.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Аз,той,родителите ми-УЖАС!

Знам,че темата със сигурност е поставяна много пъти,за което предварително се извинявам!Но това положение не се издържа вече.На 15 години съм,приятеля ми е на 21.Проблема е,че родителите ми не го одобряват изобщо-би могло да се каже,че дори го мразят.Проблема е,че са чували доста лоши неща за него,и не му дават шанс да докаже,че въпреки нещата който прави ме обича и може да се промени. Дайте ми някакъв съвет понеже тук всеки е безпристрастен.
    Better DeaD,Than In Love ...

Абе аз не мога да разбера много ли ви е кеф така да си ходите с 7-8 години по-големи от вас.Ми естествено,че родителите ти няма да го одобрят как да одобрят човек,които е толкова по-голям от тебе.Замисли се малко

Обясни на вашите как стоят нещата а пък ако си сигурна в него можеш да го запознаеш с тях и да се надяваш да им направи добро впечатление
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

kak puk ne ti e neudobno da hodish s tolkova po vuzrasten? Kak my vikash na galeno, "tate" ?

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от ell_ownz
    kak puk ne ti e neudobno da hodish s tolkova po vuzrasten? Kak my vikash na galeno, "tate" ?
    ехе чак пък татее е прекалено амаа наистина къде и вие се хващате с толкова големи бе??!?

Град
    Around... :)
    Цитирай Първоначално написано от serenity3
    Абе аз не мога да разбера много ли ви е кеф така да си ходите с 7-8 години по-големи от вас.Ми естествено,че родителите ти няма да го одобрят как да одобрят човек,които е толкова по-голям от тебе.Замисли се малко
    +1

Град
    where the sun rises
    абе кви ги говорите.. тва са 6 години разлика.. не 15..не 20 Камо ли да давате коментари от типа как му викаш "тате" ли Аз съм на 16 а приятелят ми е н 20 и кво..никога не съм имала проблеми с наще относно възрастта Тук по скоро ства въпрос за това, че не го харесват като човек нейните родители! за чувствата възраст няма... Е ест ако момичето е на 25 а момчето на 31 няма да кажете нещо подобно може би защото момичето вече е жена...
    А по темата обясни им това, което пишеш и тук, поговори с тях открито.Нека те кажат своите страхове, ти своето мнение и да се изясните.И все пак ти също трябва да си напълно убедена, че те не са прави в преценката си!

Обичам те Миши

Град
    Пазарджик
    Изобщо не се учудвам че родителите ти не одобряват вашата връзка
    Според мен проблема идва от това че вашите се притесняват той да не те използва по някакъв начин и това че те са чули " че е лошо момче".
    Говори с тях , обясни им че той не е такав за какъвто го мислят и да се срещнат с него.
    А колкото до родителите ти - те са твойте родители и винаги ще се притесняват за теб и ще искат най-доброто за теб
    Защо момичетата винаги ходят по две в тоалетната ?!

Ми за да се снимат

Мега фен Аватара на sasha_90
    Проблема,според мен,не е само в разликата.Най-вероятно е в това,че не му вярват.Притесняват се за момичето,все пак е на 15.А и всички родители биха се притеснявали ако 15 годишната им дъщеря излиза с 21 годишно момче,на което му се носи уж(може да са само клюкарски коментари) лоша слава.

Град
    Белград/София
    Цитирай Първоначално написано от ceci_i_vlado
    абе кви ги говорите.. тва са 6 години разлика.. не 15..не 20 Камо ли да давате коментари от типа как му викаш "тате" ли Аз съм на 16 а приятелят ми е н 20 и кво..никога не съм имала проблеми с наще относно възрастта Тук по скоро ства въпрос за това, че не го харесват като човек нейните родители! за чувствата възраст няма... Е ест ако момичето е на 25 а момчето на 31 няма да кажете нещо подобно може би защото момичето вече е жена...
    А по темата обясни им това, което пишеш и тук, поговори с тях открито.Нека те кажат своите страхове, ти своето мнение и да се изясните.И все пак ти също трябва да си напълно убедена, че те не са прави в преценката си!
    +1 Най-смисленото мнение по темата. ScaRLett*, минала съм по твоя път и зная какво е - с приятеля ми имаме 5 години разлика, а започнахме да ходим малко преди да навърша 15 . Наистина, послушай ceci_i_vlado и се нядавам вашите да те разберат. Аз имах този късмет с моите родители .

П.П. Ако не е тайна каква толкова лоша слава има твоя принц?

Цитирай Първоначално написано от ceci_i_vlado
    абе кви ги говорите.. тва са 6 години разлика.. не 15..не 20 Камо ли да давате коментари от типа как му викаш "тате" ли. Аз съм на 16 а приятелят ми е н 20 и кво..никога не съм имала проблеми с наще относно възрастта. Тук по скоро ства въпрос за това, че не го харесват като човек нейните родители! за чувствата възраст няма... Е ест ако момичето е на 25 а момчето на 31 няма да кажете нещо подобно може би защото момичето вече е жена...
    Mi purvo momi4eto e mnogo malko za 21 godi6en i mnogo qsno,4e 6te gi govorim takiva,a puk ti kato si s chetiri godini po malka ot gadjeto si tova si e tvoq rabota.Molq te da ne dava6 primer na drugite.taka,4e po dobre si zamul4i po taq teme.I estestveno,4e,ako momi4eto e na 25 i mom4eto na 31 ili obratnoto e suvsem druga rabota pone i dvamata 6te sa dostatu4no zreli,za da osuznaqt kakvo iskat.A tova momi4e e vse o6te dete taka,4e molq te vuzdurjai se ot takiva komentari.

