.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44
    Guest

Раздел НАУКА?

Защо, нямаме и ние такъв раздел?
    Има достатъчно хора занимаващи се с математика,физика,химия,би логия,история е.т.ц. За да си имаме един хубав раздел, не опетнен от религиозни фанатици (Крайст...!) , Гей тоо мъч (емо доул) или супер яките националисти, пускащи цитати от книги писани от Бай Пешо, в гаража докато дрънка ракия...

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Не 4е някой ме пита,но идеята ми харесва (:

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    НЕ ти ли писна да се занимаваш с Емо Дол ?!
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Дам и аз съм съгласна.На мен такива неща са ми много полезни и доста често ще ми трябват,особено през тази учебна година.

Град
    Around... :)
    [b]Еее много капризни станахте иначе идеята не е лоша

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Няма да е зле да си имаме такъв раздел, който да е полезен не само за ученици, а и за студенти. (Ще разменяме лекции, учебници ако трябва )

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Няма да е зле да си имаме такъв раздел, който да е полезен не само за ученици, а и за студенти. (Ще разменяме лекции, учебници ако трябва )
    Да де, само да не стане като училище и приятели, всеки ден по 100 теми от идиоти искащи да им се реши задачата по химия/физика/математика.
    Иначе, Ескплойтед, хубаво ще е да има подраздели, защото найстина ще стане голяма мешаница

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Нека позная .. ти си падаш по химиятА?
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Град
    пространството на Дисе
    За химията ще помагам колкото мога, квадратни уравнения ще решавам /ако трябва/, дащна съм на лекции и учебници

Лелей, ужасТ! Видях темичка "Пращайте тук есета и литературни разработки за ранг"! УжасТ!

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Училище и приятели не е ли за тая работа? А и за тийн форум не ми се струва удачно...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Училище и приятели не е ли за тая работа? А и за тийн форум не ми се струва удачно...
    Защото тийновете не се интересуват от наука?

Град
    пространството на Дисе
    Кремчето, все пак имаме доста /нови/ студентки, които са редовни тук- Къдли, Хоти, ти, аз.... Мисля, че ще е от полза. Вярно, че тийновете преобладават, но нали няма да се дискриминираме сами?

Град
    Свищов
    Кажи ми-интересуват ли се? Аз не мисля. И как ще дефинираш наука-медицина, педагогика, психология, сексология, философия, компютърни науки........това са все науки, дискутирани по други раздели. Какво ще обедини-математика, химия, физика, биология, история, география.....неща, изучавани в училеще. А и тийн учителят е за това.....не виждам резон, но ако админите решат.
    Местя темата в раздела за предложения!

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Защото раздел наука е различно от раздел за домашни?
    Идеята я разбирам, но на практика ще се получи същото. по-добре ако има подфорум Студенти.......за мен това би било много по-добре.
    П.С.Калпазанке, вече не съм студентка. Ти не гледай какво пише на профила ми. Не искам да напиша безработна.....

Re: Раздел НАУКА?

Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    Защо, нямаме и ние такъв раздел?
    Има достатъчно хора занимаващи се с математика,физика,химия,би логия,история е.т.ц. За да си имаме един хубав раздел, не опетнен от религиозни фанатици (Крайст...!) , Гей тоо мъч (емо доул) или супер яките националисти, пускащи цитати от книги писани от Бай Пешо, в гаража докато дрънка ракия...
    Бухаха. Супер яката тема.

Искате раздел наука? Кои сте вие? :P

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Разделът за "у4илище и приятели" сега се е превърнал в раздел за искане на есета..разделът за "наука",поне както аз си го представям,е за разясняване на отделни теми от някоя наука например-механика,квантова физика,4исла на фибона4и и тн.
    Идеята със зада4и е яка,ако е като предизвикателство към някого да реши логи4еска зада4а примерно

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Разделът за "у4илище и приятели" сега се е превърнал в раздел за искане на есета..разделът за "наука",поне както аз си го представям,е за разясняване на отделни теми от някоя наука например-механика,квантова физика,4исла на фибона4и и тн.
    Идеята със зада4и е яка,ако е като предизвикателство към някого да реши логи4еска зада4а примерно
    Направете такава тема и с удоволствие ще я вдигна........100% сигурна съм, че и този раздел, би се превърнал в същото. за това съм скептична.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Направете такава тема и с удоволствие ще я вдигна........100% сигурна съм, че и този раздел, би се превърнал в същото. за това съм скептична.
    Разбираме, че си напълно против, някой да обсъжда теми, в който няма да можеш да се включиш, въпреки , че се хвалеше, че си завършила с отлична диплома.

