.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Недей да се притесняваш няма нищо страшно. Аз на 15ти септември заедно с още няколко момичета от моя клас с които се запознахме на родителската среща обикаляхме и питахме всички кой клас са беше мноого забавно а и така се запознахме и с по големи от нас и... абе яко се получи. А с тея от моя клас въобще не сме се запознавали. Някак от самосебеси си запомнихме имената и си говорихме

леле и аз са ще съм 8 клас в новото даскало не познавам никои направо нз.... Ама пък искам да дойде по-бързо 15 за да си видя класа... искам да ги вида дали са некви печени или не абе не се притеснявам мн ама все пак...
    ~ SweeTy mal4o0 ~

Град
    София
    Не трябва да отиваш с нагласата, че всички се познават, а ти си сама. Просто няма да е така И аз не съм от най-общителните обаче докато се усетя и вече познавах доста хора... Така че - няма за какво да се притесняваш.
    It`s my life
    It`s now or never
    I ain`t gonna live forever
    I just want to live while I`m alive....

И аз тая година ще съм 8 клас в ново училище.И без това ще си с новия си клас цели 5 години - няма от какво да се притесняваш.Ако не се запознаеш с никого първия ден (което е СЪВСЕМ НЕВЪЗМОЖНО) можеш да се запознаваш колкото си искаш през останалото време .
    То и аз не познавам лично хората обаче и те не се познават помежду си. Абе в общи линии бъди каквато си и ще си намериш приятели бързо

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Миналата година и аз бях много притеснена защото знаех че половината от класа даже и по-голямата са си учили в това даскало исе познават.Беше ми много притеснено но след 5-10 мин се запознах с едно момче,след това доиде и едно момиче ии се запознахме сега сме супер добри фр.И така за няма и 1 месец се отпуснах и ми беше много забавно

Супер фен
    Всеки го е минал това ... и аз бях малко притеснена,но аз познавах 2 - 3 от преди,а с други си бях чатила.Е отначало ще ти е кофти и ще се притесняваш.но до месец ще се запознаеш с всички и ще си общуваш спокойно все едно се познавате от много време
    Обичам те <3 !!!

аз дори не знам кой клас ще съм,познавам няколко човека от НГДЕК )предимно от скайпа),но не се притеснявам,нямам проблем с запознанстват

Град
    София
    Какво толкова се притесняваш.Никой няма да те изяде само защото си казал/а:Здрасти,аз съм еди-кой си,в един клас ще сме.Искаш ли да се запознаем?Пък и не всички са толкова притеснителни,съмнявам се всеки да седи в 1 ъгъл и да гледа останалите без да им говори.Все някой ще дойде при теб и ще се запознаете.След това като станете 2-3 ще се запознаете и с др и така малко по малко ще се запознаеш с всики.

Град
    в мазето ;dd
    ще ти дам пример макар че не е точно същото нещо като твоето положение но няма значение - бях 5-ти клас и реших да се преместя от едно училище в друго .. в новото изобщо не поснавах никой и ми беше странно първите някоко дена защото всеки си имаше определени приятели .. но с течение на времето си намерих и аз нови приятели така че спокойно .. ще отидеш и все някой ще те заговори и ще тръгнеш с него пък после каквото стане успокой се :P :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си