.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

запознанство в новото даскало

Ми какво да ви кажа... Попринцип съм отворен и общителен човек но в новото даскало някак се страхувам, че всеки ще е с някой и ще познава някой пък аз ще съм сама... (сега ще съм осми клас) Не познавам никого от бъдещия си клас, а и честно казано не си представям да отида и да кажа на някой "здрасти аз съм алекс, искаш ли да се запознаем" просто като отида и всеки си е с някого дето си познава а аз не познавам никого... доста ми е шит... И как да се запозная с всичките тия хора и как да се държа... абе въобще... шибано...

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    споко..аз като отидох преди 2 години в новото даскало също бях притеснена как ще заговарям ей така,ама те другите почнаха и така за около 10-20 минути вече се бях запознала с всички ....абе не се тревожи...може да сте супер яка компанийка занапред..кой знае

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Еми и аз ще съм 8 клас...По скайп се позапознах с няколко съученици,ама те ще са от другите класове...От моя за сега никой не познавам. ...Но аз мисля,че няма да има проблеми със запознанствата...По-скоро с учителите...Лесно ми е да кажа"Здрасти,ти как се казваш?"...Просто бъди открита.От начало е ти е трдно,но после е голям кеф.Казвай това,което мислиш.
    Аз бих започнала разговор така"Ъм...понеже ще сме от един клас пък аз не познавам никого,какво ще кажеш да се запознаем?Казвам се Даяна...Ти познаваш ли някого от тук?'' и така.

сега и аз ще съм в нов клас и да ти кажа не се безпокоя особено аз съм отворен човек и лесно ще се запозная с другите и да ти кажа че и да не се запознаете още на 1 вия ден няма да е отголямо значение до 12 клас има време
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

недей му мисли то всичко си идва от самосебе си.Ние започнахме да си говорим общи приказки и те така някакси се запознахме,първоначално им бърках имената де споко -1вата седмица сте се запознали всички,даже още 2рия ден ше си си говорила почти с всички
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Изобщо не се притеснявай. Аз немога да кажа че съм толкова общителна, и аз никой не познавах в новото даскало, камо ли в новия клас. Ама отидох и се запознах. Не всички бяха положително настроени, но след време си намерих приятели. Spox, и ти ще си намериш.

SK0RP10N
    Guest
    Niama kakvo da se shashkash

Град
    Plovdiv
    В началото може и да ти е трудно,но като цяло е страхотно,защото си като бял лист хартия-никой не те знае,няма мнение за теб,не ти тежат предишни издънки и глупости.Започваш да градиш отново своя имидж.В началото е важно да си добронамерена и открита.После всичко ще се подреди!!!

Град
    Бургас
    дам не се притеснявай, а бъди себе си и не се прави на такава каквато не си съгласна съм с мнението на PlayeRR късмет от мен \/

Aз пък дори се кефя че няма да познавам толкоз много хора,е има итакива които познавам обаче те са все по-големи,а от 8 клас много малко ,е цял випуск ... пак е нещо

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    пфф сами ,че дойдат

Град
    where no one needs a reason..
    Изобщо не е страшно, просто като ви събират класовете се заговаряте по между си, обсъждате обстановката дрън, дрън и така постепенно ще се запознаете. (:
    Come feed the rain..
    Cos I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust..
    Don't walk away, don't walk away, oh, when the world is burning..

аз пък въобще не съм общителен и ако се бях изместил незнам как щях се опрая :/ 12 год ше съм в 1 и също даскало :Р
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от miminia
    пфф сами ,че дойдат
    точно и при мен така стана
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Re: запознанство в новото даскало

Цитирай Първоначално написано от alex_deni
    Ми какво да ви кажа... Попринцип съм отворен и общителен човек но в новото даскало някак се страхувам, че всеки ще е с някой и ще познава някой пък аз ще съм сама... (сега ще съм осми клас) Не познавам никого от бъдещия си клас, а и честно казано не си представям да отида и да кажа на някой "здрасти аз съм алекс, искаш ли да се запознаем" просто като отида и всеки си е с някого дето си познава а аз не познавам никого... доста ми е шит... И как да се запозная с всичките тия хора и как да се държа... абе въобще... шибано...
    ami i az mn se pritesnqvam.i az taka kato teb si mislq che shte se poznavat ,ama chak pyk vsichki...Abe zasega se dyrja ama na 15 shte vidim.E haide uspeh na vsichki i posle nepremenno da pishete kak e minalo,e, to ima dosta vreme dotogava ama nishto...

Мега фен Аватара на lenito_sf
    и аз ще сам 8 клас и мене ме беше страх отначало но сега мисла на 15 да отида при всеки и да му се представа:"здр аз сам елена и дрън дрън..."поне тфа да кажа ...ама чесно казано малко се притеснявам въпреки че самдоста отворена и устата и попринцип имам мнение и дума по всякъкъв проблем и тема

Град
    40 Miles from the Sun
    Не се притеснявай! Аз също не съм от най-общителните, ама до края на първата седмица познавах всички, че даже доста хора от съседните и горните класове. :Д Пак казвам, не се притеснявай - все пак и другите не се познават, даже тях може да ги е срам повече, отколкото теб. ;Д

Град
    Бургас
    при мен няма голям проблем, щото познавам доста хора от мойто даскало, но повечето, както и най - добрата ми приятелка са в други паралелки, е има един, който ще е в моя клас, но не съм доволна от този факт.
    2 PAC and Eminem are The BesT !!!
    Lets Kill Barbie!!!
    LoVe SK8 !

Голям фен Аватара на dark_wings
    Цитирай Първоначално написано от miminia
    пфф сами ,че дойдат

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    spox e,to i az bqh taka minalata godina,daje se okaza,4e poznavam trima koito sa ot moq klas i taka postepenno vikam:zddrasti,kazvam se Cveti..bla bla...nakraq si4ki opoznah,vinagi e napregnato,no ti ne stoi na edna strana prosto po4ni da se zapoznava6 tam
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Tampere, Finland
    И аз бях в същото положение преди 2 години. Но както си стоях в двора, за да започне официалното откриване на учебната година, едно момиче се приближи към мен и ме заговори и така... А след това постепенно започнах да се опознавам и с другите ми съученици

Град
    in my world!
    и аз ще съм 8 клас но доста да не кажа 80% от хората ги познавам е не мн но достатъчно които ще са в моята паралелка и съм сиг че ще ни е супер
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    In the middle of Nowhere
    Охх...Ами загоеори някои няма нужда да се стягаш толкова и те са хора и те не познават никои...И аз съм като теб-никои не познавам ама не се и притеснявам ще се опознаем в 1 клас сме какво друго ни остава да направим...Спокойно всичко ще е наред
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Няма особено голяма полза от това предварително да си развиваш някакви сценки в съзнанието.Нещата са хубави тогава, когато се случват от само себе си, а не на сила.Не бързай да си намираш приятели, достатъчно е да имаш добри познати.Не се сдухвай и не си мисли, че от първата минута ще хукнете по кафенета.Нормално е първоначално атмосферата да е хладна и съучениците ти да се държат резервирано до някаква степен.Само бъди спокойна и дишай. (:
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Е няма да си единственната нова,кфо се шашкаш вярно То и аз са ше сменям даскалото за 4ти път..Ама ще ходя с една фр и не ме е шубе..Преди ме беше в предните училища ама то има и други нови такаче ше си се запознаете
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си