Град
    Свищов
    Ха, откъде си толкова сигурна/ен? Малко нещата са далече от мен във времето, а и насоката в която съм решила да се развивам е по-различна. Това обаче не означава, че няма да ми е интересно. Особено в математиката ще те сложа в малкия си джоб. 100% съм сигурна, предвид науките които съм учила във ВУЗ-а-6 вида математики, 1 от които беше сбор от още 8........
    Нормално е kalpazanka да знае повече от мен по биология и химия. Все пак тя учи медицина. Това обаче не ме комплексира, а напротив. Винаги ми е било интересно да науча нещо повече за тялото си.....не ми пречи да чета и да питам.
    П.С.Изказването ти беше много злобно. надявам се да го осъзнаваш. форумът не се върти около мен и не претендирам за това. Просто смятам, че подобен раздел би бил поредното поле за изява на мързеланковците, които искат да напишат нещо наготово.

exploitedteen, това е тийнейджърски форум все пак. Децата искат да влязат тук, а поиграят на игра, да питат профилактично дали са бременни, да се оплачат от гаджето и да копират някое домашно. Колко от потребителите тук, могат да говорят на добро ниво по темата, за която спомена? Смятм, че аудиторията не би била заинтригувана.

Мега фен
    Град
    Извън границите

Аз лично съм се запалил да чета материали за отношението и прилагането на квантова физика, а съответно и обяснението й, в икономическите теории...

Къде да го обсъждам това?
    В друг форум..
    Не е нужно да има всичко в един форум..
    Не случайно има доста форуми на различна тематика
    И тясно специализирани към даден предмет на общуване...

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Разбира се, че подобни теми са интересни за обсъждане, но не виждам какво пречи и сега да се говори за тях. Ако на някого толкова му се говореше за Физика и Биология, има къде да пусне и сега такива теми. Разделът Училище и приятели предлага тази възможност, Всичко тийн накуп също, както и Новини и съобщения.
    До сега ако имаше кой знае какъв интерес към подобни теми, щеше да се забележи
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Град
    Някъде по широкия свят...
    МНого добра идея,ще е добре да има един такъв раздел,защото ми писна вече като вляза във "Философия и религия",да чета само спорове дали има или няма Бог.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Кофата я направиха с цел да се спами там
    Игри го направиха с цел там темите да се заключват,а не да се трият както беше преди във Фън,фън

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Град
    Свищов
    не го решавам аз. Просто подозирам, че този форум ще стане копие на Тийн учител и Училище и приятели. Познавам потребителите тук. Така ще стане.
    Не аз решавам какви форуми да има в крайна сметка. 3-те форума имат различна идея. фън трябва да е забавен, но не кретенски. Просто да влезеш там и да ти е смешно. Игри е за форумските игри.а кофата сме я дискутирали. Идеята й беше да събира кретенски теми, да се позволи малко повече флууд. В какво се превърнаха тези раздели? В копие 1 на друг. Така ще стане и с раздела Наука.....Не искам да съм лош пророк, но тийновете, които се интересуват от това, едва ли са повече от 1%

Град
    Някъде по широкия свят...
    Истина е ,че напоследък се срещат доста умни индивиди,които спорят с "научни факти","доказани от учените",но също така има и доста хора ,които са навътре в материята и един такъв раздел би бил от голяма полза за тях.Пък и както отбелязах,не мисля ,че темата "Вярвате ли в духове?" е пряко свързана с Големият взрив или Дарвиновата теория за еволюцията.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Град
    Свищов
    Да се направи раздела, да се сложат няколко специфични за раздела правила и да се дадат права на двама потребители и... готово
    А ти би ли се заел? Не отправям предложение, защото не аз решавам, но чисто хипотетично?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си