.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Противозачатъчните хапчета и свършването !?!

Ходих на гинеколог и ми предписаха противозачатъчни хапчета Новинет. Предписаха ми го не само заради половия живот, а защото когато ще ми идва много боли, а и последния път имах много силна и болезнена овулация Уж тези хапчета били ниско дозирани.
    Та въпросите ми са: Някой пробвал ли е Новинет? Доволни ли сте? Знам, че шанса да забременея е мноого малък, но да позволявам ли на приятелят ми да свърва в мен (ходим от мноооооого време)?
    Благодаря за отговорите.

Новинт не съм пробвала,аз съм на Ясмин,те също са нискодозирани.Доколкото знам ефекта им беше еднакъв-не се надебеляваше и гърдите се увеличават малко.Може да си свършва най-спокойно в теб ако си пиеш навреме хапчетата,аз позволявам от повече от година

Град
    sofia
    аз пия новинет от може би 4год вече...но когато на мен ми ги предписаха, гинеколога ми каза да си имам едно на ум, защото ми ги предписва не като контрацептив, а за регулиране на цикъла..така че за да си напълно сигурна и спокойна, трябваше да попиташ, когато ти ги предписа, достатъчни ли са или не

И на мен ми предписаха тях, заради болките и обилна менструация + контрацептивна цел ... Още не съм ги почнала, защото още не ми е дошло, като ги почна ще видя и ще ти кажа как са при мен, надявам се да нямам проблеми с тях ...
    Иначе, аз съм се разбрала, никакво свършване в мен, независимо от хапчетата ...

Земаи си хап4енцата и исползваите презерватив 6ото винаги може да стане некои гаф

Хапчетата с контрацептивна цел са предназначени за хора,които не искат или не могат да ползват презерватив и са по-сигурни от презерватива ако ги взимаш всеки ден в приблизително 1 и същ час.Според мен е глупаво да ползваш хапчета и презерватив едновременно,ще изгубиш едно няколко пъти по-хубаво усещане и то без опасност от забременяване.Ако ползваш някакви други медикаменти,които да може да им отслабят действието тогава се слага презерватив.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от black_wish
    Иначе, аз съм се разбрала, никакво свършване в мен, независимо от хапчетата ...
    И аз така мисля.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Цитирай Първоначално написано от Melosa
    Хапчетата с контрацептивна цел са предназначени за хора,които не искат или не могат да ползват презерватив и са по-сигурни от презерватива ако ги взимаш всеки ден в приблизително 1 и същ час.Според мен е глупаво да ползваш хапчета и презерватив едновременно,ще изгубиш едно няколко пъти по-хубаво усещане и то без опасност от забременяване.Ако ползваш някакви други медикаменти,които да може да им отслабят действието тогава се слага презерватив.

+1 аз също пия Жанин и нито ползваме кондоми,нито съм му забранила да свършва в мен

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Цитирай Първоначално написано от LiGlA G BeBzZz
    Земаи си хап4енцата и исползваите презерватив 6ото винаги може да стане некои гаф
    да бе как пък не, за какво ще ги пия

Град
    София
    Болезнена овулация..не знам дали си имала, по-скоро да си имала болезнена меструация.

По другите въпроси да се изкажат компетентни лица.
    Don't tell me what I can or can't do !

