- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- С какво ще запомните лято 2008 ? :)
Тъй като вече лятото е към края си тук всеки може да сподели с какво ще запомни лято 2008![]()
Суетата.Моят любим грях.
ми честно беше най-тъпото ми лято досега.Просто беше скучноооооо
За мен тва лято беше хубаво,но имаше още много неща,които исках да направя,но явно остават за другото лято.Тааа хубаво лятоооооо с мнногоооооооооооо положителни емоции![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
+1Първоначално написано от Dundy
![]()
в началото беше тъпо но после стана якостанаха неща които не съм очаквала
![]()
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
Началото беше скучно и изпълнен с доста душевна болка, но последния месец страхотен! Купони иии не съм се спирала на една място. А до края на лятото пак се очертава тъпотия ...
+1 и се сблъсках с адски много егоизъм и лицемериеПървоначално написано от Dundy
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
С ония лагер дето се запознах с много приятели (момичета)
Еми с това, че скъсах с едно момче, с което ходехме година и половина..
С това, че отидох за първи път сама на море само с приятели(без лагери и т.н глупости)
С това, че осъзнах, че прекалено много се раздавам за някои хора, а те не правят също..
Осъзнах, че и никога не бих искала да имам вземане-даване със селяндури..
С това, че за първи път ходех на работа и сама си изкарах почти всичките пари за морето
С това, че си изкарах шофьорските изпити от първия път и си взех книжка и вече си карам колата
Другото .. надявам се да се случат още интересни неща до края на лятото![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Тъпо as always. Поне си направих един куботан от дърво.
1.С неуспеха си.
2.Върнах си всички любими хора!
3.Порастнах(дори малко)
4.Изпитах отново най-красивото чувство.(дори и за кратко)
5.Прекарах 2 невероятни седмици на морето, изпълнени с красота и откровение с любим човек.
Не съжалявам. Ценя всеки миг от живота си.
Единствено се дразня, че и следващата година ще съм закотвена в София през юли.
ami edno 6to gode hubavo more v gyrciq za pryw pyt s gadjeto mi (vypreki 4e bqhme pri maika mi) si izkarhme sravnitelno dobre
ama sq celiq avgust mesec pylna skuka i dosta nervi ,6tot si4ki sa po moretata i nqma s koi se izleze
ama ko go pogledna ot dobrata strana po cql den se izlejqvam v nas i si otpo4ivam 6tot mi predstoi 12 klas taq godina i se o4ertava mn u4ene i angajimenti...
+1 мина тъпо...искаше ми се да направя неща,които неуспях,останаха си само плановеПървоначално написано от zelenooko_kote
![]()
![]()
Любов и работа до скъсване, ама поне е забавно!![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
остана да се случи само 1 нещо, в което все повече вярвам, и ще го обявя за най-прекрасното ми лято евър (:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
суупер суупер яко лято беше,и продължава да е
влязох в добро у-ще
срещнах ..един момък
изкарах си едно много хубаво море
взех си котка
запознах се със мноого много яки хора
направих си пиърсинг
настъпиха други значи,но и прекрасни промени в живота ми
това лято ще го запомня със сигурност :>
Беше най-тъпото лято в живота ми до сега. Надявам се догодина да бъде по-добре.![]()
С това,че влязох в училището,което исках; с почивката на морето и може би с това засега...Иначе това лято нещо не го усетих.Не знам дали причината бяха изпитите,с които се занимавах повече от месец от ваканцията или нещо друго..
бях в началото на море за 1 седмица и после нищо интересно даже беше тъпо скучно и пълно с предатели .. с една дума беше най-дъпото лято до сега![]()
С тва, че за 1ви път ходих на някои места![]()
И с якото прекарване в аквапарка в Слънчев бряг.
наааай-готиното лято 4ever !!!!може би ще го запомня със лагера на Равда иии патето
![]()
шОkолuзupaнаааа
√