- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- С какво ще запомните лято 2008 ? :)
с тва , че съм на сметка ( на телефона )![]()
с тва , че пак от 6 години видях кака![]()
с тва , че разбрах кои хора са истински фр и кои са лицемери (обичам те боби)![]()
![]()
![]()
със сека готина вечер прекарана с най-готините хора
и с тва което ще има в четвъртък![]()
най-готиното лято![]()
Ще го запомня с това,че за 1ви път работих и си изкарах сама парички за морето.
А морето беше най-хубавото ми до сега,защото бях само с приятеля ми![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
С всички разправий около изпитите и въобще кандидатстването ми...
Е и с влизането ми де...-в най-якото даскало (НТБГ)![]()
С това, че за първи път се отрепах от път. Вярно за добро, но..
По груби изчисления съм изминал 7 000 километра.
Don't tell me what I can or can't do !
Ще запомня това лято със страхотната почивка на Созопол, която си направих, с многото работа и с щурите купони![]()
>>> House Music <<<
с това,че завърших,с това,це ме приеха в университета специалността,която исках още от първо класиране и най-вече с прекрасните моменти,които имах в личен план.С това,че се запознах с прекасни хора и имах възможността да бъда близо до тях.
IT'S MY DREAM
ще го запомня с това,че беше най-тъпото и скучно лято,което съм имала до сега
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Промених се...май пораснах мъничко...
И да..гаджето(мразя тази дума)..
Лятото което ще запомня със смъртта на сестра ми ..![]()
![]()
Най-черното в живота ми оттук занапред..
^ моите съболезнования :/
а иначе при мен... 1 летен лагер, доста бира и шкембе се ля тва лято.. калиакра рок фест, еаст нойз атак фест и сякви други концерти, много плаж, много весела компания, спорт малко от малко![]()
Съжелявам много, миличкаПървоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
Na men tepurvq mi predstoi hubavoto.Lqtoto e v razgara si za men.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
ами ваканцията ми беше доста кофти... единственото което ми хареса беше почивката която си направихме с наще ..малко спокойствие и мн яки моменти
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Като прочетох заглавието на темата едва ли не очите ми се насълзиха незнам защо,не беше толко лошо лятодаже добро
всичко си има лоши и добри страни
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
ЩЕ го запомня с много караници.Но все пак мисля останалите 15- ина дни да ги прекарам спокойно
Ще го запомня също и с това, че видях някои много добри и приятни хора, и посетих дори и за малко старото си село
![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
С нищо.. май. Лято като лято. В началото имаше много напрежение и на любимата ми дата - на която знам, че винаги случва нещо хубаво пак се случи нещо хубаво(забавното е, че изобщо не е планирано и никой друг не знае за въпросната дата, просто аз съм забелязала и всяка година тръпна да видя какво ще стане с НЕЩОТО
).. но да кажем, че стана един ден преди тази дата, но сега е високосна година, така че така трябва!
Е, да, през юли беше супер забавно и някъде до началото на август, когато трябваше да заминем на море.. Там вече изтъпях тотално. Пустия летен грип.. аз не го хванах, де, ама трябваше да ходя сама на плаж...![]()
Иии... откакто сме се върнали изтъявам в София. Мързи ме да звънна един телефон на някой да му кажа да се видим или да пиша на някой по скайпа.![]()
Май през юни беше най, най-забавно.![]()
с много скейт , пиене , една нова стара любов.
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Много скандали и циркове, все нетипични неща за мен. Малко грешки направих, но си взех добра поука. И създадох нови приятелства, за което съм много щастлива.
Едно доста различно лято беше.
Много емоций, смях, приятели, купони и адски много път.![]()
Изключително много се забавлявахПопринцип обичам много да пътувам, но това лято направо ми втръсна накрая
![]()
Иначе най-интересно си беше месец юли.Цял месец обикаляхме различните български морски курорти :P И накрая и в Гърция отидохме цялата компания да видим моите родителии там вече се разцепихме
абе много фън
ще го запомня определено това лято пък и много фотоси има![]()