гледала на коя фирма е ама мирише божествео). Косата я мажа с едно арабско олио което мирише на жасмин преди да я изкъпя иначе никакви маски, лакове, пяни, бла бла. На солариум и козметичка не съм стъпвала но не мисля че имам и нужда.
Преди да изляза ми трябват точно 15 минути. Обличам се, сресвам се, малко черен молив на очите и евентулно гланц. Ако отивам на дискотека или някъде на по-специално място си слагам и спирала.
Въпреки че не правя повечето процедури на които повечето от вас се подлагат не мисля че изглеждам неподдържана или нещо такова. Дрехите ми са подбрани с внимание и предпочитам да се обличам стилно а не толкова супер модерно. Най-често пазарувам от H&M, New Yorker и Esprit.
Ето и снимка на лицето ми от вчера. Не мисля че си личи че не си правя маски и не слагам по 100 продукта на ден. Молива и гланца се изтриха (аз съм по-светлата)
http://i514.photobucket.com/albums/t...agrypa3973.jpg