Ами при правилна употреба на хапчетата - т.е. да се взимат в точно определен час и тн, да не се пропуска хапче, контраценптивния ефект е 99.9% ... което си е едно меко казано огромно число ...
    juuuuu ... мога да ти кажа, че и аз в началото не исках да си представям противозачатъчни .... все пак съм на 15 години, "да си тровя организма с хормони" ... Както каза някой, ОК са за заместване на презервативи ... ами при нас като всичко се къса, въпреки правилно поставяне (изсъхват и се късат) ... Както и да е, реших се и отидох ан лекар .... Казах, че искам ОК ... тя първоначално ми вика, че 15г. е леко ниска летва за почване на ОК, обаче след прегледа моментално ми изписа хапчета.... Оказа се че имам обърната матка от където идват 4-5 МЕГА болезнени дни менструация, със обилно течение... Толкова обилно, че аз на 1 час трябва да сменям ОБ НОРМАЛ (не мини) защото вече са фул... И които не знае и не е изпитвал адската болка при менструация неможе да говори ... Имало е дни, когато се събуждам посред нощ заради тая болка, превивам се като червей, пия какви ли не лекарства, които действат само за 1 час и след това болката ми се струва още по непоносима, все те дерат отвътре ...
    Та, край със словоизлияията - ОК не са само хапче против бебета... те регулират хормони, менструация, болки, цикъл и т.н.
    А аз сега след 1-2 дена, трябва да ми дойде, и почвам новинет .... дано боли по малко като ми дойде, защото от вчера искам да се самоубия вече

Цитирай Първоначално написано от black_wish
    Ами при правилна употреба на хапчетата - т.е. да се взимат в точно определен час и тн, да не се пропуска хапче, контраценптивния ефект е 99.9% ... което си е едно меко казано огромно число ...
    juuuuu ... мога да ти кажа, че и аз в началото не исках да си представям противозачатъчни .... все пак съм на 15 години, "да си тровя организма с хормони" ... Както каза някой, ОК са за заместване на презервативи ... ами при нас като всичко се къса, въпреки правилно поставяне (изсъхват и се късат) ... Както и да е, реших се и отидох ан лекар .... Казах, че искам ОК ... тя първоначално ми вика, че 15г. е леко ниска летва за почване на ОК, обаче след прегледа моментално ми изписа хапчета.... Оказа се че имам обърната матка от където идват 4-5 МЕГА болезнени дни менструация, със обилно течение... Толкова обилно, че аз на 1 час трябва да сменям ОБ НОРМАЛ (не мини) защото вече са фул... И които не знае и не е изпитвал адската болка при менструация неможе да говори ... Имало е дни, когато се събуждам посред нощ заради тая болка, превивам се като червей, пия какви ли не лекарства, които действат само за 1 час и след това болката ми се струва още по непоносима, все те дерат отвътре ...
    Та, край със словоизлияията - ОК не са само хапче против бебета... те регулират хормони, менструация, болки, цикъл и т.н.
    А аз сега след 1-2 дена, трябва да ми дойде, и почвам новинет .... дано боли по малко като ми дойде, защото от вчера искам да се самоубия вече
    аз след 2седмици ще ги почна. Пиши как се чувстваш успех

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    не му давай да свършва поне 1-вия месец. Още организмът не се е настроил, а и ти не си свикнала с приема им и може да пропуснеш. Аз съм на 23, с 4 годишна връзка, пия ОК, правим секс без презерватив, но той не свършва в мен. Може да е 2 на 1000, ама има риск, който все още не искам да поемам!

Както обещах, почнах ги и сега пиша ...
    Пия новинет от 7 дни вече ... Ми не съм качила нито 1 килограм за тази седмица, нямам оплаквания, освен че обикновено менструацията ми свършва на 6-7я ден, а сега 7 ден и продължава да тече, да вярно, малко е, но е ярко червено и няма белези да спира ...
    Ако до 3-4 дена не ми свърши окончателно ще посетя лекарката ми, с възможност смяна на хапчетата, незнам и аз ... от едни чувам че е нормално 1я пмесец да ми тече повече защото организма се приспособява, от други чувам, че това е признах, че хапчетата са ми ниско дозирани ... Ако може някой да ме ориентира, но аз така или иначе понеделник, вторник ще посетя лекарския кабинет!!!

Цитирай Първоначално написано от Melosa
    .Доколкото знам ефекта им беше еднакъв-не се надебеляваше и гърдите се увеличават малко.Може да си свършва най-спокойно в теб ако си пиеш навреме хапчетата,аз позволявам от повече от година
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си