- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му кажа, че..
Хора, нуждая се от съвет, че ше се гръмна!![]()
Гаджето ми го нямаше в града за около 2 месеца iii аз се сближих много с едно момче. Излизахме заедно, натискахме се, но не е имало секс. Та проблема е, че гаджето ми се върна и аз естестено си искам него, обичам си го и мислех, че ще ми бъде лесно да се отърва от другото момче..Но май не е мн лесно.Много ме е жал за него просто и като ми каже, че аз съм му стимул за живот, че от одавна не е бил така влюбен както сега...и ме хваща такъв жал , че не намирам сили да му кажа, че аз си обичам приятеля си искам да приключим с тези нащи срещи.
![]()
А той даже и наша снимка на skype си е сложил.. Личи, че яко е хлътнал по мен.
![]()
Ауу как да му кажа хора, за да не го боли толкова ????????
ами определено е трябвало по-рано да помислиш, но няма как трябва да му кажеш истината. Дано и приятеля ти не разбере ч е тогава става лошо.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
Казваш го така все едно е нещо нормалнотва си е чиста изневяра.. по добре избери кой искаш и остави другия да не паднеш от два стола на земята..
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Казваш му го в очите, а той както ще да го приеме![]()
♥ ♥ ♥
Първо правиш глупости,после мислиш.
Еми сега ще боли,
какво очакваш?
Да изневеряваш,ама само "ей така".
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
абе трябваше да помислиш преди да тръгнеш да правиш нещо ама вече свършен факт.. ся като си толкова отворена и като мн те е засърбяло че да не можеш да изчакаш приятеля си ще си сърбаш попарата отиваш и казваш на момчето а ако те намрази не се учудвай защо ..
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
mnogo kofti se e polu4ilosa4ustvam ti za6toto i az sam v takava situaciq ili pone bqh moq savet e da izbere6 ediniq ot tqh i da kaje6 na gadjeto si 4e si mu izneverila
Абе хора аз съм вече избрала! Не се колебая дори! Въпроса е, че онзи момък много се привърза към мен и сега сърце не ми дава да кажа КРАЙ![]()
Абе човек ти не разбираш.. Не съм имала никакви намерения да става такова нещо, просто от едни познати с това момче стигнахме чак до тука..Грешката е моя, че се оставих да стигнем до тук, а и на всичкото отгоре нямам очи сега да го погледна и да му кажа, че не го сакам повечеПървоначално написано от KillSwitchEngage
Не ме е срам, просто изпитвам JAL защото в момента това момче изживява труден момент и аз му бях упората поне до сега....а и чесно, и аз по едно време бях влюбена в него, ама вече не..![]()
Ако питаш мен,човекът те е разбрал много добре и ти го е казал много добре...Първоначално написано от Ne_Znaesh
Какво значи,ние от едни познати - виж до къде стигнахме...Ами стигнали сте го щото и двамата сте го искали,сега казваш че обичаш приятелят си,аз ще те питам само едно...А къде беше тази любов през 2-та месеца,докато него го нямаше?Кофти си постъпила както и да го погледнем...още по-кофтито е,че заради твоята постъпка...ще има и доста потърпевши...И след като обичаш приятелят си,как така сърце не ти дава да се разделиш с другият...той не знае ли че ти си имаш приятел?Или може би си му давала напразни надежди,че ще се разделиш с него и ще бъдете заедно...Съветът е или говориш в прав текст и казваш истината....,или скриваш за постъпките си,въпреки че ми се струва невъзможно - рано или късно приятелят ти ще разбере за подвизите ти...,а тогава ще го заболи още повече...Има някои неща,които се обмислят преди да се извършат...,твоята ситуация е такава...просто е трябвало да мислиш по-рано...От тук нататък каквото и да стане...нещата няма да са същите...нито с приятелят ти,нито с въпросният ти познат...
A qui
Ох, Еrica, Еrica..![]()
Mислиш, че не осъзнавам какво направих ? Мислиш, че не ме е страх какво ще стане ако разбере приятеля ми, който е много търпеливо и готино момче? Поне сам наясно с чуствата си. Аз си обичам приятеля и колкото и да ме боли ще разкарам другият..въпреки, че и той не го заслужава. А впрочем той знаеше за приятеля ми и знаеше, че аз съм с него..но просто се оставихме по течението. Но не знае, че ще го зарязвам скоро време....
Него ще го преяля някак си..Ами приятеля ми? Ако разбере?! А той е много търпелив и като го познавам, даже и да разбере няма да ми каже, а ще чака аз да се сетя да му кажа.. Боже Господии, реве ми се! А той може вече и да знае и да ми се смее каква съм нагла да продължавам да го лъжа....
И знаеш ли от какво ме е най много яд и срам? От това че не съм вече на 15-16-17, а съм вече голямо момиче, което прави детинщини.![]()
Събери сили и му кажи. Реши какво искаш, защото ако приятеля ти разбере за вас двамата, не мисля че ще се зарадва :} Понякога трябва да сме твърди и решителни, за да постигнем това, което искаме.. А ти какво искаш..?
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
Абе аз съм наясно с чуствата си..Но не съм наясно с действията, които да предприема.Първоначално написано от hrisiiiiii
но е единственият начинПървоначално написано от Ne_Znaesh
Fuck you You fucking Fuckers
хаа ами това си е чиста изневяра и какво искаш зарязваш онова момче и продължаваш с приятеля си без той да разбира и всичко да си е ОК ... пфф а по - рано не можа ли да мислиш за това?? натискала се с друг а ся иска да се измъкне![]()
ем излизате ти и оня влюбения.. отивате някъде казваш му .. и после .. се 4увстваш гузно .. но не си по зле и от него ..Тцтц и ся няма ли да ти е поне малко гузна съвестта пред гаджето ?!
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
rano ili kusno gadjeto ti 6e razbere,ni6o ne ostava skrito,pokrito,trqbva da si priznae6 i da govori6 tova,koeto 4yvstva6
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Зареди ей такива курви като тебе, които не знаят кога да се спрат и не мислят с главата, страдат много момчета!![]()
Трудно,но трябва да му обясниш...Щом не се е случило нищо кой знае какво между вас...Може и да имаш късмет гаджето ти да те разбере...Но не преигравай и не крий детайли,защото това може да ти навреди още повече...Освен да се молиш - той да ти прости,друг начин май няма...
A qui
Ти изобщо защо не му каза че си имаш приятел? И защо твръдиш че си го обичаш, след като само си го изчакала да замине и си почнала да се натискаш. 2 месеца не са много време... можела си да го изчакаш и само не казвай че ти е липсвала любов и затова си тръгнала по други, щот е безмислено...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Трябва да му кажеш,събери сили !Ако е мн търпелив и те разбере може и да ти прости ... Бъди силна,сподели всичко най-искрено!!! Станалото,станало няма да те обиждам или да те съдя.Все пак се е случило вече и най-важното,е че си си взела полука,оценила си човека до себе си.Бъди силна,сподели всичко най-искрено!!! Късмет!!!![]()
![]()
трябвало е да помислиш доста по-рано за последствията...и да не се впускаш във флиртове с друго момче...просто помисли добре кой от двамата искаш и бъди с него,за да не стане така,че накрая да не си с нито един...
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Ми да беше помислила по-рано...сега ще си траеш последствията.![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()