.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Exclamation Албум с класа

Здравейте имам един т. нар. " проблем". 7 клас съм и в нашето училище почти всеки ден идват хора от разни фото студия да ни предлагат албуми със снимки на целия клас и по отделно / като абитуренските албуми, но с по- малко снимки/ - 18- 25 лева/ в нашето даскало сме до 7 клас- последна година/.
    Всички ми казаха, че ще си взимат, но аз все още се чудя- все пак това са 20 лева- за тези пари колко храна и други полезни неща мога да си купя вместо албум с МНОГО твърди корици с по 5, 6 снимки / криза сме, лично моето семейство мислим само за храна и тук- там, ако имам нужда от нещо друго.
    До колкото разбрах всички ще се снимат, ще си поръчват. Не искам да се снимам, защото изглеждам ужасно, мразя да го правя, а там в това студио на някво супер осветено място да ми се виждат всички дефекти- НЕ! А и половината хора в класа ми не искам да ги виждам повече / камоли в албума ми/, не ги понасям. Просто не искам да съм аз, единствената, която няма да си поръчва и отказва да се снима. Говорих с нашите и те ми предложеха, но аз отказах поради причините споменати по- нагоре. Съгласиха се.
    Та въпросът ми е: да се снимам ли и да си взема , само защото всички ще си поръчват или не. Благодаря предварително и се извинявам за глупавата тема.

Голям фен Аватара на .Wonder
    Твое е решението. Ако прецениш, че си готова да дадеш определената сума, давай, ако пък не, недей.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Като не искаш - не искаш, какъв е проблема?
    За какво гледаш в чуждата паница?

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Нали не искаш да ги виждаш половината, не се снимай, вероятно и те не те искат в албумите си

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Ти сама си отговаряш. Щом не искаш да ги виждаш-не поръчваш албум. End of story.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Не искаш да се снимаш и не го правиш - просто е.

Какво ти пука какво ще си помислят? За какво да даваш пари, като не искаш да се снимаш???

Супер фен Аватара на scrooper
    В 7-ми клас и аз не исках албум. Но в крайна сметка ме снимаха, за да ме имат съучениците ми (беше в класната стая). И се изненадах много приятно, когато се оказа, че компанията ми от класа е взела един албум и за мен ^_^ Сега много се радвам на албумчето.
    Ако нямаш хубави спомени от класа си, не си прави труда да поръчваш "за пред хората". Но не си задаваш правилния въпрос. Той не е "Какво ще си помислят за мен", а "Какво искам АЗ"
    always late but worth the wait!

тази идея е много интересна трябва да я предложа на класа ми
    а що се отнася до твоя проблем, няма ли как да си извадиш пр. 1 снимка дето сте всички, просто за спомен, а не да си правиш цял албум

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си