.
Затворена тема
Страница 6 от 13 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 319
    Явно или не може да четете или се правите на луди.
    Момчето е говорило с нея няколко пъти,преди да я разкрие.
    Според мен постъпил най-правилно...вие как бихте се почувствали на негово място?!
    Всеки втори да те спира и да ти казва "Ей сестра ти снощи я опънаха в кенефа на диското" или "Братле,сестра ти прави строхотни свирки!"
    Аз бих останала трясната и лично бих я набила.
    Той си е в правото,те са брат и сестра и той е длъжен да се грижи за нея и се е погрижил.
    Вие виждате ли друго решение...от разговори,от думи,от заплахи не разбира,та нека поне от малко бой разбере.
    Но то момчето си го казва,те родителите му са виновни.
    Разглезили са я още от мъничка и сега ще си търпят последствията.
    И аз съм разглезена,но смея да заява,че макар да съм на наейните години имам малко акъл в главата и не се въргалям с всеки срещнат.
    Ами ако хване някоя болест...или забременее?!
    И кой тогава щеше да е виновен?!
    Пак бати,защото не я е спрял на време.
    И пак го казвам пич,постъпил си най-правилно.

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Браво!!! Поздравяваме те =D> =D> =D>
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

И какво като е би?!Постъпил е правилно,а вие каквото искате си говорете!

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Цитирай Първоначално написано от love_is_in_the_air
    Става въпрос че не е той човека който може да вини така сестра си.Той я изкара супер курва незнам каква си още а пък всъщност не може да се види себе си.На това му се вика - присмял се хърбел на щърбел.Няма да се учудя ако след време сестра му се регистрира в този форум и пусне тема: "Брат ми е бисексуален"
    Какво ли ще правим тогава? Отново ще влизаме в безсмислени спорове и ще спорим кой крив кой прав.
    Не виждам защо ще вини сестра си че е курва при положение че той е бисексуален?!
    Защото едно е да си КУРВА на 14....а друго е сексуалния наклон.Той да не би сам да си е избрал да е такъв ?За да харесва момчета и да го привличат явно има повечко женски хормони..а тя сама си е избрала да е такава.Да си прай секс, ама не със всеки и така нататък.Правилно е постъпил като е казал на родителите.
    A.D.I.D.A.S.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    какво като е би..ми кво той се изкара някво ангелче пък нея... вс епак да не забравяме че това е само неговата гледна точка

Cruel Intentions

Става въпрос че не е той човека който може да вини така сестра си.Той я изкара супер курва незнам каква си още а пък всъщност не може да се види себе си.На това му се вика - присмял се хърбел на щърбел.Няма да се учудя ако след време сестра му се регистрира в този форум и пусне тема: "Брат ми е бисексуален"
    Какво ли ще правим тогава? Отново ще влизаме в безсмислени спорове и ще спорим кой крив кой прав.
    Не виждам защо ще вини сестра си че е курва при положение че той е бисексуален?!
    Това,че е бисексуален,не означава,че е като сестра си и ходи и го прави с всеки втори.
    Аз лично предпочитам брат бисексуален,отколкото сестра нодараснала курветина.
    Извинявам се,но кой пък си ти че си тръгнал да го виниш какъв е?!
    Живеем в свободна страна и всеки си има правото да бъде какъвто пожелае.
    Ти го обвиняваш,че той се меси в личния живот на сестра си,а ти постъпваш по същия начин с неговия.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania

.
    изглежда тя е избарала каква да бъде

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от mystery`girl

.
    изглежда тя е избарала каква да бъде
    Ууу,честно и к`ва съм?!

Здр на авторът...

Аз бях на мнение, че родителите са длъжни да знаят какво прави дъщеря им.. но въпреки това не познавам нито теб, нито сестра ти, още по-малко ваще, така че на свой ред моето мнение не може да бъде особено компетентно, както и на всеки друг във форума !

Ударих един диагонал през темата, и прочетох мнения от рода, колко тъпо си постъпил, че си я "изпортил", за бога децица (каквито предполагам сте повечето тук, отворени в сайта, а си гълтате езиците пред ваще за оценките в даскало..), та тя не е счупила ваза, че да е "портене", поне аз така го разбирам..

Ти си сторил най-правилното решение за това.. а това че се чувстваш кофти - това е защото я обичаш, и я виждаш че страда, но ти не си виновен.

Ако не е искала да страда така вкъщи, да е мислила.. а щом не е - навярно не може, така че боя трябва да помогне поне до някъде..

.. а относно мненията на другите, против моята теза, да не би да е по-добре тя да им беше съобщила след месец, че чака дете, или че има някоя венерическа болест? А и на 14 кой ти мисли за такива неща, така че тя си е бомба със закъснение за всеки, който я пожелае, следователно така се пазят ваще пи*ки..

