- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли опасност?
Искам да попитам дали има опасност вечерта си правил секс със момиче и след края разбираш че презерватива е скъсан , но на сутринта на момичето и идва .. ?
ох .... аз специално заради това влезнах в сайта ... благодаря за бързия отговор ... мисля че ще продължавам да влизамима неща които незнам все още
///// но как така дасе замисля ... нали каза че няма ...![]()
![]()
![]()
аххх още 1 тъпак ще пуска теми дали е бременна... тук трябва да има гинеколог ясновидец ... идиоти
то и аз съм тъп ама вие прекалявате!![]()
Raise your fist!
Първоначално написано от MostHated
извинявамсе високо интелигентния .... .... питам защото незнам ..... някои мойе дае бил на мое място и да знае ... отделно някои може да има познанията че дами отговори ... атоваче тисе ядосваш за такива треболии ходи си бии една чекия и лягаи ...
благодаря за отговора ....
Човек, или там каквото си... направи 1 услуга - ГРЪМНИ УЧИТЕЛКАТА СИ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК! защото на нищо не те е научила жената, а колкото до темата, купувай си качествени презервативи... не от китайците тествани!
Raise your fist!
1во това че съм го написла така незначи че незнам как се пишеПървоначално написано от MostHated
и 2ро неми казваи кфи презервативи даси купувам щото точно черен durex скъсах ......
а относно тебе като личност си нищо ... извиняваи за откровенноста ми ...
Радвам се, че ме познаваш добре и си вадиш изводи. Отрепка със скъсан кондом, ти засега такова впечатление остави. Успех пич, следващия път Durex-а може пак да не издържи... пак ше си початим , като питаш дали е бремена циганката![]()
Raise your fist!
аиде ся данезапочваме със лични убиди охлиовче че ми е писнало от такива тъпоумници кат тебе ... казах като те дразни темата непиши ... тфа е ... мисля че този път съм ясен ....Първоначално написано от MostHated
Охлиовче... No Comment
наистина гръмни тая даскалка... кондомчо
Raise your fist!
аkо обичаш спри да пише че неми се разправя ся с некой кат тебе олигофренче малко станало на 18 даже несъм сигурен дали ги имаш ...Първоначално написано от MostHated
аиде немисе занимава повече .... благодаря на всички които отговориха на въпросами итук е момента да помоля някои модератор да затвори темата защото много offtopic стана пък и съм доволен от отговора който получих
Те спят, спокойно!и ми е интересно някак си аз на 18 примерно (всъщност съм на 17) съм малък, ти си голям, пък пускаш тъпи теми че ти се е скъсал кондома!
ДЕБИЛ!
Raise your fist!
хах само едно ще ти напиша и се надявам да го разберешПървоначално написано от MostHated
никой несе ражда научен ... човек се учи цял живот и умира ненаучен .... начи няма дате лъжа на 21 години съм .... ни има много неща които незнам спрямо секса .... затоа влезнах тук да попитам ...
Първоначално написано от MostHated
Аве тоя обитак няма ли кои да го БАН веегати дразнилището... като си такъв нервак кво праеш тука отивай на психолог...
... човека пита щото се интерисува не да ти чете простотиите !!!
![]()
![]()
![]()
ееее стойте бееееее ебаси кво му се нахвърлихте на момчето да не е убило случайно майка виникой не се е родил учен налИ ?! и честно да ти кажа уВВАЖАВАМ ги тези хора които се инт щото малко момчета остнаха да ги е грижа за приятелките си дали са бременни или не
презервативите и да не са китайски пак е има вероятност да се скъсат ако треа и за милион лева да са божее
аз разбирам за глупави теми да се заяждате които са ебавки ама
![]()
по темата: има съвсем малка веротност но мисля че не е![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Сега професорите ко му се нахвърлихте,нищо лошо не е направил ,като е попитал,а и е прав никой не се ражда изучен.
На твое място бих я накарал да си направи тест или да отиде на гинеколог,защото има малка вероятност да е бременна.
Успех!!![]()
+1Първоначално написано от love_is_in_the_air
За автора и момиченцето, което каза, че имало верочтност...Не, няма никаква вероятност да е забременяла.
И пак за автора, който знаел много добре да пише...ако искал....не се пише "незнам", а "не знам"
Situatin normal-All fucked up...
айед ще го изтрия тва за да не се излагам![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...