- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- как прекарахте ваканцията?
аа на ''илиада'' й про4етох 1-ия ред от 1-ва страница, захвърлих книгата и ся няам идея къде еПървоначално написано от mystery`girl
![]()
![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Тъпо ...
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
страхотно е засега, много весело, правих много нови неща и само мога да си представя следващата година какви ще ги вършасрещах се с много хора, пътувах тук-там..
не съм отварял книга все още, ама има време..![]()
Все още сме във ваканция, бее! Ами бива, ходих на море, беше страхотно. Нали знаете, винаги може и по-добре![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
BEzkraino tapo
Hodih na selo s nai dobrata mi fr vseki petak disco ala bala prez sedmicaata nqkoi kupon malko mom4enca rabotih malko na more hodih kafeta ve4er izlizane i seki den edno i sasto n6 po int i sq shte hodq do kraq na vaknciqta samo na palatka za 1 den :] ne6to int moje bi i idva ve4e gadnoto si4ki si zaminavat nqkoi sa vrashtat novo daksalo i tei
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
kozmen, имам съмнения, че те познавам, как се казваш ?![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Защото аз съм гадния Росен от стария ти клас, който вече не е гаден![]()
Кажи си твоя, че моя ме ебава нещо![]()
\_________ __________ _________ __________ _________
по 5![]()
Абе незнам,мисля че я прекарах добре,работих,изкарах си пари,чувствах се малко самостоятелна,научих много нови неща за хората,животаПрекарах няколко разочарования с момчета
Прекарах супер мигове и малко депресии
![]()
Тва е живота само ми се искаше да не започва училище,не защото чак толко ме мързи да уча,а заради самото даскало,учениците и учителите(мразя ги
)
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Еми...горе-долу биваше...След гадните изпити ходих на море...След тва ми правиха 3 операций...После при баба и дядо останалата част от ваканцията...Цял ден мързелуване,компютър,телев изия...ядене...и понякога излизане...Нищо особено.
dobre
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Еми ваканция като ваканция ствам седя на компа излизам пак седя на компа спя и ям през това време понякога...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
super,samo deto ve4e svarshva
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯвам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!