.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Има ли опасност?

Искам да попитам дали има опасност вечерта си правил секс със момиче и след края разбираш че презерватива е скъсан , но на сутринта на момичето и идва .. ?

Град
    Казанлай (написано със затворени очи)
    не , няма ! Споко!
    Знам че не съм идеална , но и ти не си ! :P

Град
    Казанлай (написано със затворени очи)
    Ама ако се замислиш...
    Знам че не съм идеална , но и ти не си ! :P

ох .... аз специално заради това влезнах в сайта ... благодаря за бързия отговор ... мисля че ще продължавам да влизам има неща които незнам все още

///// но как така дасе замисля ... нали каза че няма ...

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    Ми .. нз според мен има малка вероятност

Град
    L.A. \ Moscow
    аххх още 1 тъпак ще пуска теми дали е бременна... тук трябва да има гинеколог ясновидец ... идиоти

то и аз съм тъп ама вие прекалявате!
    Raise your fist!

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    аххх още 1 тъпак ще пуска теми дали е бременна... тук трябва да има гинеколог ясновидец ... идиоти

то и аз съм тъп ама вие прекалявате!

извинявамсе високо интелигентния .... .... питам защото незнам ..... някои мойе дае бил на мое място и да знае ... отделно някои може да има познанията че дами отговори ... атоваче тисе ядосваш за такива треболии ходи си бии една чекия и лягаи ...

Вероятност има, но малка ... може да е цветна бременност.

благодаря за отговора ....

Град
    L.A. \ Moscow
    Човек, или там каквото си... направи 1 услуга - ГРЪМНИ УЧИТЕЛКАТА СИ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК! защото на нищо не те е научила жената, а колкото до темата, купувай си качествени презервативи... не от китайците тествани!
    Raise your fist!

Човек, или там каквото си... направи 1 услуга - ГРЪМНИ УЧИТЕЛКАТА СИ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК! защото на нищо не те е научила жената, а колкото до темата, купувай си качествени презервативи... не от китайците тествани!
    1во това че съм го написла така незначи че незнам как се пише

и 2ро неми казваи кфи презервативи даси купувам щото точно черен durex скъсах ......
    а относно тебе като личност си нищо ... извиняваи за откровенноста ми ...

Град
    L.A. \ Moscow
    Радвам се, че ме познаваш добре и си вадиш изводи. Отрепка със скъсан кондом, ти засега такова впечатление остави. Успех пич, следващия път Durex-а може пак да не издържи... пак ше си початим , като питаш дали е бремена циганката
    Raise your fist!

Радвам се, че ме познаваш добре и си вадиш изводи. Отрепка със скъсан кондом, ти засега такова впечатление остави. Успех пич, следващия път Durex-а може пак да не издържи... пак ше си початим , като питаш дали е бремена циганката
    аиде ся данезапочваме със лични убиди охлиовче че ми е писнало от такива тъпоумници кат тебе ... казах като те дразни темата непиши ... тфа е ... мисля че този път съм ясен ....

Град
    L.A. \ Moscow
    Охлиовче... No Comment

наистина гръмни тая даскалка... кондомчо
    Raise your fist!

Охлиовче... No Comment

наистина гръмни тая даскалка... кондомчо
    аkо обичаш спри да пише че неми се разправя ся с некой кат тебе олигофренче малко станало на 18 даже несъм сигурен дали ги имаш ...
    аиде немисе занимава повече .... благодаря на всички които отговориха на въпросами итук е момента да помоля някои модератор да затвори темата защото много offtopic стана пък и съм доволен от отговора който получих

Град
    L.A. \ Moscow
    Те спят, спокойно! и ми е интересно някак си аз на 18 примерно (всъщност съм на 17) съм малък, ти си голям, пък пускаш тъпи теми че ти се е скъсал кондома! ДЕБИЛ!
    Raise your fist!

Цитирай Първоначално написано от gree_girl
    Вероятност има, но малка ... може да е цветна бременност.

Те спят, спокойно! и ми е интересно някак си аз на 18 примерно (всъщност съм на 17) съм малък, ти си голям, пък пускаш тъпи теми че ти се е скъсал кондома! ДЕБИЛ!
    хах само едно ще ти напиша и се надявам да го разбереш

никой несе ражда научен ... човек се учи цял живот и умира ненаучен .... начи няма дате лъжа на 21 години съм .... ни има много неща които незнам спрямо секса .... затоа влезнах тук да попитам ...

Аве тоя обитак няма ли кои да го БАН ве егати дразнилището... като си такъв нервак кво праеш тука отивай на психолог... ... човека пита щото се интерисува не да ти чете простотиите !!!

Град
    с0фия
    ееее стойте бееееее ебаси кво му се нахвърлихте на момчето да не е убило случайно майка ви никой не се е родил учен налИ ?! и честно да ти кажа уВВАЖАВАМ ги тези хора които се инт щото малко момчета остнаха да ги е грижа за приятелките си дали са бременни или не презервативите и да не са китайски пак е има вероятност да се скъсат ако треа и за милион лева да са божее аз разбирам за глупави теми да се заяждате които са ебавки ама

по темата: има съвсем малка веротност но мисля че не е
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Сега професорите ко му се нахвърлихте,нищо лошо не е направил ,като е попитал,а и е прав никой не се ражда изучен.
    На твое място бих я накарал да си направи тест или да отиде на гинеколог,защото има малка вероятност да е бременна.
    Успех!!

Цитирай Първоначално написано от love_is_in_the_air
    Сега професорите ко му се нахвърлихте,нищо лошо не е направил ,като е попитал,а и е прав никой не се ражда изучен.
    На твое място бих я накарал да си направи тест или да отиде на гинеколог,защото има малка вероятност да е бременна.
    Успех!!
    +1

Град
    Sofia
    За автора и момиченцето, което каза, че имало верочтност...Не, няма никаква вероятност да е забременяла.
    И пак за автора, който знаел много добре да пише...ако искал....не се пише "незнам", а "не знам"
    Situatin normal-All fucked up...

Фен Аватара на Zqpkov
    Град
    ...ша0лин !
    Питай Доктор Тийн ! =D> =D> =D> =D>

just f**k y0u !?!

Град
    с0фия
    айед ще го изтрия тва за да не се излагам
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си