.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

.::Как да "предизвикам" цъкъла и ...::.

Здравейте!!! След няколко дни отивам на море с приятеля ми... но в този период трябва да ми дойде... Как мога да "предизвикам" да ми дойде по- рано или пък обратното, да закъснее...

Мисля, че имаше преди подобна тема, но не мога да я открия...

пий витамин це..ама един ден преди това или в деня който тръгвате..
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Аз исках да си забавя цикъла заради морето и пих Оргаметрил, обаче пак ми дойде, явно не ми подейства ... Иначе съм чела за витамин Ц, но не съм пробвала и не знам дали помага ...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

е кво кат ти дойде на плажа с тампон а ебането в цикъл кърти

Супер фен Аватара на Barbie
    Принципно пия витамин Ц като ще ми идва докато съм на море. То маааалко отлага цикъла и като цяло преминава по-леко, по-слабо кръвотечение и тн. Не ти препоръчвам да пиеш други работи...

много ви благодаря за препоръките

пп. а има ли начин да го "предизвикам"

Град
    TaM..
    ако искаш да го предизвикаш му думаш "Еи ..шшш къде отиваш може би ....ако имаш проблем ела навънка ти 4упим мусурата...." 100% ше го предизвикаш

Има разни "бабини" рецепти, но те не винаги действат и не на всеки. Една от тях е чай от лук - обелките от една глава лук се варят с една чаена чаша вода. 2-3 мин след като заври се маха от котлона и обелките се изваждат. Пие се докато е топло. Друго, което знам е 2 ванилии разтоврени в чаша кока кола. Или пък 2 лъжици канела на гладно. Но за чая знам, че е най-ефикасен и почти при всички се получава. Разбира се, не е хубаво често да го правиш и най-добре е изобщо да не го пиеш, но щом се налага...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Пии по няколко таблетки (6-7 може и повече) витамин Ц поне няколко дни преди да трябва да ти дойде. ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от galkata
    [b]...пп. а има ли начин да го "предизвикам"
    Да, има.
    Консултирай се с гинеколог - той ще ти каже как.

Повече от фен Аватара на LDto
    vitamin C az sum go pila za da mi spat edni kravoizlivi li4nata mi lekarka beshe kazala ama ima edin lek defet t.e strani4en efekt ako prekalish susiraci useshtat se da znaesh

Хубо е да уча такиа работи. Може някой ден да ми потрябва.

Ти ако си колоездач как го дигаш бре :P

edna priqtelka vzima6e hap4eta vsekii den i kato spre6e da gi vzima i idva6e 6te q pitam ytre kak se kazvat i 6te ti kaja ina4e sa napulno bezvredni
    Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..

Витамин Ц наистина го отлага или го намалява пък и със сиг не е вреден като някои други лекарства...

...hate my nickname

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Всъщност Витамин С не е чак толкова безвреден. Всяко хапче крие риск, дори и наглед безобитният витамин. не проявявайте своеволия. Отидете на гинеколог и се консултирайте! А и защо не планирате почивките си бе хора? Тази 1 седмица се чака цяла година и е тъпо зда не си я планираш като хората и да си на червено 4-5 дни!

Земи ригевидон.Като се прбереш от почивката ги спри и ще ти доиде

Има едни хапчета "Регивидон" пиеш ги няколко дни преди да трябва да ти дойде по принцип и след тва ги спираш, когато решиш, че вече може да ти дойде. след няколко дни ще получиш "червеничките гости". Иначе и тва за витамин Це го знам, ама незнам дали при всеки действа.,Успех
    Оффф като почнете с тва...такава тема има/имаше/имало е ми иде да се киллна....щом хората я постват явно не са открили адекватен отговор и имат нужда от съвет нали за тва са форумите

Аз знам за 1 начин по който ти дойде по-рано.Сестрата на 1 моя приятелка го направи след като роди(така й беше казала гинеколожката)
    Стоиш в леген с гореща вода(или ако имаш вана)около 10мин и след това като излизеш пиеш аспирин.
    Аз съм го правила и ми помогна.
    А и попринцип от аспирина ти тече повече,така че би трябвало да ти помогне.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Отиваш на лекар и той ти ги изписва, не вярвай на написани тук лекарства. Аз така съм си отлагала цикъла, но нарочно не споменавам лекарството, защото трябва да ти е изписано от лекар.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И аз съм препоръчвала лекарство, ама не смея, като четох какви странични ефекти е предизвиквало. На мн ми беше предписано от гинеколог. За такива важни неща се допитвай до лекар......

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Принципно пия витамин Ц като ще ми идва докато съм на море. То маааалко отлага цикъла и като цяло преминава по-леко, по-слабо кръвотечение и тн. Не ти препоръчвам да пиеш други работи...

Град
    с0фия
    витаминчетааа
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    на кънда мънда в дивия
    почвай да смучеш и дано да дой...

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Витамин Ц го забавя, на мен лично ми действа като го пия 1 седмица преди датата, на която трябва да ми дойде. За други методи не знам, но този поне съм го изпробвала
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си