.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

За какво се използват?

За какво се използват ежедневните превръзки тей като съм неопитна все още смисъл те са толкова тънки та се чудя...

Град
    in the shadows...
    Еми не са за предпазване по време на месечния цикъл вс случай! Тънки са за да са леки и удобни и да не ги усещаш. Аз ги използвам постоянно и се чувствам мн по- комфортно и свежо. Сменям по 4-5 на ден..

O boje moiiii........sprete da puskate tapi temi....

Цитирай Първоначално написано от Gossip Girl
    Еми не са за предпазване по време на месечния цикъл вс случай! Тънки са за да са леки и удобни и да не ги усещаш. Аз ги използвам постоянно и се чувствам мн по- комфортно и свежо. Сменям по 4-5 на ден..
    ама демек че ги използваш само за да ти е комфортно?ема без превръзка не е ли по удобно...

Цитирай Първоначално написано от Cvetito53
    Ооо,божеее моййй да ти имам отговора!!!

Град
    Добрич :o)
    Защо пък да е тъпа?По темата-използват се към края на менструацията както и за бяло течение.

Защо темата да е тъпа? Момичето просто е ново в тези работи и не знае кое за какво се използва! Ти да не би да си се родила научена?!

По темата: Ежедневните превръзки са, за да ти е леко и удобно, или ако имаш бяло течение /което си е напълно нормално, или поне така съм чувала/, за да те предпазват. Само че, ежедневните превръзки НЕ могат да те защитят от менструацията, освен ако не ти е супер слаба, тоест в последните дни.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Град
    Велико Търново

of ne se vijda6 kolko si tapa,kak moje da dade6 takav otgovor,saita vse pak e zatova ,za da pittame tova koeto ne ni e qsno i da nau4im pove4e.
    ti si tapata v slu4aq,poneje pi6e6 a neznae6 kvo pi6e6.nai-me draznqt takiva smotani ligli,koito se pravqt na interesni i vseznae6ti.
    ,kolkoto po temata ejednevnite prevrazki sa po-tani4ki i s tqh se 4uvstva6 po-udobno
    Руса кукличка

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Можеш да ги ползваш:
    - Ако имаш бяло течение
    - 1-2 дена преди да ти дойде ако не си сигурна кога точно ще е това за да не се изцапаш докато намериш тоалетна
    - Последните 2-3 дена от менструацията когато течението е съвсем слабо

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от GbSy

Защо темата да е тъпа? Момичето просто е ново в тези работи и не знае кое за какво се използва! Ти да не би да си се родила научена?!

или ако имаш бяло течение /което си е напълно нормално, или поне така съм чувала/, за да те предпазват.

Да имаш бяло течение НЕ Е нормално. Това си е ясен признак, че нещо не е наред. Друго е естественото вагинално течение, което, струва ми се, не е толкова силно, че да имаш нужда от ежедневни превръзки.

Аз ползвам ежедневни към последните дни, както и понякога в комбинация с тампон, за всеки случай

Saatana vittu perkele hate crew!

Цитирай Първоначално написано от Boot
    Цитирай Първоначално написано от GbSy

или ако имаш бяло течение /което си е напълно нормално, или поне така съм чувала/, за да те предпазват.

Да имаш бяло течение НЕ Е нормално. Това си е ясен признак, че нещо не е наред. Друго е естественото вагинално течение, което, струва ми се, не е толкова силно, че да имаш нужда от ежедневни превръзки.

Аз ползвам ежедневни към последните дни, както и понякога в комбинация с тампон, за всеки случай

Да де, аз имам предвид вагиналното течение, просто в една книжка пишеше, че е бяло, не знам, нямам такова!
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

+1

Цитирай Първоначално написано от sexy_baby11
    +1
    Още една...

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    ами аз ако ползвам е заради бялото течение(мале мразя го мразя го мразя го...)

Cruel Intentions

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Доколко е нормално или не течението може да определи само гинеколог. Аз от 5ти клас имам бяло течение и ползвам ежедневни превръзки. Посещавала съм 4 гинеколога и всички казаха че е нормално и нямам замърсяване или нещо такова. Ако не мирише лошо и не променя цвета си в повечето случаи не е нищо притеснително.
    Не че е изписано малко по темата за бялото течение ама напоследък съм на всяко гърне мерудия така че..

Вече са отговорили по темата и освен да се съглася не ми остава друго,но искам само да попитам дали някой знае за индивидуално опаковани превръзки. Ако сте виждали да споделите марка или нещо.
    Извинявам се на авторката,че се намесвам в темата й,но просто се зачудих.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Доколко е нормално или не течението може да определи само гинеколог. Аз от 5ти клас имам бяло течение и ползвам ежедневни превръзки. Посещавала съм 4 гинеколога и всички казаха че е нормално и нямам замърсяване или нещо такова. Ако не мирише лошо и не променя цвета си в повечето случаи не е нищо притеснително.
    Не че е изписано малко по темата за бялото течение ама напоследък съм на всяко гърне мерудия така че..
    ами значи е естествено вагинално течение.

Saatana vittu perkele hate crew!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Можеш да ги ползваш:
    - Ако имаш бяло течение
    - 1-2 дена преди да ти дойде ако не си сигурна кога точно ще е това за да не се изцапаш докато намериш тоалетна
    - Последните 2-3 дена от менструацията когато течението е съвсем слабо
    хааха аз пък съм щастлива,понеже на мене менструацията ми продължава 4 дена.А иначе аз ежедневни изполвам преди да ми дойде и понякога като имам бяло течение(рядко става)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си