.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

За първото готвене

na kolko bqhte kogato gotvihte za purvi put?kakvo beshe qstieto?i stana li nqkoi gaf?
    purvata mi po seriozna manja koqto sum pravila e burkana banica.pi6eshe 3/4 ot 4ashata s olio az pro4etoh 3,4 4ashi i banicata beshe vkusna samo deto beshe kato korito s olio
    a puk edna priqtelka na mama mi beshe kazvala za edno momiche koeto reshilo da pravi keks i nz kak beshe tochno no v kraina smetka beshe prochelo 21 4ashi brashno predstavete si kakvo e stanalo sega ste vie
    ako temata se povtarq sorry ama mi se stori 4e shte e interesno

Т.7
    swords1010
    When you can live forever...what do you live for?

I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!

Град
    Dreamland
    помня как правех кекс само дето издяох половината смес преди да го опека иначе стана мн сладък (щото изпуснах захарта)
    БисквитенотоЧудовище

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Не мога д асе сетя какво и как съм готвила за първи път, но помня една случка със сестра ми. Наще бяха на работа, аз съм била на даскало, а тя явно следобед не е ходила на занималня и като се е върнала в нас е решила да готви. Манджата се състоеше от всяко нещо което е намерила в хладилника, било то от вчерашната манджа или от някой отворен компот. Знам че е слагала едно бурканче захар, защото захарта беше изчезнала и имаше цели кисели краставички, също и боб
    Абе ... и кучето не яде от нея и така ...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    DreamLand =)
    ами моят първи опит беше в училище ! правих Коледен кекс..лелеее стана много вкусен целият клас си облиза пръстите,а пък госпожата даже искаше да занеса и на директорката и да се похваля,но аз предпочетох да го поделя със съучениците си явно ме бива в готвенето
    За 3 неща бях напълно убедена.
    Първо Едуард бе вампир.
    Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
    жадуваше за кръвта ми.
    И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥

SK0RP10N
    Guest
    Na 11 godini nqkade, pecheni kartofi s kashkaval i shunka

На 12 години някъде мисля, че бях. Правих плодов сладкиш. Стана добре. Не съм имала кой знай какви гафове до сега.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Аз се учех от мама как прави кекс и един ден опитах напълно сама в нас..стана супер як
    Бях към 9,10 год.

Мега фен Аватара на Blab
    От малка готвя. (6-годишна, да речем)
    Обикновено с дядо приготвяхме вечеря за всички.=)
    А каква е била първата ми гозба, само мога да гадая.

Аз бях решила да пържа яйца.Забравих олиото на котлона.След време се сетих, че съм го забравила,отидох а олиото се беше подпалило.И аз изсипах една 4аша вода върху горящото олио и кухнята се подпали......
    I was hypnotised
    By your fairy eyes
    Like a tiger in the dark
    You were hungry from the start...

Бях на 10, когато сготвих за първи път! Гъби на фурна с кашкавал! Беше мн вкусно, нямаше гафофе!

П.П Никой не ми помага, бях сама у нас

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    8-9...Бях направила щрудел от ябълки.

Цитирай Първоначално написано от Lolinka
    Аз бях решила да пържа яйца.Забравих олиото на котлона.След време се сетих, че съм го забравила,отидох а олиото се беше подпалило.И аз изсипах една 4аша вода върху горящото олио и кухнята се подпали......
    AAAA 6e umraaa
    Evala kefi6 me
    Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Не помня на колко бях, но първото нещо, което направих май е кекс. Не съм чела рецепти и такива работи. Всичко го мерих на око и стана превъзходен. Това е начина. Ако ви хареса на вкус и вид значи е добре. Ако не - добавяте каквото му е нужно и готово. Не се тормозете да мерите и да теглите. Правете го както ви харесва. Резултата ще ви изненада.
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Един път сготвих и си беше чист буламач...

Оттогава не пипвам тенджера.

