.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен

Записване на клипове/филми

Molq ako nqkoi znae programka za zapisvane na klipove i filmi da kaje tyk pls. I ako moje da kaje golemi li gi pravi. Iskam mnogo da si zapi6a edin film, no nqmam tv tuner.I ako moje nqkoi da me posavetva s koq programa moga da go zapi6a online ot neta. Znam4e 6te stavat golemi, vyprosat e da ne sa prkaleno. Ima6e 1 programa ama tq na zapis ot 4 min go prai 800MB. aKO Zema da zapi6a film ot 45 min tq 6te mi go naprai 60 GB ;[
    aKO nQKoI mOJE dA kAzVa PLsSsS.

[Нарушена т.7 от правилата] BLaCKBLooD
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Град
    RUSE
    В какъв смисъл .. ?
    Ако животът ти поднесе лимон, направи си лимонада .. ;]

Спешно било... Да не си родилка???
    [i][b]When it

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Little Woman
    Спешно било... Да не си родилка???
    zakvo samo spami6 e. Pojelavam ti nqkoi put da si na golqm zor i da te ebavat taka...

Iskam prosto ako nqkoi moje da pomogne i da kaje programa za zapisvane na film (klip4eta, filmi i ot tozi tip)
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Ясно е ,че искаш да ти помогнем,нали за това е форума.Ама какво е това заглавие,сякаш,че въпросът е на живот и смърт?
    [i][b]When it

Град
    Гърлото на ада,Съндейл
    Ето ти една програмка - hypercam 2 в дата.бг я има ако искаш да питаш нещо за нея пиши на скайп - killer_of_vampi
    [flash(400,400)]http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=0f47990b[/flash]

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Fraps е тази програма, за която говориш и да, прави ги гигантски. Но после може да си ги конвертираш с минимална загуба на качеството. Иначе можеш да ползваш Mr captor (fox magic) и си избираш кодек и ги прави добри.
    п.с.
    use the ТЪРСАЧКАТА please
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Re: Хора спешно е ;(

Цитирай Първоначално написано от DoomShadow
    Molq ako nqkoi znae programka za zapisvane na klipove i filmi da kaje tyk pls. I ako moje da kaje golemi li gi pravi. Iskam mnogo da si zapi6a edin film, no nqmam tv tuner.I ako moje nqkoi da me posavetva s koq programa moga da go zapi6a online ot neta. Znam4e 6te stavat golemi, vyprosat e da ne sa prkaleno. Ima6e 1 programa ama tq na zapis ot 4 min go prai 800MB. aKO Zema da zapi6a film ot 45 min tq 6te mi go naprai 60 GB ;[
    aKO nQKoI mOJE dA kAzVa PLsSsS.
    ми снимам с фрапс и стават големи и като ги обработя на муви мейкара (movie maker) стават нормални
    може и със сони вегас ама то е за по разбирачи а кат те гледам мисля че и с муви мейкара ше ти е трудно
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си