.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46
    Голям фен
    Град
    sofiq

как прекарахте ваканцията?

как си прекарахте ваканцията?какво правихте,каде ходихте?

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Прекарах я тъпо, в чакане времето да мине и да си дойдат приятелките ми, за да има с кой да изляза. Ходих на лозето на баба ми няколко пъти, но седя най-вече пред компютъра, тегля си филми и игри, чакам... Правя всичко, с което времето минава по-бързо!

mii az moita si q prekarvam dobre ... e sa se vurnah ot moreto... ama ne mi se pribira6e 6tot se zapoznah sus super gotini hora tam....

Re: как прекарахте ваканцията?

Цитирай Първоначално написано от simba007
    как си прекарахте ваканцията?какво правихте,каде ходихте?
    КАК СИ прекарВАТЕ ВАКАНЦИЯТА ? КАКВО правиТЕ, КЪДЕ ходиТЕ?

ХЕЙ, ВАКАНЦИЯТА ПРОДЪЛЖАВАААА!!!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Горе долу добре ...ве4е по4ва да ми писва едно и също ...
    ставам,на компа,излизам,прибирам се,на компя,спя .... понякога също ям
    Книгите не съм по4вала да ги 4ета ... и разбира се няя да по4на :P
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    София
    Ами повече от 1 месец от ваканцията ми мина покрай изпитите и други глупости свързани с даскалото.После ходих малко на почивка в Доспат,след това за седмица на море и останалото време си се мотая из София...

Град
    BapHa
    Моята ваканция минава много добре! Живея до морето и почти през ден съм на плаж, ходих до Германия за 10 дена, излизах, ходих по купони (даже преди няколко часа се прибрах от един), не съм започвала да чета и да пиша домашните за лятото...но какво да се прави към 15.08 ще ги напиша..Абе общо взето много готино лято беше това
    Pendulum - Blood sugar (music)~

тъпо
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Град
    L.A. \ Moscow
    депресии заради 1 момиче, сега не ме интересува. Излизам с приятели, и с друго момиче и ми е добре... ваканцията продължава, тея дни заминавам на море
    Raise your fist!

Е, тя още не е свършила. Горе долу добре минава. Отначало бях супер щастлива - няма даскало, няма ранно ставане, няма ги тъпите съученици и даскали, имаше само излизания с приятели и най-вече с приятеля ми ... и беше яко кеф... Обаче после се разделих с приятеля ми и ми беше супер гадно, даже и на морето не си прекарах добре. Сега гледам само как да избутам до Октомври и да не мисля за Него...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Пф аман от любовчии...Депресии глупости,разваляте си ваканцията заради някой,за който сте знаели,че няма да бъде вечен.
    Аз джитках пред компа,тука-таме с момчетата да напраим по някоя мизерия и спорт да не се губи форма.Това е ваканция!Нали е измислена да си почиваш.Не да се срутваш психически...тъпи фешани...
    Пък и има още двайсетина дена,но там ще се посветя малко на домашното по испански,че покрай тази олимпиада много ме мързеше.

Град
    паралелно
    Кафета, море за пет дена, пак кафета... Е и малко учене на теми, ама няма как, тъй като догодина съм 12 клас. В общи линии това лято си изкарвам много добре. Пък и то все още не е свършило...
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

Ми тъпо Нищо интересно не ми се случи

Град
    OsTrOvA Na LuBoVtA
    еми...няма с какво да се похваля...не ходих никъде на почивка...по плажове,по кафета,по гората....релакс....и вкъщи пред компа...
    ToVa ChE Te GlEdAm Ne ZnAcHi ChE Ti Se LuBuVaM,Na PaZaRa VsIcHkO GlEdAm,No Ne VsIcHkO kUpUvAm......

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Горе долу добре ...ве4е по4ва да ми писва едно и също ...
    ставам,на компа,излизам,прибирам се,на компя,спя .... понякога също ям
    Книгите не съм по4вала да ги 4ета ... и разбира се няя да по4на :P
    Почти същото!

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Горе долу мисля,че беше готина,но можеше и по-добре,ходих на много места,ходих и по плажове,кафета,шопинг,утре ше ходя и на риболов а бее ваканцията продължава еййййй
    Суетата.Моят любим грях.

Re: как прекарахте ваканцията?

Смотана беше.
    Но ще я запомня с двама човека.
    London Tipton

Беше ми много тъпо.През цялото време си стоях вкъщи , ставам в 12 часа и веднага сядам на компа . Почти не излизам с приятели защото те живеят на един рейс разстояние . Абе най-интересното нещо досега бяха изпитите . Добре че в петък заминавам на море - моето спасение от скуката

Мега фен Аватара на Pliok0019
    С една дума - скучно.

Фен Аватара на Ashleyy
    Град
    ВеНеРа
    Ехооо ваканцията не е свършила. Остават още 3 свещени седмици
    Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...

Ами супер макар 4е моята ваканция с половин месец по-малко заради тъпия стаж който имах.Иначе на море ходих, купончета абе яко си изкарвам..

С приятелите ми(много си ги обичам )...на море...на балкан....а бе не съм скучал общо взето

Мега фен
    ОЩЕ СМЕ ВАКАНЦИЯ БЕ ДА ВИ *** кво сте напускали теми ''по4ваме даскалоооо'' ''напазарувахте ли си за даскало щото наближавааааа'' ''искам да даскалооооо'' ..... ся пък ''как ви мина ваканцията''...- еми още не ни е минала!!

п.п. сори ама се издразних
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    мн яко минава :P първите 10 дена си мързелувах в къщи чеснто казано пред компа,пред телевизора после кафета,разходки,на море за 3-4 дена в Кранево с приятелки и много яко беше през деня на плаж,вечерта на диско до 3,4(мале обичам го тва място искам пак )сега пак ходим с наще на море..и пак разхокди кафета правя се тука че чета една книга(Илиада) ама нещо не ми се отдава

Cruel Intentions

Определено си изкарах супер.
    Но тя все още не е свършила и мисълта ми е,че може и нещо друго да се случи.
    Първия месец мина покрай изпитите,после за две седмици на моренце...и сега като съм си пак в Сливен по кафенца,насам-натам с приятели,но последните два дни си стоя във вкъщи,щото всичко живо се изнесе на някъде.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си