- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- .::Как да "предизвикам" цъкъла и ...::.
пий витамин це..ама един ден преди това или в деня който тръгвате..![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Аз исках да си забавя цикъла заради морето и пих Оргаметрил, обаче пак ми дойде, явно не ми подейства ...Иначе съм чела за витамин Ц, но не съм пробвала и не знам дали помага ...
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
е кво кат ти дойде на плажа с тампон а ебането в цикъл кърти![]()
Принципно пия витамин Ц като ще ми идва докато съм на море. То маааалко отлага цикъла и като цяло преминава по-леко, по-слабо кръвотечение и тн. Не ти препоръчвам да пиеш други работи...
ако искаш да го предизвикаш му думаш "Еи ..шшш къде отиваш може би ....ако имаш проблем ела навънка ти 4упим мусурата...." 100% ше го предизвикаш![]()
Има разни "бабини" рецепти, но те не винаги действат и не на всеки. Една от тях е чай от лук - обелките от една глава лук се варят с една чаена чаша вода. 2-3 мин след като заври се маха от котлона и обелките се изваждат. Пие се докато е топло. Друго, което знам е 2 ванилии разтоврени в чаша кока кола. Или пък 2 лъжици канела на гладно. Но за чая знам, че е най-ефикасен и почти при всички се получава. Разбира се, не е хубаво често да го правиш и най-добре е изобщо да не го пиеш, но щом се налага...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Пии по няколко таблетки (6-7 може и повече) витамин Ц поне няколко дни преди да трябва да ти дойде...
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Да, има.Първоначално написано от galkata
Консултирай се с гинеколог - той ще ти каже как.
vitamin C az sum go pila za da mi spat edni kravoizlivi li4nata mi lekarka beshe kazala ama ima edin lek defet t.e strani4en efekt ako prekalish susiraci useshtat se da znaesh
Хубо е да уча такиа работи.Може някой ден да ми потрябва.
edna priqtelka vzima6e hap4eta vsekii den i kato spre6e da gi vzima i idva6e 6te q pitam ytre kak se kazvat i 6te ti kaja ina4e sa napulno bezvredni![]()
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
Всъщност Витамин С не е чак толкова безвреден. Всяко хапче крие риск, дори и наглед безобитният витамин. не проявявайте своеволия. Отидете на гинеколог и се консултирайте! А и защо не планирате почивките си бе хора? Тази 1 седмица се чака цяла година и е тъпо зда не си я планираш като хората и да си на червено 4-5 дни!
Земи ригевидон.Като се прбереш от почивката ги спри и ще ти доиде![]()
Има едни хапчета "Регивидон" пиеш ги няколко дни преди да трябва да ти дойде по принцип и след тва ги спираш, когато решиш, че вече може да ти дойде. след няколко дни ще получиш "червеничките гости". Иначе и тва за витамин Це го знам, ама незнам дали при всеки действа.,Успех![]()
Оффф като почнете с тва...такава тема има/имаше/имало е ми иде да се киллна....щом хората я постват явно не са открили адекватен отговор и имат нужда от съветнали за тва са форумите
Аз знам за 1 начин по който ти дойде по-рано.Сестрата на 1 моя приятелка го направи след като роди(така й беше казала гинеколожката)
Стоиш в леген с гореща вода(или ако имаш вана)около 10мин и след това като излизеш пиеш аспирин.
Аз съм го правила и ми помогна.
А и попринцип от аспирина ти тече повече,така че би трябвало да ти помогне.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Отиваш на лекар и той ти ги изписва, не вярвай на написани тук лекарства. Аз така съм си отлагала цикъла, но нарочно не споменавам лекарството, защото трябва да ти е изписано от лекар.
И аз съм препоръчвала лекарство, ама не смея, като четох какви странични ефекти е предизвиквало. На мн ми беше предписано от гинеколог. За такива важни неща се допитвай до лекар......
витаминчетааа![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Витамин Ц го забавя, на мен лично ми действа като го пия 1 седмица преди датата, на която трябва да ми дойде. За други методи не знам, но този поне съм го изпробвала![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx