Цитирай Първоначално написано от Tak3-Th1s..
Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
Не виждам как ще се оправят нещата с бой. не твърдя че не си постъпил правилно но отношението на родителите ти е убийствено... Сори ама поне да бяха и те поговорили с нея... За да се промени 1 човек не трябва бой а много старание, да му се говори мноооого и сериозно. Тия мерки аз просто не мога да ги възприема, не мисля че на някой му е дошло просветлението щот тате му е хвърлил 1 здрав тупаник... По - скоро сестра ти ще се пази вече да не я хванат
Я само си представи това да е дъщеря ти? Ти какво би направила ??
Като начало щях да говоря с нея ама мноого мнооого. После щях да я накажа да не излиза известно време или поне да не излиза до късно, щях да и следя компанията и това дали излиза от къщи с деколтета до пъпа. Но никога нямаше да и посегна. Просто не това е начина. искам моите деца да гледат на мен като на приятелка, а не като на постоянен контрол от който да се мъчат да се отърват. като си биеш детето, го караш да се страхува от теб и да те мрази а аз не си представям нещата така. Като сме приятелки поне ще може да споделя с мен и ще знам какво става.