- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За първото готвене
ем спомням си наще ги нямаше и аз подпалих тигана хахах и кат са стреснах го метнах в мивката и го зарязах там![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
аз още от преди две години някъде значи съм била на 12 си пържех картофи и тиквички ама това не е готвене значи преди 2 3 месеца тати ме научи та правя картофена манджа ся съм на 14![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
не съм готвила
Как можеш да пишеш така? Очакваш ли някой да го прочете?Първоначално написано от miss_disgrace
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Фхх аз да готвя?! МухахХА..Само едни спагети правя. Ама да видиш какви, и пръстите на краката да си изядеш! (хихи)
...А иначе до сега желание да готвя не съм проявявала, съотвено и гафове е нямало.
Баща ми...""" Каква домакиня ще си един ден незнам..Дано поне някои бляико те вземе та да ти готви и чисти, иначе не те виждам"![]()
♥ ♥ ♥
Първото ми готвене беше , когато бях на 6 годинки , а на газов кутлон на към 10 и тогава пиржих яйце ... Запалих кутлона и веднага на тигана сложих яйцето![]()
после последиците бяха ГОЛЕМИ
![]()
![]()
![]()
Било е преди ужасно много време. Нямам никакъв спомен, но съм сигурна, че е било вкусно.
Мисля, че когато бях в детската градина правех банички с бутертесто.![]()
охоо не помня било е доста отдавна аз не че сега готвя много де ама понякога е задължително иначе вкъщи майка готви а баща ми когато му скимне![]()
Ами мисля че бях на 7-8 години когато правих сладкиш с шоколадова глазура само дето от вътре беше малко суров![]()
KоЛкО лЮбоВ мОжЕ дА пОбЕрЕ сЪрЦеТо ПрЕдИ УмЪт Да Я зАбрАнИ !!!
Не помня кога и какво съм готвила за първи път но като че ли нямам такива издънки,всичко ми се е получавало що годебтв правя мн вкусна мусака
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~