- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- педал ли съм ?
Ще го кажа кратко и ясно - обожавам да си тикам пръстите в ануса , това прави ли ме педал ?![]()
Гей си, върви се гръмни сега...
Абе прости хора - земете четете малко - ама не, то чукча писател, чукча не читател...
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Mi... na tam otivat rabotite![]()
ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...
Разбери сам http://www.kefche.com/games/play/kizxhi/
Qvno da..![]()
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
Народът реши - гей си* - сега присъдата - публична екзекуция с камъни?
---
*има шанс да не си или да си би, но за случая той е пренебрежимо малък, така че - Carry on with the execution.
Greets
Ти си гаден Уе..ОМФГ...Ако се кефиш на момичета не си , ако не - ПЕДАЛ си! А ако и на двете се кефиш си Би , ти си пресметни къВ си .
Trance/House Only in my heart..
хахах търкъй ги кефи се там пак ти си мисли че не си педал![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TI SI OTVRATITELEN WE EBATI PEDALA SI BARKA V ZADNIKA 6TO NE OTIDE 6 NQKOI NAPRAO DA TE NAEBE VE.... EGATI PEDALA TUP....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе, наборе, не така грубо... Знам че не съм пример за спамер и трол, но все пак малко повече финес трябва...
Greets
Не сестро чисте педал си ...
ква работа си имал там само не знам ...
емИ кво да ти кажа-това,че ти харесва не значи че си гей.В по-развитите европейски страни много жени прилагат тази тактика по време на секс.Ако си харесваш женската половина от човечеството,няма проблемПървоначално написано от bogomil4oo
Но ако харесваш мъже и сам можеш да си направиш извода
Гей или не,гледаЙ да ти е добре и не се кахъри за чуждо мнение
![]()
МииИ нЕ,че сЪм надуТа ама нЕ ми пУка за нИкоЙ и нИщоЕгоисткА сЪм-Да,пОнякогА сама---но бЕз тъга.СърцетО ми не може да бъде разбито,понеже то никога не е било цяло
Пхахуаь пълен педерунгел![]()
![]()
Да си бъркаш в задника...
![]()
Ама то не е смешно,трагично е
Гледам всички ти се подиграват и ти се смеят. И аз мога да го направя обаче ще те утеша. Щом ти харесва прави го. Ти си решаваш, Твоя работа. Обаче щом хората ти се подиграват не го споделяй с никого!!!
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!