Цитирай Първоначално написано от Ne_Znaesh
Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
Цитирай Първоначално написано от Ne_Znaesh
Абе хора аз съм вече избрала! Не се колебая дори! Въпроса е, че онзи момък много се привърза към мен и сега сърце не ми дава да кажа КРАЙ

ми ние кво да направим че като курвуляк се натискаш с другите докато приятеля ти го няма бе , какво сарце не ти дава , теб ако сърцето ти беше в ред нямаше да налиташ на други
Абе човек ти не разбираш.. Не съм имала никакви намерения да става такова нещо, просто от едни познати с това момче стигнахме чак до тука..Грешката е моя, че се оставих да стигнем до тук, а и на всичкото отгоре нямам очи сега да го погледна и да му кажа, че не го сакам повече
Ако питаш мен,човекът те е разбрал много добре и ти го е казал много добре...
Какво значи,ние от едни познати - виж до къде стигнахме...Ами стигнали сте го щото и двамата сте го искали,сега казваш че обичаш приятелят си,аз ще те питам само едно...А къде беше тази любов през 2-та месеца,докато него го нямаше?Кофти си постъпила както и да го погледнем...още по-кофтито е,че заради твоята постъпка...ще има и доста потърпевши...И след като обичаш приятелят си,как така сърце не ти дава да се разделиш с другият...той не знае ли че ти си имаш приятел?Или може би си му давала напразни надежди,че ще се разделиш с него и ще бъдете заедно...Съветът е или говориш в прав текст и казваш истината....,или скриваш за постъпките си,въпреки че ми се струва невъзможно - рано или късно приятелят ти ще разбере за подвизите ти...,а тогава ще го заболи още повече...Има някои неща,които се обмислят преди да се извършат...,твоята ситуация е такава...просто е трябвало да мислиш по-рано...От тук нататък каквото и да стане...нещата няма да са същите...нито с приятелят ти,нито с въпросният ти познат...