Много детински мислите, защото тя е мислила така, по описанието на брат и е била на път да се пропилее, но сега има шанс да се осъзнае.

П.П. поговори с нея и и обясни, защо си я казал и че това е най-доброто за нея.

Да,нали,ама ако не ме лъже паметта"разговорите",които са провели са били на тема"как тя му разваляла репутацията"..много убедително.а?
    Да беше поговорил по-серизоно така с нея..Тя тебе съди ли те че си би?Ся можеш да си сигурен че ше те издаде ако разбере..ако си би де..ама самото има "love_boy" така говори..
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Разликата е, че тя е на 14 и по описанието, секса изобщо не е табу, още повече пък връзките за една нощ, за единия секс.. , а той по думите му е поне на 16-17, загрижен е за сестра си, поне така ми изглежда, а и на тази възраст никой не е сигурен за сексуалната си ориентация.. ако не сега, след време може да се появят съмнения, затова сме млади все пак...

Много захлюпено мислите повечето...

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P

Re: Казах на наште, че сестра ми е курва!

Цитирай Първоначално написано от Love_Boy
    Преди седмица пуснахтема, че мисля, че сестра ми се държи курвенски и повечето от съфорумците ме посъветваха да я изпортя на наште. Значи вчера като вечеряхме казахвсичко пред нея и те я питаха дали е верно. Тя първо отрече, после си призна, че е правила свирки и дори че е пушила марихуана. На края баща ми й хвърли един бой, майка се опитваше да го спре, а той каза, че курва нямало да храни. На края й забрани да излиза от вкъщи до второ нареждане.

Сега обаче аз съ чувствам малко кофти задето стана всичко това, защото не исках да се стига чак до там.

Абе голям съм идиот, трябваше да я оставя да прави какво знае!
    Според мен не си идиот , защото си искал да я предпазиш за по нататък в живота.Просто и е трябвало спирка .. и мисля ,че този бой си го е заслужила.Все пак родителите правятвсичко за добро , дори и бой да е..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Цитирай Първоначално написано от cooool
    Здр на авторът...

Аз бях на мнение, че родителите са длъжни да знаят какво прави дъщеря им.. но въпреки това не познавам нито теб, нито сестра ти, още по-малко ваще, така че на свой ред моето мнение не може да бъде особено компетентно, както и на всеки друг във форума !

Ударих един диагонал през темата, и прочетох мнения от рода, колко тъпо си постъпил, че си я "изпортил", за бога децица (каквито предполагам сте повечето тук, отворени в сайта, а си гълтате езиците пред ваще за оценките в даскало..), та тя не е счупила ваза, че да е "портене", поне аз така го разбирам..

Ти си сторил най-правилното решение за това.. а това че се чувстваш кофти - това е защото я обичаш, и я виждаш че страда, но ти не си виновен.

Ако не е искала да страда така вкъщи, да е мислила.. а щом не е - навярно не може, така че боя трябва да помогне поне до някъде..

.. а относно мненията на другите, против моята теза, да не би да е по-добре тя да им беше съобщила след месец, че чака дете, или че има някоя венерическа болест? А и на 14 кой ти мисли за такива неща, така че тя си е бомба със закъснение за всеки, който я пожелае, следователно така се пазят ваще пи*ки..

Много детински мислите, защото тя е мислила така, по описанието на брат и е била на път да се пропилее, но сега има шанс да се осъзнае.

Обича я..може и да я обича ама в миналата тема говореше само как му чернела репутацията и как го дразнело другите да му казват ква е курва.

И защо на 14 да не мисли?Да не би да няма мозък?Не мислила тя,ти пък откъде знаеш
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Именно,той е по-голям...батко е и трябва да се грижи за нея.Той я обича,а и плюс това малката пикла също го е "портила",но не виждам той да й се сърди или да я вини.
    Един ден,тя самата ще осъзнае колко е грешала и ще благодари на брат си,че й е помогнал.
    А това за сексуалната ориентация,както казах всеки си избира какъв да бъде и ти не можеш да го промениш по какъвто и да е начин.
    Хващам се на бас,че ако малката разбере за ориентацията му,първата й работа ще бъде да му го върне и да го изпорти на техните,така че не я съжелявайте толкова.

Именно,той е по-голям...батко е и трябва да се грижи за нея.Той я обича,а и плюс това малката пикла също го е "портила",но не виждам той да й се сърди или да я вини.
    Един ден,тя самата ще осъзнае колко е грешала и ще благодари на брат си,че й е помогнал.
    А това за сексуалната ориентация,както казах всеки си избира какъв да бъде и ти не можеш да го промениш по какъвто и да е начин.
    Хващам се на бас,че ако малката разбере за ориентацията му,първата й работа ще бъде да му го върне и да го изпорти на техните,така че не я съжелявайте толкова.
    естествено,че ще му го върне,след като я е изпортил така!А и след като той може да бъде какъвто иска защо и тя да не е такава каквато сама реши?Все някога ще се осъзнае..да беше поговорил с нея как да се предпазва(въпреки че тя сиг вече си знае)отколкото да я порти така долно.
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Град
    shumen
    ot edna strana si postipil pravilno sled kato si kazal na va6te no moje6e parvo da pogovori6 s sestra si i posle da q kazva6 na va6te.no ot dryga strana si postipil otvratitelno tq vse pak ti esetra i trqbva da se za6titavate i prikrivate vzaimno a ne da se pordide taka!samo vnimavai kakvo pravi6 za6to sestra ti samo tova 4aka za da te izpordi taka kakto ti si napravil!