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Преди две години. Бях гладен и на нашите понеже им е по-лесно да ми оставят пари за манджа вместо да сготвят си викам я да си спретна нещо аз. Направих си спагети със сос болонезе и стана много добре. От тогава се запалих по готвенето и се надявам да го практикувам като професия след време

Като бях на 6 г.пробвах да направя пържени филии ,ама без да искам не съм сложила достатъчно олио и изгорих тигана

МоЯт ПървИ пЪт кОстВаше нА МаМа 2 дНи чисТенЕ на ФормичКи(от ония кЪдрАвкитЕ зА сОленКи) с ЧеткА зА зъбИ
    БяХ г/д 2-3 клАс-МалкО пРЕдИ КоледА.БяХ БолнА и нЕ ХодеХ на дАскАло и ПонежЕ мИ БешЕ СКучНо вкЪщи По Цял дЕн СамА-РешиХ дА сИ НапРавЯ СладкИии От ДостА вреМе БяХ хВърлилА ОкО на гоРепОсоченИте ФормИчКи и ПрецЕнИх,чЕ мИ е ВремЕ Да нАпРавЯ *сеФтетО* ВЗех 2 Чаши БрашНо и пОнежЕ бЯх вИдялА,чЕ мАМа сЛагА бакПулВеР,зА Да нАбъБне,ИзсИпаХ ЦЕЛИ 2 ПАКЕТЧЕТА дОбавиХ ВодА и зА ЦвяТ и АромАт СложИх пОловИнатА кутИя КакАо пРавЕх Ги В еднА гОлямА КупиЧка-КатО легЕнЧе.с Още едИн ПакеТ ЗахАр+вОдА До РъбА нА КупАтА,сПореД меН сМестТа БешЕ гОтОвА и ЗапОчНах Да нАливАм вЪв ФормИчКиТе(кОитО са дОстА сиЛно НагънАти-нА ОкОло 3 мм е вс ВълничКа ).След кАто ПрепЪЛниХ вСичКи гИ ПорЪсиХ с кОкОсОвИ СТърГотинКи и гИ СложИх дА сЕ пЕкАт нА ГРИЛЧЕТО
    ОбачЕ мИ ОмрЪзнА дА стОя и дА гИ гЛедАм,зАтоВа отидОх В ХолА Да гЛедАм ГаЛа сЕтИх сЕ дА оТидА дА гИ ВидЯ След 45миН-резУлТаТът БешЕ СледнИяТ : :от БакПулВерА бЯхА нАбъбНалИ и БяхА *екСпЛодирАли*-целИяТ ХладилНиК бешЕ КафЯв оТ кАкАоТо имАшеу Чак По МасАтА и ШкафОветЕ...МалКо След кАтО Открих кВо сЪм сВърШилА се ПрибРа бАбА...и кАто видЯ -лОшО й СтанА нАкАра мИ Се Едно ХубАвО и сЕ ОбадИ нА МаМа...След ТоВа Вс ДружНо Два Дни сТърГаХме ФормИчКиТе с ЧеткИ За ЗъБи ИначЕ и БаницА сЪм ПравилА,нО Все пАк-ТовА мИ бешЕ ПървИяТ Път

Град
    Delije sever
    Толкова ли не можа да го напишеш нормално бе, деба и смотаното маймунско писане, много ли сте готини кАтО ПиШеТе ТаКА ?

^^^Стига де...Не се муси-обещавам,че повече няма да правя така Беше ми скучно и нямаше кво да правя...

