- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как поддържате кожата си чиста и гладка?
emi az pochti seki den se kapq i si rawq maski ama i balsam da slagash pak e dobre pone az towa prawq
Говорим си за кожа!Първоначално написано от sobieski_of
![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Аз си мия лицето с анти-бактериален гел на garnier и съм много доволна![]()
почти всяка вечер се почиствам с тоник за лице,тоалетно мляко и се мажа с крем против пъпки(за всеки случей :P ),а сутрин се почиствам с гарниер пюр 3 в 1.по-рядко си правя маската,понякога и плодови![]()
ако ми се появят много черни точки си правя инхалация (заставаш над гореща вода и парата разтваря порите,после почистваш кожата и готово).ии това е.спирт не съм пробвала до сега,но ще опитам![]()
Уау явно съм голяма късметлийка. Като гледам колко процедури и продукти... Аз нямаше да имам нерви и търпение![]()
Имам малко черни точки по носа ама почти не се забелязват от луничките и не ме притесняват кой знае колко. От около седмица ползвам Гарние 3 в 1 по 1-2 пъти на ден за да видя дали има шанс да изчезнат съвсем. Маски не си правя и крем слагам когато се сетя.![]()
разбрах че химиите не помагат много особено геловете..
затова антибактериален сапун и ексфолираща маска сутрин и вечер понякога слагам тоник но само за да мирише на .. нещо![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Правя си парна баня,мажа се с ''Lepten'' и си слагам дневен и нощен крем забравих на коя марка..
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
Аз използвам Clearаsil за измиване и след това се мажа с един крем пак за акне и съм много доволна.Понякога си правя маска с мед и използвам скраб за лице.![]()
м 1 се почиствам с розова вода (сутрин и вечер) иии едно от AVON с микрочастици![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ползвам от около 2 месеца тези два продукта на Ейвън и съм много доволна![]()
![]()
Момичета я кажете според вас какви грижи за кожата на лицето си трябва да полага едно 14 годишно момиче (тоест АЗ)Нямам пъпки,нито черни точки .....Не използвам нищо за лицето си,дайте някакви съветчета и според вас на колко години е нормално да започнеш да се гримираш и да се грижиш за лицето си
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
А кой точно крем на Бочко ползваш?В аптеката до нас продават един с екстракт от смрадлика в кутийка ама не знам дали е точно тоя,щото има и един в тубичка(не ги знам много добре).Ако някой ми отговори,ще съм му благодарна.Първоначално написано от GbSy
Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
Даааа! АД Е! Онзи ден ги стисках и понеже ноктите са ми дълги, такива рани си направих, че ходех като бита-пребитаа!!! АД!![]()
![]()
Как така си ''стискате'' черните точки след парна баня?Не стават ли рани?Не се ли зачервява кожата?Абе я дайте малко по-подробно ПЛС че целия ми нос почернял![]()
И също колко минути трябва да се стои над парата?![]()
Vseki mesec sled cikul hodq na po4istvane na lice,vseki petuk hodq na shokoladova terapiq i vsqka sutrin i ve4er si po4istvam liceto s rozova voda.Rozovata voda e mnogo polezna i liceto mi stava izkliu4itelno meki4ko,kozmeti4kata mi go preporu4a
има зачервяване ама ше мине...ти все пак няма да стискаш зверскиПървоначално написано от yellow_bird
....а инахалацията...ми докъто има пара ..5-10 мин
Първоначално написано от exclusive__16
Ужасна грешка правиш с хумата 2 или 3 пъти седмично е предостатъчно не знам кои те е посъветвал всеки ден да правиш това но не е полезно!
По темата: ползвам на Garnier тоника,тоалетното мляко,пюр 3 в 1 и от време на време маска от хума също така и кремче на vichy... това е![]()
какво ли не съм пробвла, но единствино продуктите на Clinique ми действат добре и имат ефект
Познато...Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
И аз стискам ама после малки белези остават
Надявам се с времето да се заличат,но доколко е възможно не знам.
![]()
Е защо се стискате самички бе момичета?Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
по добре на козметик идете... ще ви оправят лицата стига да правите това което ще ви каже козметика....
![]()
vs den si miq liceto po nqkolko pati (sutrin ZADALJITELNO)
ispolzvam edno gel4e na Avon - clearskin tva s granulkite i sam mn dovolna, imam edin mn hubav krem za licepak ot avon,ot koito si slagam kogato mi stane mn suha kojata![]()
Любов и вечност не се римуват...
и аз имам гела на avon ама неска за 1 път го изпоулзвах ...ти по колко пъти на ден?Първоначално написано от QuiCk_ChiCk
![]()