Град
    Белград/София
    serenity3, ако двамата се разбират възрастта не би трябвало да е проблем. Ако на 15 според теб тя е дете, то би следвало по пътя на логиката ти, да кажеш, че по принцип е малка да има каквото и да било гадже(независимо на 21 или 12 години ) - децата нямат гаджета, нали така? . Също така, не виждам защо ceci_i_vlado да не може да дава съвети, пък ти да можеш...
    Друг е въпроса, защо на пича му се носи кофти слава.

Az ne sum kazal,4e ne moje da dava suveti prosto kazah da se vuzdurja ot takiva,koito nqmat smisul.Puk 6to se otnasq do istinskata tema prosto tq e mnogo po-malka ot 4oveka i prosto tq za nego e dete ili hlape ili kakto tam si go obqsni6.

Puk i,za6to decata da nqmat gadjeta be,neka si imat.

Град
    Белград/София
    Цитирай Първоначално написано от serenity3
    Az ne sum kazal,4e ne moje da dava suveti prosto kazah da se vuzdurja ot takiva,koito nqmat smisul.Puk 6to se otnasq do istinskata tema prosto tq e mnogo po-malka ot 4oveka i prosto tq za nego e dete ili hlape ili kakto tam si go obqsni6.
    Интересно как реши, че твоите съвети имат смисъл...Бих поспорила, но това е тема на друг разговор, нека не разводняваме темата . Пак ти казвам, възрастта НЕ определя дали даден човек "става" за друг, пък ти си мисли каквото искаш. Със здраве!

Aide sus zdrave aide i s dobri 4uvstva. Vsi4ko e humor i na 6ega,taka 4e ne se vprqgai.

И кво толко като е с 6 год по-голям?
    И на 25 да беше,
    според мен пак нямаше да е пролем!
    А иначе ти и ваще говорили ли сте за него?
    В сми те да кажат кво не им хар,
    ти да ги опровергаеш -
    а бе да го обсъдите на дълго и широко..
    Иначе пробвай се да ги убедиш
    да се съгласят да го поканиш във вас
    и дано да разберат защо си с него.

Град
    Plovdiv
    На мен лично тези връзки са ми много странни.Просто на този етап разликата си казва думата(едно е той да е на 30 ти на 25,но сега има много по-голямо значение).Просто е нормално да имате различни интереси-той да мисли за университет,работа и професия(макар че щом се занимава с малки момичета явно още не е дорасал и не е поел отговорност в живота си или не иска да постигне нищо в този живот),а ти-за училище,интриги с приятелки и т.н.Единственото,което може да ви свързва е секса(а една връзка много трудно се гради единствено на това)
    Просто в момента вие би трябвало да сте от различни светове(различни интереси,различни приятели,различни приоритети,цели и разбирания)При положение,че му се носи лоша слава,значи има защо.Пред теб може да изглежда друг,но ти си на възраст,в която е много лесно да се заблудиш и подлъжеш(особенно ако подмамвача е на 21 и с много опит).Колкото и голяма да изглеждаш ти все още не си готова за връзка с такъв човек.
    Вашите са много прави!!!Аз,ако съм на мястото на баща ти и ми излизаш с някакъв съмнителен 21-годишен тип направо ще полудея-направо взимам щангата от колата и го смилам от бой,та дори ти да не го познаеш.И после някак по-лесно ще приема нещата,които си правила с този тип!!!
    Sorry бях малко груб,но просто аз така мисля,може вие да сте изключение от общия случай,който описах по-горе и дано е така!!!
    It is hard to be young!!!

Имам чувството,чe някой от вас не са имали връзка с по-голям.И изобщо не съм казвала,че проблема е в годините! Все пак благодаря много на някой от хората,който прочетоха и разбраxа за какво става въпрос-ще постъпя така,както сте ме посъветвали понеже не виждам друг начин
    Better DeaD,Than In Love ...

Миличка имах същия проблем с сегашният ми приятел,но ше ти кажа,че и това ще отмине ако той е мега настоятелен за тебе..буквално да прави всичко,за да е с тебе.. Вашите ще забележат това и може би поне малко ще си променят мнението за него.. Ако той наистина те обича а и ти него.. тази пречка ще може да бъде премината. Много трудно,но ще може
    От изгубената любов остава само болка и самота .. Но по добре да си я изпитал отколкото никога да не си я срещал .. !!!

Миличка имах същия проблем с сегашният ми приятел,но ше ти кажа,че и това ще отмине ако той е мега настоятелен за тебе..буквално да прави всичко,за да е с тебе.. Вашите ще забележат това и може би поне малко ще си променят мнението за него.. Ако той наистина те обича а и ти него.. тази пречка ще може да бъде премината. Много трудно,но ще може
    От изгубената любов остава само болка и самота .. Но по добре да си я изпитал отколкото никога да не си я срещал .. !!!

Град
    Велико Търново
    ох имам същия проблем и ходя с момче на 20,обаче на6ите хи4 не удобряват връзката ни.особено татко е строго против.сега малко взеха да свикват,но като зана4ало 6те е добре да им обясни6 ,4е си има6 акъл в главата и знае6 какво прави6.останалото е въпрос на време .като пораснем няма къде да идат
    Руса кукличка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си