.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Голям фен Аватара на krisence
    Цитирай Първоначално написано от sineoko_barbi
    Цитирай Първоначално написано от Giva
    А ти защо продължаваш да я питаш? Почти на 18 си а не на 13-14.Кажи й че си почти пълнолетен и можеш да се грижиш за себе си.То ако сега не излизаш кога?!?
    и аз съм на същото мнение
    Напълно ви подкрепям за мнението.

хахаххахахахахахаха аз съм на 14 и изобщо не я питам когато ме попита дали утре ще излизам и казвам "да" и тя веднага се ядосва и казва"а аз защо не знам"..аз и отговарям,че сега сме се уговорили или съм забравила да и кажа или пък съм мислила,че съм и казала не че няма да ми позволи ама
    както казаха по-долу те съветвам да не я питаш или да и кажеш,че вече ти ще взимаш решенията по въпросите кога ще излизаш,с кого и колко време ще трае излизането :P :P

Олее честно прочетох 2 реда и се отказах ...забравих как се чете такива яроглифи

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Не мисля, че с бунтове ще постигнеш нещо. По-добре ги остави като краен вариянт. Не съм съгласна с повечето- да , пълнолетен си, достатъчно голям си да взимаш самостоятелно решения къде и кога да излизаш, но това не ти дава право да правиш каквото си искаш. Още живееш при родителите си и зависиш от тях, затова си длъжен да се съобразяваш до някаква степен. Мисля, че ако спреш да питаш или започнеш да се караш с майка ти за това, ще я ядосаш, което по-скоро би довело до намаляване на малкото свобода, която ти дава. За жалост тогава нищо няма да можеш да направиш, било то и пълнолетен, защото още зависиш от нея. По-правилното в случая е да говорите, да и докажеш по някакъв начин, че си отговорен и голям. Добра идея дадоха – може да се хванеш на работа. Ако искаш да те приема като зрял, дръж се като такъв и не си помисляй за бунтчета. Не постигнеш ли никакъв успех, бъди студен с нея- това би я наранило и накарало да се замисли за държанието си с теб и може би ще осъзнае грешката си. Говори и с баща си, не вярвам да не може да окаже поне малко влияние върху майка ти.
    И друг път на кирилица.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си