.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Относно родителите и Аборта

Какво е мнението на родителите Ви относно аборта?Споделете и вашете виждания.

Лично моята майка го приема като нормално нещо и винаги ще е до мен...

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Не сме говорили на тая тема, но аз съм твърдо против.. може би защото не ми е стигнало до главата / да чукна на дърво дано не се и налага /. Стига да съм пълнолетна, никога няма да направя аборт! Не ми е виновно детето, че аз не съм се предпазвала...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    По принцип точна на тази тема не сме говорили .. Но до колкото знам е против аборта. Още повече, че е забременяла на 17 и е родила брат ми на 18. Точно заради това е взела висшето си за 2 години и е учила двойно повече. На 20-21 години вече е била с образование и работа.
    А дали би ме подкрепила за такова нещо? .. Разбира се. Все пак е родител. Не познавам родител, който не би помогнал на детето си, било то и в такъв момент..
    Да не дава Господ такива неща.. Аз лично съм твърдо против аборта.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Не сме говорили на тая тема, но аз съм твърдо против.. може би защото не ми е стигнало до главата / да чукна на дърво дано не се и налага /. Стига да съм пълнолетна, никога няма да направя аборт! Не ми е виновно детето, че аз не съм се предпазвала...
    да бе прецакай си живота заради дете...
    дано да не ти се случва де
    Raise your fist!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Подхвърлихме си тази тема вкъщи по повод мацката, която роди на 15, без да знае, че е бременна, та тогава казах на майка ми, че ако забременея и не искам детето, по-добре да абортирам, отколкото да го оставя в дом за сираци. Мисля, че срещнах одобрение от нейна страна.... И ме успокои, че дори и самотна майка да съм, ако искам да го запазя, ще помагат!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    с0фия
    нз не съм говорила с майка ми за това ама аз съм и за и против
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    Paradise
    За аборта съм. То аз съм още дете къде ще гледам мое си?! А майка ми ще ми помогне в такъв случай (да чукнем на дърво да не става) и ще ме подкрепи

Град
    Around... :)
    Говорили сме си и тя като мен е ЗА аборта.Сега естествено ще се намери някой,който да обяснява,че е ужасно,убивал се човешки живот и тем подобни глупости Според мен е много по-правилно да предотвратиш раждането на нежелано дете тъй като ти няма как да му дадеш пълноценен живот,детето ще се мъчи както и родителя.Не можеш да го отгледаш,възпиташ,отдадеш нужните грижи както след 5-10 години примерно.Живота ти би се провалил щом трябва да гледаш дете,а ти самата още неможеш да се оправиш

не съм говорила с тях за това..но аз съм против или поне сега така си мисля,не бих причинила това на бебето ми..
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

майка ми е ''за'' аборта,ако ми се случи да забременея сега (на 16 съм),и мисля че като цяло не е против,защото самата тя е равила 4 аборта преди да ме роди. за да ме сплаши да внимавам ми казва,че ако забеменея ще си го гледам и ще го дондуркам! но аз знам,че не е така. не е правилно да се раждат деца ако си нямаш стабилно положение-добра работа,сигурно жилище и тн. има хора,които не постигат тези неща на 26,а какво остава за едно 16годишно моми4енце!
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Напълно съм съгласен! Първо трябва да си усигориш образование и стабилна работа с добри доходи и жилище, защото иначе просто ще мъчиш себе си и детето!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Майка ми е казала че внуците си няма да ги гледа повече от 2 дни в месеца така че да си опичам акъла. Ако забременея и не мога да се грижа за детето сама тогава по-добре аборт.
    Знам че звучи гадно и не съм убедена че наистина няма да си гледа внучето ако имам нужда но все пак няма да и натреса детето си а не мисля че ще мога да следвам и да гледам бебе.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Казала ми е, ако нещо стане да й кажа, за да подготвим почвата пред бащата. ще го гледа и толкова. Тя е на 54 и й е време за баба....ама все пак си имам и кака.

