.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 90
    22:29 лафите си навънка и ти е супер интересно а трябва да си тръгнеш, другите остават и на теб ти е гадно . Аз съм за личната свобода(не свободия) когато бях на 14 се събирахме приятели, разхождахме се, ходехме където си искаме и си беше голям купон прибирахме се когато преценим(рядко след 12), не трябва да се гледа толкова песимистично, сякаш като отидеш на дискотека е задължително да се напиеш като за последно, да правиш секс или някоя друга простотия, можеш да отидеш и да се забавляваш а след това да си се прибереш и да се наспиш без проблеми. Моите родители в никой случай не са безотговорни, почти винаги знаят каде съм и с кого съм но не ме ограничават. Имам съсед 8клас мисля родителите му не му дават да се разхожда сам в близкия парк, не му дават да стои навън след като почне да се стъмнява, не му дават да напуска квартала и т.н. та момчето е 8 клас а не е близвал алкохол и не е прегръщал момиче. наистина 14 е крехка възраст, но малко по малко трябва да се навлиза в живота....

Много задълбочихте нещата,момичето е писало просто да сподели,не да я критикува някой.Моя вечерен час попринцип във вечерите когато излизам си е 4:00 (почти на 16 съм) Родителите ми знаят с кого съм и къде съм,така че не виждам причина да не ме пускат. А относно твоя проблем-говори с родителите си и им обесни,че все някога ще излезеш до късно(било на дискотека или заведение) и няма да си подготвена за нещата който се случват по такива места,и туко виж станала някоя беля!!
    Better DeaD,Than In Love ...

Повече от фен
    Ако си с някой по-голям ,който да може да те изпраща до вас и майка ти да му има доверие,може да не е проблем.Помисли,някои мои приятелки го ползват като опция и работи.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Май само аз съм дефектна и не ходя на дискотека... Както и да е. Часа ти е напълно нормален.

Животът е адът описан в Библията!

не не на 14 си а майка ти си позволява да ти забранява да ходиш по дискотеките и вечерният ти час е само до 22.30 горкичката
    Fuck you You fucking Fuckers

Лелеее на цели 14 години и майка й я пуска само до 22:30....тстс бива ли такова нещо тръгнала да се оплаква.Мене наште като ме искат в нас 20:30-21 ,а от мястото където се събирам имам половин час път и тръгвам 20-20:30 Тръгнала да се оплаква вече.......ти доколко искаш да стоиш бе на 14 това си ти е напълно достатъчно

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Десет и 30,въобще не е зле,като за момиче на 14.Аз също съм на толкова,а си се прибирам към 8.Не кисна по улиците досред нощ.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Цитирай Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
    МОЛЯ? звучи смесно ли? и какво му е смешното да те пускат до 10:30 ? радвай се щото някои и до 8 не ги пускат.. лигла такава
    + 1

Град
    в мазето ;dd
    майка ти е абсолютно права .. ти к'во искаш да киснеш по дискотеките до сутринта с момче като си на 14 ли ;??

Град
    в мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от ScaRLett*
    Много задълбочихте нещата,момичето е писало просто да сподели,не да я критикува някой.Моя вечерен час попринцип във вечерите когато излизам си е 4:00 (почти на 16 съм) Родителите ми знаят с кого съм и къде съм,така че не виждам причина да не ме пускат. А относно твоя проблем-говори с родителите си и им обесни,че все някога ще излезеш до късно(било на дискотека или заведение) и няма да си подготвена за нещата който се случват по такива места,и туко виж станала някоя беля!!

Няма да е подготвена?А каква е подготовката, която се прави на 14 години?
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

abe ti dobre li si?!?!?! i az sum na 14 i ve4rniq mi 4as e 8:30,ne hodq po diskoteki i kaafeta,az kwo da kaja twa da ti e nai-malkiq problem
    ~ SweeTy mal4o0 ~

Повече от фен Аватара на yozito
    баси да ви имам и проблемите
    ти си на 14 бе,ко искаш да седиш до сутринта по дискотеките ли?

баси лигавите лапета.............
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

girl_in_black Сигурно за теб е по-добре,да отиде за първи път на 18-19 и да гледа като изтърван индианец
    Better DeaD,Than In Love ...

