- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Орален или Анален секс?
Щом толкова си наясно без да си опитвала, представям си да беше. Участва ли в bTV Ясновидците?Първоначално написано от SnowWhiteQueen
Със сегашния ми приятел не съм правила анален но оралния го обожавам! С бившия бях правила няколко пъти анален но орален не обичах...
Според мен зависи от партньора кое повече ще ти хареса. Така де говорили сме за анален секс но някак си не ми се ще макар че преди никога не съм изпитвала нещо друго освен удоволствие... Ще видим.
За сега не мога да кажа категорично кое предпочитам.
Орален![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тази обица затова ли е ?Първоначално написано от c0ci
GTA Stunting
Орален,после анален и накрая да ме изпразни пак с орален.Така обичам!
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
само аз ли не мога да си обесня какво имаш предвид ...Първоначално написано от ladykeisy
орален да я лижеш докато к*у*р*а ти е в задника и ?!
баси гъвкавия трябва да си![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
Първоначално написано от prettyIdeath
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Оралният.И да правя и да получавам![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Предпочитам да е анален, да е ръчкам в дупето![]()
I love my girl <3
Първоначално написано от MELON
![]()
![]()
![]()
Радваш ме пич по темата предпочитам най чювече вагинален ноо и от тези два опалния ес7тествено
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
орален разбира се !!! :P:P
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
Орален.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Орален... аналния е по кофти, предимно за момичетата де ...
И двата...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Еми ако приятелката ти не си мие с извинение гъза нормално да е гнусно и нехигиеничноПървоначално написано от AceXe
+1Първоначално написано от sladkata_bebz
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
орален
и 2та ..![]()
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance