съгласна съм, че човек може с мислите си да повлияе на събитията, но не до крайна степен /само с мисъл да се реши развитието на ситуацията/...ако е така, хората, които мислят винаги позитивно биха били най-щастливите хора на света и най-успелите като цяло

просто този тип мислене е много важен в определени моменти, когато вече си направил нещо по въпроса, не може да си лежиш на дивана и да очакваш, че ще измислиш нов физичен закон примерно

за една част от някоя статия са ми говорили и поне за мен действа с пълна сила...ако желаеш силно нещо и правиш нещата така, сякаш го имаш, то се случва, може би защото просто си подготвен за него...в крайна сметка случайния успех е прекалено рядко явление

всички тези неща обаче действат, когато започнат да се правят някакси несъзнателно...когато толкова слно искаш нещо и си толкова близо, но несигурността те кара да се хващаш за всяка сламка

идеята с лентата за мен е безумна...в крайна сметка не всеки е за себе си, в живота на всеки са замесени други хора, което води до идеята, че съществуването на целия свят е предопределено, а ние сме просто наблюдатели...нямаме право на избор и от нашите мисли няма смисъл