Здр на авторът...

Абе хора вие нормални ли сте...Къде точно видяхте братска загриженост и обич в някои от постовете на автора....Е аз не можах да видя....На мен всичко ми изглежда като яд и злоба към нея...Първо му разваляла репутацията - хм...интересно каква ли репутация има....Второ през пост натяква,как той бил строго възпитаван,а тя разглезена и как родителите им са давали всичко за нея...Май май злобичkа усещам тук...Казал им е не за да я предпази...,а за да покаже на семейството си,че той е по-добър."Ха успях да я съсипя - сега аз съм любимеца..."
    Айде моля ви се и аз имам брат по-голям...и имам много познати с по-големи братя...Но до сега, не бях виждала някой да говори така за сестра си...И как може да му се приема думата за чиста монета....в началото повярвах,че може да е така както казва - в първата тема...,ама сега като гледам...това май е един пубер,които отчаяно се нуждае от внимание...Според вас нормален човек би ли говорил така за собствената си сестра,дори и да е истина...вие ако знаете,че сестра ви е курва...ще тръгнете ли да го разправяте на ляво и надясно,А да не говорим пък...с какво впечетление останаха хората - за семейството му...
    A qui

Повече от фен
    Az pyk sym na mnenie, che dobre e postypil. Tq mu e sestra. V predishnata tema, koqto beshe pusnal pisheshe, che e govoril sys sestra si, no tq ne e razbrala ot duma. Toi ne moje da gleda kak sestra mu si sysipva jivota. Mislq che sestra mu beshe na 12-13-14 godini( ne si spomnqm tochno). Na tezi godini e pravila svirki na mom4etata i daje e pushila marihoana. 6tom ba6ta i q e prebil moje da i doide akyla v glavata i da spe s tozi jivot. Ot edin hubav boi nqma da i stane ni6to, no bez nego 6te si provali jivota.

Град
    sofia
    ти си най големия комплексар който съм чувал да направиш това е повече от долно но каквото и дакажа ти няма да го разбереш само си помисли така ли показваш на сестра ти че я обичаш и уважаваш и мога да кажа че ти си по голяма курва и от нея
    za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

Цитирай Първоначално написано от DekoDenev
    ти си най големия комплексар който съм чувал да направиш това е повече от долно но каквото и дакажа ти няма да го разбереш само си помисли така ли показваш на сестра ти че я обичаш и уважаваш и мога да кажа че ти си по голяма курва и от нея
    Ти пък си най-големия неграмотник писал в темата.Като пишеш такива работи , без да си прочел темата, се показваш като пълен кретен, само че ти няма да го разбереш...Пха,първо прочети всички коментари, тогава давай мнение...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Град
    sofia
    Здр на авторът...

za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

Град
    SlIvEn
    Ем според мен добре си постъпил

Цитирай Първоначално написано от пLiнцесkъ
    нз кой ИДИОТ ти е казал да кажеш на ваще обаче наистина е много зле изобщо не е трябвало да казваш ебаси живота си е нейн наистина треало е да си я оставаш щом е поискала да си го съсипва абе нз стореното сторено не можеш да върнеш време назад
    "Идиот" е по-скоро който го насърчава да не казва на родителите. Не става дума за нещо безобидно и незначително - ако я кара в този дух, това момиче няма да стигне до добро развитие. Аман от курви.

Ае, пичове, мисля че се разбрахме.

Авторът е постъпил най-подходящо в ситуацията и това е. Другото са простотии и биберони.

ДекоДенев да бяга обратно в кенефа да си бие чикии, пуу, да не му се освободят ръцете за 3 секунди сигурно.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Става ми много смешно някой като каже "как си я преебал" или "издал си я" или нещо от сорта... Баси, все едно да я спасиш от проституция в бъдеще време, от разни болести и безразборен секс е преебаване ...
    Или издал си я, това е ужасно .. все едно е откраднала едно яйце и е избягала ...
    нещата които е направила са далеч по сериозни и с акъла които има няма да се оправи и да стане и на 20 пак ще си мисли така детински ... Ако не и промените начина на мислене наред с обличане, гримиране, държане и тн, нищо няма да постигнете... Трябва да я убедите, че поведението и не е присъщо за една дама (образно казано )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си