- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Казах на наште, че сестра ми е курва!
аре бе.. някой умик е измислил личното съобщение -> ползвайте го
спрайт виждял ли си цитата дето тоя е казал "аз не съм гей, аз съм би"баси олигофрена
![]()
Love_boy написа:
Vaseto0o написа:
Аве нали беше гей ве
За Бога!! Не съм гей, аз съм Би!
Първоначално написано от blood_dodo
ами незнам ти ми кажи въпреки че незнам какво съм ти направила при положение че дори не съм те срещала досега всеки има право на мнение все пак ебаси![]()
![]()
Кое предпочиташ:да гледаш как сестра ти се превръща в боклук или да си вземе поука? Баща ти добре е направил.След време ще го осъзнае и тя,просто самочувствието й явно е много голямо.
Това е за нейно добро!Не се чувствай зле а се гордей че си я изпортил![]()
Смятам , че си постъпил правилно ! Ся едвали ще си позволи да прави такива неща![]()
WTF ?!
Ve4e minaha nqkolko dni.kak e sestra ti,govori li ti,izliza li?
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
В цитата който си извадила има точният отговор на въпроса ти...Първоначално написано от Tedi4ka
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Първоначално написано от blood_dodo
![]()
Tedi4ka ne stava vupros za tova na kakvo mnenie si.stava vupros za tva 4e nikoi v tozi forum ne si pravi truda da pro4ete predi6nite mneniq a vseki burza da dava suvet.Love_boy 726498 puti povtori 4e e govoril sus sestra si no tova ne e pomognalo,a vie produljavate da go uprekvate 4e ne e govoril s neq i ne si e napravil truda sam da q vkara v praviq put.za da ne kaje6 4e ne e vqrno-eto i posta tiПървоначално написано от Tedi4ka
Благодаря. Сега ако с това се изчерпат този вид коментари (в което се съмнявам) ще е перфектно.
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Ми не си постъпил правилно да ти кажа!Аз не бих издънил моята сестра така!Още повече,че няма да има смисъл тя е на 18 и живее на друго място!Ако беше говорил с нея щеше да я разбереш!След време определено ще разбереш!
Ай ма запознаиш със сестра си че ми преби една магистралка и няма кой да я замести![]()
GTA Stunting
Олее грозна гледка е това нещо предателството..
Ох... на същото мнение съм, ама вярно почнете да четете и предните мнения - ТОЙ Е ГОВОРИЛ С НЕЯ.Първоначално написано от KrIsI_AxA
![]()
![]()
![]()
Преди само казвахте "Кажи им", "Кажи им" а сега го нападате! Според мен си постъпил правилно, сега може да те мрази, но след години ще ти благодари! По-добре е, че си им казал отколкото да продължава да си съсипва живота...![]()
Abe nei trqbvalo 4ak da q porti6, moje6e da pogovori6 s neq. No ot 2te zlini po malkata. Po dobre tei ot kolkoto da se okaji bremenna ili bolna ot ne6to.
Вече се чувствам малко като blood dodo, ама ТОЙ Е ГОВОРИЛ С НЕЯ!!!!Първоначално написано от Fox__
[quote="MaDDnes-f"]За кво и се бъркаш в личния живот,верно сестра ти е ама поговори с нея не да я портиш така брутално.. и аз эсъм на това мнение
Егати семейството, син педерас, дъщеря курва...![]()
Всички дето го плюете сте ебаси простите кифли (без извиненние).Аз имам по-малък брат,нямам сестра,но когато брат ми направи нещо,което не е трябвало,говоря с него и ако се оплаши не го портя.А както вече 100 пъти каза,той е говорил с нея ама тя си знае нейните курвенски простотии.За мен той е постъпил правилно,евала!!!!
Некви кухи лейки са изказаха,че разбиаш ли "нормално е да се държи така,на нейните години"![]()
![]()
Ебахти простите сте,значи...Аз като бях на 14 не се държах така,ама явно вие-да и затва е нормално за вас...Е ся ши вЪ светна:НЕ Е НОРМАЛНО ДЕТЕ НА 14 ДА СЕ Е*Е С ВСЕКИ ВТОРИ!!!Пак евала!!!
И накрая много ме изнерви тва че всичките "ти си би" "ти си падаш по момчета" и дрн-дрън...Е кво като е би???Да го убием с камъни ли???Ебахти ограниченото мислене вадите всички!!!Щели да й говорят тва че брат й "прави яки свирки"...ОМГ...Love boy едва ли извършва интимните си подвизи като сестра си...Т.е тези които знаят са може би само негови приятели...И едва ли ще тръгнат да го портят....
п.п Писна ми от тва шибано ограничено мислене...И не мога да разбера как може да защитавате една малотена курва (с извинение към автора) но да ругаете човек,щото разбираш ли сексуалната му ориентация не е кат ваш'та.... Тъпа работа....
mnogo to4no kazanoПървоначално написано от Diablue{F}