- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Искам я тази прическа ;(
Леле, хора, влюбих се в една прическа![]()
Та,нещо нямам смелост да се подстрижа такаЗначи, на мен косата ми беше до кръста -> преди един месец, подкъсих я доста - > преди една седмица, и преди няколко дена си я подстригах под врата точно
![]()
Притесняват ме две неща .. че това ако се подстрижа и не ми отива съм загубенаВярно е, че коса расте, обаче кво ще я правя ако не ми отива? Съвети? И другото нещо .. не ви ли мяза доста на някое "Емо" прическа?
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Изобщо не мяза на емо,спокойно![]()
А за да видиш дали ще ти отива можеш да си качиш снимката в някой сайт за онлайн прически и/или да отидеш в някой магазин за перуки да пробваш.Ако искаш пусни тук снимка,помня,че беше пускала някъде,ама не мога да се сетя къде точно![]()
И все пак от този тип прически ми харесва повече това:
http://vivreboutique.files.wordpress...02/rihanna.jpg
http://www.sheplaysmusic.com/wp-cont...wards-2007.jpg
Тва е Виктория Бекъм, къв Емо хахахах
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Въобще не мяза на емо.. : ) Много е хубава и екстравагантна прическата.Но трябва и да имаш права коса за нея,защото ,ако е чуплива или къдрава...всеки ден да я изправяш не си заслужава...: )
Щом си скъсила толкова косата си мисля,че няма да са ти проблем още 5-10 см, а ако не се харесаш винаги можеш д аносиш шапки докато израсте достатъчно,да ползваш разни подрахващи разстежа глупости... и така![]()
Мм тя косата ми е чуплива по принцип, обаче сега като съм я скъсила доста си седи права .. и леко се начупва в краищатаЗа това смятам, че и да я поткъся още ще седи права
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Ами тогава няма от какво да се притесняваш и да ти се подвива щом е съвсем малко отдоло няма да е толкова фатално да я минаваш с пресата колкото да не стърчи,мисля.И все пак трябва да я съобразиш с формата на лицето си не на всяко лице отива такава прическа.
![]()
http://zajenata.ogosta.com/index.php...=429&Itemid=37
Прическата ми много харесва, но и аз нямам смелост да си направя такова нещо![]()
♥ ♥ ♥
яка е прическата,кофтито е че много хора започнаха да си правят като нейната прическа и е някак си банално,нз нз ако ти отива си я направи,ако ли не-ще носиш шапка докато ти порасне мъничко![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Napravi si q. Kakvo znachi "Nqma da mi otiva"? Na vseki mu otiva vsichko, stiga da svikne da se gleda taka. I az bqh iznenadana i mi beshe stranno kato si boqdisah kosata, ama sega si se kefa. V nachaloto vinagi ima symnenie, ne se pritesnqvai i si q napravi. Az sashto ujasno mnogo haresvam tazi pricheska. Btw ti rusa li si ili s tymna kosa shte si pravish pricheskata?
Хмм ми косата ми е почти черна .. обач мислех примерно горния пласт да го изсветля .. Не знам![]()
Всъщност сега не съм с тази прическа, с която съм на снимкитеНо едва ли има значение.Просто се пдостригах скоро и не съм се снимала ...
http://img380.imageshack.us/img380/2319/0dowjat2.jpg
http://img261.imageshack.us/img261/6398/bgrjr2.jpg
http://img255.imageshack.us/img255/5380/img0526vu0.jpg
http://img237.imageshack.us/img237/9739/dajjv1.jpg
Само имайте едно наум, че сега косата ми не е чуплива, още по -малко къдрава /след като се подстригах късо/![]()
Ти искаш при4еската,а помислила ли си дали ще ти отива?В което се съмнявам Вики Бекъм си е Вики Бекъм![]()
А така, дай снимки и ще ти кажем. Според мен щом си си я скъсила вече, готова си да скъсиш от едната страна още малко
Edit: Мисля, че ще ти отива..Пък.. не е нужно да е късо чак като на Виктория нали? В смисъл ти си определи дължината...
Имаш много хубави черти и хубава форма на лицето.А и косата ти е била страхотна...как си могла да я отрежеш...
Но нищо...щом си я скасила вече... наистина няма да те сбъркат още няколко см. И аз мисля,че ще ти отива...както казах имаш мноо хубава форма на лицето , подобна на Виктория Бекам и мисля,че ще ти седи добре. Все пак ,ако се решиш и се подстрижеш ще се радвам да те видя с новата фризура
![]()
besnicataa, да помислила съм дали ще ми отива!Може би точно това питам в темата, ама кой да прочете![]()
4y4u_g , благодаря тиОтносно косата ми .. да, беше хубава, но от край време я нося дълга (по-дълго от това на снимките) и се беше изтощила доста (въпреки, че рядко я подлагах на някакви процедури, като преса,ролки и т.н.) и просто беше време малко да се съживи
![]()
Значи аз съм с такава прическа,обаче на мен косата ми е черна и честно казано съм чувала слухове че съм била емоно при бекъмката не е така тъй като косата е руса или де да знам и аз,няма го този вид ... но споко мацката и аз бях с коса до кръста,но се реших и отидох при фризьора ми и му казах как искам и той като опули ей такива очи
и ми вика "Как имаш тая смелост бе момиче" и аз му казах "Режи!" и така ... сладко стои прическата
![]()
Имала си страхотна коса,на мен ми се струва грешка ,че изобщо си я отрязала.А тази прическа е за по-големи момичета със зряли лица.Обикновено върху детските лица седи много момчешко.По-добре недей.
На мен не ми харесват прически с такива бодлички отзад ...
и тоя бритоон...
абе що не я напрайш на черта...ама тряя да я изправяш
Melosa, точно от това се притеснявам![]()
няма кво да се притесняваш,прическата е много хубава и аз мисля че ще ти отива....
Аз тука ти следя темичката,че ми е интересно дали ще се клъцнеш .... и да качиш снимки евентуално ако се подстрижеш де,но имай впредвид че при тази чуплива коса трябва изправяне,вакса за бретона,гел,лак ... имам предвид ,че трябва да се поддържа доста този вид прическа и най-вече с твоята коса ... то трябва за прическата да си с права коса с тежък косъм ... нооо не знам,консултирай се с фризьора ти,попитай дале според него ще ти е добре ... aйде мацката,чакам с нетърпение кво си решила :P
Black_element,видях ти снимките в Импулс,много ти отива с тази прическа!Наистина много!Даже не мога да си те представя с дълга коса![]()
Mерси ... ами така е,като бях с дълга ... "Не мога да си те представя с къса коса" няма значение ... та са чакаме мацката ... кво е решила
![]()
Не,не е емо.А като се колебаете за някоя прическа може да пробвате някоя такава перука и да прецените,не е същото,но все пак...![]()