Ние сме говорили на тая тема и тя ми е казвала,че ако стане нещо мога да разчитам на подкрепата й винаги и да става дума за аборт.
    Тя е забременяла със сестра ми на 18 и знае колко е трудно да гледаш дете на тази възраст,за това ми казва,че е мн важно да се пазя.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Голям фен
    с майка ми не съм го обсъждала
    но аз съм ЗА - по-добре да предотвратиш раждането на нещо за което не можеш да се грижиш-независимо дали нямаш физическа или финансова възможност,вместо да тормозиш и себе си и детето или пък още по-лошо- да го оставиш в дом...

Град
    In the middle of Nowhere
    Ами майка е за аборта...Гоеорили сме за това и тя каза,че ако стане нещо(недай си боже)да й кажа,за да измислим как да кажем на баща ми после ще мислим...Аз лично съм против аборта,това си е един вид убийство но какво ми остава да направя как едно дете ще гледа дете? И според мен това че след като направиш аборт имало голяма вероятност да нямаш деца не е вярно защото майка е имала 4 аборта преди да се родя и все пак има дете...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    The Land Of The Doomed
    Не съм говорила с майка ми за това, но вярвам че би ме подкрепила. Незнам може би съм повече склонна да направя аборт отколкото да запазя детето ( да чукна да не ми се налагат такива неща). Наистина пълнолетна съм никой не би ме съдил и т.н. но за мен е по редно да уча висше, да си намеря добра работа, жилище и чак тогава да мисля за деца . Иначе .. няма да е редно - искам да осигуря хубав живот на детето си, а не да се лишаваме, както ние с бащата така и него да лишаваме от много неща.. За да имаш дете трябва да имаш и добра среда за възпитанието и отглеждането му, която в момента няма как да му дам ..

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    По принцип точна на тази тема не сме говорили .. Но до колкото знам е против аборта. Още повече, че е забременяла на 17 и е родила брат ми на 18. Точно заради това е взела висшето си за 2 години и е учила двойно повече. На 20-21 години вече е била с образование и работа.
    А дали би ме подкрепила за такова нещо? .. Разбира се. Все пак е родител. Не познавам родител, който не би помогнал на детето си, било то и в такъв момент..
    Да не дава Господ такива неща.. Аз лично съм твърдо против аборта.
    Съгласен съм макар че съм момче

Град
    myReeee*..
    miii poprincip na taq v11zrast e dobre da se naprai abort akooooo nali zabremenee6..oba4e..az s1m na mnenie 4e nqma ni6t0 p0 hybav0 0t t0va da dade6 n0v jiv0t

s0rry che pisha na latinica...BG-t0 mi ne6 se e precakal0 kat natisna nqkfa bykva i izliza s1vsem razli4na
    tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}

Майка ми е правила 5-6 аборта и накрая съм се появила аз и после пак е абортирала,защото е пиела вредни хапчета и по-добре е било до го махне отколкото до е увредено....и найстина това и по добрия вяриянт отколкота да не знаеш какво да го правиш това дете!

о и аз както повечето не съм говорила с нашите на тая тема, ама аз съм за и ако ми се случи вярвам и те ще ме подкрепят...първо, защото аз самата съм още дете, камо ли да гледам, освен тва както казаха тук повевчето смятам, че човек трябва да има стабилен живот, за да може и детето да има такъв, тка че опр съм за...

Град
    на кънда мънда в дивия
    Цитирай Първоначално написано от EmeLLin
    о и аз както повечето не съм говорила с нашите на тая тема, ама аз съм за и ако ми се случи вярвам и те ще ме подкрепят...първо, защото аз самата съм още дете, камо ли да гледам, освен тва както казаха тук повевчето смятам, че човек трябва да има стабилен живот, за да може и детето да има такъв, тка че опр съм за...

Град
    Хасково
    Незнам, но с майка ми не сме си говорили на тази тема. Казвала ми е само да не направя някоя беля, че после баща ми щял да ни..... и двете... Може би ще ме подкрепи, макар, че после и на двете ни ще ни е криво. Абе да чукна на дърво, не ми се е случвало и дане не ми се случи без да съм готова за дете.

хмм не било правилно да раждаш дите ката не можеш да се грижиш за него... а е мн правилно да го убиеш преди да се е родило...като си бил-а безотговорен-а трябва да си понесеш последствията а не да отнемаш 1 човешки живот...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си