- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- запознанство в новото даскало
Недей да се притесняваш няма нищо страшно. Аз на 15ти септември заедно с още няколко момичета от моя клас с които се запознахме на родителската среща обикаляхме и питахме всички кой клас сабеше мноого забавно а и така се запознахме и с по големи от нас и... абе яко се получи. А с тея от моя клас въобще не сме се запознавали. Някак от самосебеси си запомнихме имената и си говорихме
![]()
Не трябва да отиваш с нагласата, че всички се познават, а ти си сама. Просто няма да е такаИ аз не съм от най-общителните обаче докато се усетя и вече познавах доста хора... Така че - няма за какво да се притесняваш.
It`s my life
It`s now or never
I ain`t gonna live forever
I just want to live while I`m alive....
И аз тая година ще съм 8 клас в ново училище.И без това ще си с новия си клас цели 5 години - няма от какво да се притесняваш.Ако не се запознаеш с никого първия ден (което е СЪВСЕМ НЕВЪЗМОЖНО) можеш да се запознаваш колкото си искаш през останалото време.
То и аз не познавам лично хората обаче и те не се познават помежду си. Абе в общи линии бъди каквато си и ще си намериш приятели бързо![]()
Миналата година и аз бях много притеснена защото знаех че половината от класа даже и по-голямата са си учили в това даскало исе познават.Беше ми много притеснено но след 5-10 мин се запознах с едно момче,след това доиде и едно момиче ии се запознахме сега сме супер добри фр.И така за няма и 1 месец се отпуснах и ми беше много забавно
аз дори не знам кой клас ще съм,познавам няколко човека от НГДЕК )предимно от скайпа),но не се притеснявам,нямам проблем с запознанстват![]()
Какво толкова се притесняваш.Никой няма да те изяде само защото си казал/а:Здрасти,аз съм еди-кой си,в един клас ще сме.Искаш ли да се запознаем?Пък и не всички са толкова притеснителни,съмнявам се всеки да седи в 1 ъгъл и да гледа останалите без да им говори.Все някой ще дойде при теб и ще се запознаете.След това като станете 2-3 ще се запознаете и с др и така малко по малко ще се запознаеш с всики.![]()
ще ти дам пример макар че не е точно същото нещо като твоето положение но няма значение - бях 5-ти клас и реших да се преместя от едно училище в друго .. в новото изобщо не поснавах никой и ми беше странно първите някоко дена защото всеки си имаше определени приятели .. но с течение на времето си намерих и аз нови приятели така че спокойно .. ще отидеш и все някой ще те заговори и ще тръгнеш с него пък после каквото станеуспокой се :P :P