Цитирай Първоначално написано от blood_dodo
Цитирай Първоначално написано от Tedi4ka
Цитирай Първоначално написано от blood_dodo
извинявай много това за мене ли го казваш?
Ти как мислиш.

@ Bellatrix: дори не съм го виждал. Извинявай ако си сбъркала моят гняв със застъпване за него. Ама ако не си, вземи прочети предните 13 страници и виж колко хора повтарят едно и също като папагали, защото... да съм честен, не знам защо.
Мисля че това беше достатъчен отговор?

ами незнам ти ми кажи въпреки че незнам какво съм ти направила при положение че дори не съм те срещала досега всеки има право на мнение все пак ебаси
В цитата който си извадила има точният отговор на въпроса ти...

Tedi4ka ne stava vupros za tova na kakvo mnenie si.stava vupros za tva 4e nikoi v tozi forum ne si pravi truda da pro4ete predi6nite mneniq a vseki burza da dava suvet.Love_boy 726498 puti povtori 4e e govoril sus sestra si no tova ne e pomognalo,a vie produljavate da go uprekvate 4e ne e govoril s neq i ne si e napravil truda sam da q vkara v praviq put.za da ne kaje6 4e ne e vqrno-eto i posta ti
ами ако наистина си държал на сестра си може би щеше да идеш и ти да поговориш с нея а не да казваш на ваще замисли се ако тя каже подобно нещо за теб ......как щеше ти да се чувстваш ако тя те предаде.Пък и според мене да имаш брат или сестра е предимство можеш да и споделяш повеччето неща и да си давате съвети един на друг а не да се постите само
Мисля че трябва да погпвориш с нея и да и се извиниш но ако не ти приеме изинението не се учудвай