.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    emi az pochti seki den se kapq i si rawq maski ama i balsam da slagash pak e dobre pone az towa prawq

Цитирай Първоначално написано от sobieski_of
    emi az pochti seki den se kapq i si rawq maski ama i balsam da slagash pak e dobre pone az towa prawq
    Говорим си за кожа!
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Аз си мия лицето с анти-бактериален гел на garnier и съм много доволна

ами аз се мия от време на време с Гарниер 3 в 1 ..след като се изкъпя си правя маска с хума.. имам тоник за лице от Орифлейм и общо взето това е което правя
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

Фен Аватара на Giaaa
    Град
    улица сезамм..;д
    почти всяка вечер се почиствам с тоник за лице,тоалетно мляко и се мажа с крем против пъпки(за всеки случей :P ),а сутрин се почиствам с гарниер пюр 3 в 1.по-рядко си правя маската,понякога и плодови
    ако ми се появят много черни точки си правя инхалация (заставаш над гореща вода и парата разтваря порите,после почистваш кожата и готово).ии това е.спирт не съм пробвала до сега,но ще опитам

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Уау явно съм голяма късметлийка. Като гледам колко процедури и продукти... Аз нямаше да имам нерви и търпение
    Имам малко черни точки по носа ама почти не се забелязват от луничките и не ме притесняват кой знае колко. От около седмица ползвам Гарние 3 в 1 по 1-2 пъти на ден за да видя дали има шанс да изчезнат съвсем. Маски не си правя и крем слагам когато се сетя.

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    разбрах че химиите не помагат много особено геловете..
    затова антибактериален сапун и ексфолираща маска сутрин и вечер понякога слагам тоник но само за да мирише на .. нещо
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Правя си парна баня,мажа се с ''Lepten'' и си слагам дневен и нощен крем забравих на коя марка..
    Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]

Град
    Велико Търново
    Аз използвам Clearаsil за измиване и след това се мажа с един крем пак за акне и съм много доволна.Понякога си правя маска с мед и използвам скраб за лице.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    м 1 се почиствам с розова вода (сутрин и вечер) иии едно от AVON с микрочастици
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Ползвам от около 2 месеца тези два продукта на Ейвън и съм много доволна

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Момичета я кажете според вас какви грижи за кожата на лицето си трябва да полага едно 14 годишно момиче (тоест АЗ )Нямам пъпки,нито черни точки .....Не използвам нищо за лицето си,дайте някакви съветчета и според вас на колко години е нормално да започнеш да се гримираш и да се грижиш за лицето си
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Салицинов спирт , крем на Nivea и Avon , розова вода и маски

Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Напълно чиста не ми е била от... началото на трети клас, може и по-отдавна.
    • Ходя на почистване всеки месец /не съм ходила от май, но това е друг въпрос, просто сме ваканция, все насам-натам - нямам време/.
    • Ежедневно си почиствам лицето с лосион против черни точки на спиртна основа от Ейвън, дори да не съм слагала грим, защото мръсотия има и във въздуха и кожата се замърсява.
    • Ако съм си слгала молив за очи или сенки, почиствам лицето си с едно лосионче на Лореал, което се превръща в тоник, когато го размажеш.
    • Няколко пъти в седмицата/не броя колко точно/ си почиствам лицето с един от двата ексфолианта, които имам - Гарниер Пюр 3 в 1 или един ексфолиант против черни точки на Ейвън /не му помня името/, като по-често ползвам Гарниер.
    • От време на време си правя една избелваща маска на Зиелона Аптека Амингер, или нещо такова, продава се в Билла и Пикадили, струва един лев за две пакетчета от нея, съдържа краставица и мирише много приятно, а и наистина помага.
    • От време на време се мажа се едно кремче на ЕЛЕА /синьото/, за да не ми се омазнява кожата.
    • Всяка вечер се мажа с Бочко и съм много доволна.

Ами това е, надявам се, че като полагам грижи, ще има ефект.
    А кой точно крем на Бочко ползваш?В аптеката до нас продават един с екстракт от смрадлика в кутийка ама не знам дали е точно тоя,щото има и един в тубичка(не ги знам много добре).Ако някой ми отговори,ще съм му благодарна.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
    Нз нз от тея черни точки оправия няма..

Даааа! АД Е! Онзи ден ги стисках и понеже ноктите са ми дълги, такива рани си направих, че ходех като бита-пребитаа!!! АД!

Как така си ''стискате'' черните точки след парна баня?Не стават ли рани?Не се ли зачервява кожата?Абе я дайте малко по-подробно ПЛС че целия ми нос почернял
    И също колко минути трябва да се стои над парата?

Vseki mesec sled cikul hodq na po4istvane na lice,vseki petuk hodq na shokoladova terapiq i vsqka sutrin i ve4er si po4istvam liceto s rozova voda.Rozovata voda e mnogo polezna i liceto mi stava izkliu4itelno meki4ko,kozmeti4kata mi go preporu4a

Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от yellow_bird
    Как така си ''стискате'' черните точки след парна баня?Не стават ли рани?Не се ли зачервява кожата?Абе я дайте малко по-подробно ПЛС че целия ми нос почернял
    И също колко минути трябва да се стои над парата?
    има зачервяване ама ше мине...ти все пак няма да стискаш зверски ....а инахалацията...ми докъто има пара ..5-10 мин

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от exclusive__16
    znachi az seki den si pravq maski
    *ot hyma
    *polzvam gel za po4istfane na CLean & CLear
    *i sqkakvi zelen4ukovi i plodovi mn sa qki teq s krastavici i qbalki i Tn

Pp a dovolna li si ot tova GARNIEr 3 in1 4e az mislq da si zimam takova i kfa cena e ? ? ako moje da mi kajesh

Ужасна грешка правиш с хумата 2 или 3 пъти седмично е предостатъчно не знам кои те е посъветвал всеки ден да правиш това но не е полезно!

По темата: ползвам на Garnier тоника,тоалетното мляко,пюр 3 в 1 и от време на време маска от хума също така и кремче на vichy... това е

какво ли не съм пробвла, но единствино продуктите на Clinique ми действат добре и имат ефект

Град
    Добрич :o)
    Цитирай Първоначално написано от ~LaDy_Dy~

Даааа! АД Е! Онзи ден ги стисках и понеже ноктите са ми дълги, такива рани си направих, че ходех като бита-пребитаа!!! АД!
    Познато... И аз стискам ама после малки белези остават Надявам се с времето да се заличат,но доколко е възможно не знам.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ~LaDy_Dy~

Познато... И аз стискам ама после малки белези остават Надявам се с времето да се заличат,но доколко е възможно не знам.
    Е защо се стискате самички бе момичета? по добре на козметик идете... ще ви оправят лицата стига да правите това което ще ви каже козметика....

vs den si miq liceto po nqkolko pati (sutrin ZADALJITELNO)
    ispolzvam edno gel4e na Avon - clearskin tva s granulkite i sam mn dovolna, imam edin mn hubav krem za licepak ot avon,ot koito si slagam kogato mi stane mn suha kojata
    Любов и вечност не се римуват...

Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от QuiCk_ChiCk
    vs den si miq liceto po nqkolko pati (sutrin ZADALJITELNO)
    ispolzvam edno gel4e na Avon - clearskin tva s granulkite i sam mn dovolna, imam edin mn hubav krem za licepak ot avon,ot koito si slagam kogato mi stane mn suha kojata
    и аз имам гела на avon ама неска за 1 път го изпоулзвах ...ти по колко пъти на ден?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си