Цитирай Първоначално написано от kiss_kris
    майка ти е абсолютно права .. ти к'во искаш да киснеш по дискотеките до сутринта с момче като си на 14 ли ;??
    +1

Град
    в мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от ScaRLett*
    girl_in_black Сигурно за теб е по-добре,да отиде за първи път на 18-19 и да гледа като изтърван индианец

Ми аз не мисля,че се искат кой знае какви умения, за да отидеш на дискотека, така че мисля, че и на 30 да отидеш за първи път пак няма да гледаш като изтърван индианец.А и по-добре на 18 да си като индианец, отколкото от 14 годишна да се вреш по дискотеките по нощите.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Аз също съм на 14. Нямам вечерен час, но като се стъмни сама се прибирам, защото ме е страх сама да излизам по тъмно камоли да хода на дискотеки посред нощите!! Мисля, че часа ти е съвсем нормален и няма от какво да се оплакваш, а за дискотеките ходи на детските като ти се ходи толкова!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Град
    София
    Явно не си дорасла на акъл, за да ти се има доверие. И съм сигурен, че ако вечерният ти час е 23:30 - пак ще кажеш "звучи смешно", защото си лигла.
    Don't tell me what I can or can't do !

ЕДИН ДЕН ЩЕ СТЕ СЕ БЛАГОДАРНИ ЧЕ НЕ ВИ ПУСКАТ ДО ПО КЪСНО , АКО НЕ ГО ПРАВЕХА ЗА ВАШЕ ДОБРО ЩЯХА ДА ВИ ПУСКАТ НО ВИ МИСЛЯТ ЗДРАВЕТО И СЕ ПРИТЕСНЯВАТ , и вие ще видите как е като отгледате деца .

А сега на 14-15 години и айде по дискотеките да се напиеме до смърт и да се напушиме ,нормално е да не ви дават.Аз на 15 дори незнаех какво е дискотека не защото не са ме пускали а защото така беше животът .Аз до 15 години си бутах количките в нас

Град
    Враца
    мене ми е чудно като иде на тва божествено място дискотека след 22.30 кво ше прай там..
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Супер фен Аватара на j_adore2
    Боже да ти имам проблема Ти какво искаш цяла нощ на дискотека ли .. Омг.. Не всичко в тоя живот е да висиш по нощните клубчета .. И какво само до 22:30.. Аз съм на 16 години и рядко се прибирам след 10.30 Има достатъчно време кога да се прибираш късно и да ходиш по дискотеки..Малко си още
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Нормално е... аз да бях, до 18 нямаше да те пускам. А ти на 14 се смяташ за достатъчно голяма, чак и се оплакваш...

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Re: Това за вас не е проблем, но за мен да!

Цитирай Първоначално написано от krasitoOoO
    Iskam da vi spodelq edno ne6to,koeto za vas nqma da e vajno,no za men...Iskam da kaja 4e ve4e sam na 14 a maika mi vse o6te ne me puska da otivam na diskoteka...moga da izlizam ve4erta,no ve4erniq 4as mi e samo do 22:30...tova dori zvu4i sme6no..Opitah se da pogovorq s neq,no ne me slu6a..mislq 4e maika mi vse o6te me misli za 8godishno hlape...ne mi dava nikakva svoboda...i tia,koito sa po golemite da ne mi vikat 4o tova ne e golqm problem,za6toto az se drazna ot tova..Ako moje kajete mi kakvo da napravq za da me puska po do kasno??

Нарушена т.7
    moderated by oth_fenka
    mila az sum na 15 i ve4erniq mi 4as nai kusno e 22.Ne mi davat da izlziam ako ne sum umila 4iniite...vikat mi za 6tqlo i ne6tqlo doir da nqma pri4ia

Извинявай, но според мен това е напълно достатъчно за 14 годишно момиче.
    Quod me nutrit,me destruit!

10.30 е идеално даже. Аз съм на 17 и се прибирам по-рано. А пък за нощни дискотеки даже недей споменава, изобщо не ти е мястото там! Върви на детска.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Голям фен Аватара на CaSsIe
    a ti kakvo iskash da sedish prez noshtta navynka li? aide postavi se na mqstoto na maika ti pritesnqva se za tebe sekvi izrodi ima po ulicite az sam na 16 i rqdko se pribiram sled 10 bez tfa da mi e ve4erniq 4as a ti iskash da visish v nekfi mirizlivi klubove det ima sekfi izvrateni tipove are misli malko..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си