- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво е за вас визията?
Ъъъ..поддържаната я пусни една снимкаПървоначално написано от #иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ
да те видим колко си безупречна.
П.П slun4ice имаш много хубава кожазавиждам ти
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
поддържана?!Първоначално написано от #иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ
![]()
тряа ти се забрани да говориш, 4е само като си отвориш устата, падам от смях
ти знаеш ли зна4ението на думата ''поддържана''? що ли и питам...
нз дали 6е пуска6 снимка , когато си се ''нагласила'' ,ама ми е интересно да те видя без изкуствената коса, мигли, нарисуваните вежди и тоновете грим, които слагаш
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
не, аз попаднах на 1 нейн коментар, 4е моми4ето на аватара й не е тя, така 4е поне не се прави на неяПървоначално написано от alice sw
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
To оставаше да каже и ,че това е тя..абсурд..та снимките на това момиче от профила са плъзнали из целия нет..и всеки знае, че 100% от профилите в сайтовете за запознанства и изобщо навсякаде са фейкове.(особено в импулс и т.н...все пак момичето не е българка)Първоначално написано от sladur4etyYy
Щях супер много да и се смея, ако твърдеше че тва е тя![]()
не стига, че твърди , че е и 'поддържана'
![]()
Ай мацка, чакаме ти снимките![]()
..Gia panta tha meino an rotas (music)
Зависи дали бързамАко имам много време мога да прекарам и цял час пред огледалото (за мен това е много!), ако бързам и за 20 минутки съм готова. Ест това не включва банята преди това, защото тя си е задължитена без значение дали човек се конти или не
Обичам да се грижа за външността си, какво да си кривя душата?! Спирала, пудра, гланц и парфюм където и да отивам. Ако е нещо по-специално има и екстри
![]()
Но нищо изкуствено - коси, мигли, ноктиДържа на естественото си излъчване.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
т'ва ясно, че не е тяПървоначално написано от sladur4etyYy
ама пак е фейк, въпросът е на кой![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
alice sw, на никойПросто мечтае да прилича на кукла
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Първото впечатление за човек си го правя от начина по, който изглежда. За да имам желанието да опозная някого като човек, първо визията му трябва да ме впечатли, но въпреки това я смятам за нещо преходно.
Лично аз смятам, че отделям достатъчно време за външния си вид. Трябва ми един час за да се приведа в приличен вид преди да изляза. Не се гримирам много. Слагам си само спирала и балсам за устни. Ако, отивам на по-специално място се "контя" повече.![]()
huu slojih si moi pic i to za avatar 6ot mi pisna da me obvinqate 4e sam fake pri polojenie 4e nit vednuj ne sum tvardqla 4e onui sam az prosto tq e moq idol i za tova si q bqh slojila ..
btw nqkoi kaza 4e sam na 13 .. mi ne na 15 sum
От СмяХх сЪъ раЗбиВъъм.. КойТууУу мЪ драЗни ПреБивЪъЪм.. И сЪс СеКИ не изЛизЪм!! НадУтЪ съМ и КфО??? ПрЕчИ Ли Ти)
Знаеш ли, напомняш ми на една личност в лицето, която кръстих Съни ...Първоначално написано от #иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ
Да, личи си, че подражаваш на онова момиче от снимката.Първоначално написано от #иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ
![]()
В лицето ти има нещо, което ми е познато. Приличаш на някоя, която съм виждала (но съм 100% убедена, че тази, на която ми напомняш не си ти).Първоначално написано от #иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ
Но въпреки това, на мен някак не ми харесваш, нищо лично.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
da kakto kazah tq e moq idolПървоначално написано от charlotte^
![]()
От СмяХх сЪъ раЗбиВъъм.. КойТууУу мЪ драЗни ПреБивЪъЪм.. И сЪс СеКИ не изЛизЪм!! НадУтЪ съМ и КфО??? ПрЕчИ Ли Ти)
Аз по природа съм си мързел..![]()
така че спирала и гланц, парфюма и съм вън не ми трябват повече от 15 мин. за да се оправя но ако в гардероба ми е като в кочина доста ще се забавя![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
em vednuj me oprilichiha na taqПървоначално написано от Wrathchild
http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=707961
sig na neq ti napomnqm puk nz
Визията - предимство,но не основен приоритет в живота.
Иначе не съм мързелива,що се отнася до външният ми вид.Отделям време,колкото е нужно.![]()
Не, не на някое емо от сайт за запознанства, а на зряла жена, която съм виждала... Вярно е, че ти си млада, а тя към 30-40, просто имате сходни черти.Първоначално написано от #иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ами аз се грижа нормално за себе си..отделям време за всичко,много обичам да ходя по магазинитено копувам в нормални количества..спорред мен не е нужно да прекалява едно момче или момиче с грим облекло прически и т.н
![]()
ole super mn obi4am da mi pravqt komplimenti che izglejdam po gulqmaПървоначално написано от Wrathchild
![]()
![]()
![]()
Според мен красотата наистина е важно нещо, но ест не е най-важното. Важно е човек да е поддържан, което за мен не означава облеклото и козметиката ти да струват хиляди, а 90% от това, което изглеждаш, да е изкуствено. Важно е да имаш известно количество естествена красота, която да можеш да подчертаваш по подходящ начин, не да я променяш напълно. Може да се обличаш и гримираш скромно, с малко средства, но пък да е със стил. Аз си слагам само молив за очи, рядко си изправям/къдря косата (само със сешоара и кръглата четка като се окъпя, но няма как..), дрехите ми не са скъпи, но гледам да ги комбинирам д/г добре, фон дьо тен не използвам, на козметици/маникюристи/солариум не ходя и все пак се чувствам добреНе мисля, че трябва да оръсвам наще със 500лв на месец, за да се чувствам добре.
Съжалявам, че се бъркам в разговора ви, но реших и аз да кажа на кого ми прилича прилича момичето: на Меги Дерм от "Сървайвър" и на една фолк певица, чието име не зная.Първоначално написано от #иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ
И все пак момичето изглежда доста изкуствено.
![]()
Държа много на вида си естествено.
Но нали знаете има една поговорка, ''по дрехите посрещат ,а по умът изпращат''.Доста си е верна.Иначе,за мен,човек трябва да е красив и отвътре.Защото дори , ако е някой красавец ако е безчувствен като лед за какво ми е.Аз не обичам такива хора.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
За моята визия-гледам да изглеждам мн добре,да не ми куца нщ(рядко постигам перфектното,но поне се старая).Иначе за другия пол-винаги визията в на заден план.