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Цитирай Първоначално написано от miss_disgrace
    МоЯт ПървИ пЪт кОстВаше нА МаМа 2 дНи чисТенЕ на ФормичКи(от ония кЪдрАвкитЕ зА сОленКи) с ЧеткА зА зъбИ
    БяХ г/д 2-3 клАс-МалкО пРЕдИ КоледА.БяХ БолнА и нЕ ХодеХ на дАскАло и ПонежЕ мИ БешЕ СКучНо вкЪщи По Цял дЕн СамА-РешиХ дА сИ НапРавЯ СладкИии От ДостА вреМе БяХ хВърлилА ОкО на гоРепОсоченИте ФормИчКи и ПрецЕнИх,чЕ мИ е ВремЕ Да нАпРавЯ *сеФтетО* ВЗех 2 Чаши БрашНо и пОнежЕ бЯх вИдялА,чЕ мАМа сЛагА бакПулВеР,зА Да нАбъБне,ИзсИпаХ ЦЕЛИ 2 ПАКЕТЧЕТА дОбавиХ ВодА и зА ЦвяТ и АромАт СложИх пОловИнатА кутИя КакАо пРавЕх Ги В еднА гОлямА КупиЧка-КатО легЕнЧе.с Още едИн ПакеТ ЗахАр+вОдА До РъбА нА КупАтА,сПореД меН сМестТа БешЕ гОтОвА и ЗапОчНах Да нАливАм вЪв ФормИчКиТе(кОитО са дОстА сиЛно НагънАти-нА ОкОло 3 мм е вс ВълничКа ).След кАто ПрепЪЛниХ вСичКи гИ ПорЪсиХ с кОкОсОвИ СТърГотинКи и гИ СложИх дА сЕ пЕкАт нА ГРИЛЧЕТО
    ОбачЕ мИ ОмрЪзнА дА стОя и дА гИ гЛедАм,зАтоВа отидОх В ХолА Да гЛедАм ГаЛа сЕтИх сЕ дА оТидА дА гИ ВидЯ След 45миН-резУлТаТът БешЕ СледнИяТ : :от БакПулВерА бЯхА нАбъбНалИ и БяхА *екСпЛодирАли*-целИяТ ХладилНиК бешЕ КафЯв оТ кАкАоТо имАшеу Чак По МасАтА и ШкафОветЕ...МалКо След кАтО Открих кВо сЪм сВърШилА се ПрибРа бАбА...и кАто видЯ -лОшО й СтанА нАкАра мИ Се Едно ХубАвО и сЕ ОбадИ нА МаМа...След ТоВа Вс ДружНо Два Дни сТърГаХме ФормИчКиТе с ЧеткИ За ЗъБи ИначЕ и БаницА сЪм ПравилА,нО Все пАк-ТовА мИ бешЕ ПървИяТ Път
    Уау! Ти направо си фурия в кухнята.
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Цитирай Първоначално написано от БисквитенотоЧудовище
    помня как правех кекс само дето издяох половината смес преди да го опека иначе стана мн сладък (щото изпуснах захарта)
    И аз веднъж като праих кекс изпуснах захарта
    Иначе първия път като се опитах да готвя бях решила да праа бисквитена торта,ма то стана торта за буклука,щот разбих нешестето с студена вода и залих с тая смес бисквитите и чакам аз да стане кът желе,което уви не стана таа напраих вместо бисквитена торта,торта за буклука
    Суетата.Моят любим грях.

Бях на 10, когато приготвих първото си ядене. Беше зеленчукова супа. Тогава на майка и беше станало нещо, та беше сложиха в солницата пудра захар. Накрая, когато всичко беше сварено реших да сложа малко "сол". Капачката с дупчиците не беше завинтена както трябва и изсипах половината пудра захар в супата. Разбрах какво е станало, но все пак реших да опитам яденето...Беше най-отвратителното нещо, което някога бях пробвала. Всичко замина в канала.

Град
    Delije sever
    Цитирай Първоначално написано от miss_disgrace
    ^^^Стига де...Не се муси-обещавам,че повече няма да правя така Беше ми скучно и нямаше кво да правя...
    Прощавам ти, ама недей вече така, нанасяш ми морални травми

Честна заешка!!!

znachi ne sum edinstvenata koqto e pravela gluposti v kuhnqta
    When you can live forever...what do you live for?

I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си