- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тия гадни, долни мангали
Да си толерантен значи да знаеш за какво да псуваш, когато някоя вечер изядеш два шамара. За мен два шамара от скинхед са равни на два шамара на циганин, макар че са на двата полюса. Ако се прибера някоя вечер вкъщи и ушите ми бучат няма да седна да размишлявам дали въпросната циганска майка го е научила да ги бие тия шамари и т.н. . Моята толерантност се изразява в това, че се нервя по еднакъв начин на едни и същи неща- два шамара са си два шамара. Ти псуваш, щото ти бучат ушите и ти е кофти, останалото е чак смешно...
Мисля, че сме кажи- речи на едно мнение. Изводите са ясни- от етнически конфликти файда няма, не трябва да се чудите да изтребите малцинствата, а подстрекателите на напрежението да бъдат на фокус.
Когато малцинствата се интегрират и се чувстват част от мнозинството няма да тръгнат никога против себе си, както и сега се подкрепят и не тръгват срещу себе си. Интеграцията не става с размахване на пръст или открити конфликти, просто се замислете какво е толерантността за вас.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
alerta, alerta -ANTI-FASСISTA !![]()
Аз не съм антифашист, аз съм антикретенист.
Който се чувства кретен нека ми се сърди![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
sled kato izgledah clipa.. predlagam si4ki da sa saberem i da gi ubiem tiq maika im mrasna ciganska da eba.... ! 4erna mutra da mre !![]()
![]()
За к'во ли пиша въобще *плясва се по челото*
А инак е така. Само дето не знам колко от тукашните реално са страдали от цигански побой. А колко са ги били българи? Ениуан уит ми?
Една приятелка веднъж дойде късно на даскало разплакана и всички я питаха какво й има, хванала грешен рейс, забутала се в циганската махала и няколко човека я "гледали лошо". Естествено, тя вече беше на ръба на истерията и мелодрамата и всички я утешаваха и успокояваха... айде моля ви се...
Проблемът ни е общ, мене ако питате на планетата й трябва рестарт...
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Да рестартираме планетата!![]()
Левски шампион але але!
МРАЗЯ РАСИЗМА!
Не ни търсете,ние ще ви намерим.......
Сега по наказателния кодекс на форума и следните точки:Първоначално написано от exploitedteen
11.11231131
111144141.4141414114
1.51363754
151.51616161
Трябва да ви бъде наложено наказание за расизъм в особенно големи размери!
Axaxaxaxaa.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Така пише в точките,момче!Тея точки ги е писал великия хуманист Machoka!Първоначално написано от exploitedteen
евала, много добър пост!!Първоначално написано от tqnkо
![]()