- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помпа за увеличаване на бюста
има доста теми тук и още къде ли не как момичетата се притесняват че циците са им сравнително по малки от тези на връзниците си и т.н. ето вместо да се оплаквате че имате малки цици и да пускате теми как да ви пораснат с пиенето на боза или нещо друго купете си това
сега го намерих в сайта
а сайта е http://www.sexshop.bg/product_info.p...roducts_id=511 пр купуване![]()
ако темата е тъпа нека модераторите да я изтрият или заключат не ми пука особено![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Не мисля, че би свършила каквато и да било работа тая помпа, амаа... всеки да му мисли.
Sasho1988
Варна..
Защо ли са им на всички големи гърди ... ?!Аз моите си ги харесвам такива и нямам нужда от "помпи", боза или каквото и да е :P
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
purvo - ne mi se struva 4e 6te svur6i nqkakva rabota.
vtoro - moje bi za6toto ne sum ot momi4etata s malki gurdi,no az ne mislq 4e tova trqbva da e problem.dori az predpo4itam da sum s po-malki gurdi ama...![]()
i treto - nz na kolko godini si ,no ako si na 13-14 -spoko ima mnooooogo vreme da se sdobie6 s gurdi(tva ne e samo kum avtorkata,a kum vsi4ki pritesneni 4e nqmat golqm bust,a sa v na4aloto na puberteta)![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
е то вече може да се каже че дори е доказано че момчетата в днешно време повечето харесват нормалните цици и мъничките били по сладки ама не всички момичета искат малки а някой просто буквално са като ДЪСКА .... сложила съм я за тези които мислят дали наистина имат нужда от това вместо да се тъпчат с витамини лекарства и сички глупости за да имат по голями цици
Първоначално написано от fenkata_kn
Хубаво, ами тези, който не са на 13-14, както спомена, и не са в пубертета?! Мисли.. после пиши.
Sasho1988
Варна..
Оф то такова има и за пишката!
Само нараства и после като го махнеш си връща размерите![]()
Сори принцеско, нема имаш цици![]()
Първоначално написано от _CuCuTy_
сиси права си !! и тва на колко г съм и дали съм в пубертета няма зн на 15 съм и циците ми са сравнително добре за тази възраст и няма от какво да се оплаквам просто съм го сложила за хората които мислят че имат нужда от това щото както вече казах момчетата може да харесват малките цици а момичетата да не се харесват с такива
за уреда незнам дали ще поомогне
е аз от къде мога да знам помага или не след като не съм го пробвала ?? казах вече сложих го ако искате си го зимайте ако искате недейте не съм го правила или продавам аз тоя продукт че после ако нещо не работи на мен да ми викатеПървоначално написано от vaseto0o
Щом не си сигурна че работи що ни го просваш тоя лнк?
Просто се чудя кви хора има![]()
Първоначално написано от vaseto0o
Абе, като не ти харесва темата не пиши! Кой те кара?!![]()
Sasho1988
Варна..
Първоначално написано от vaseto0o
малееее да ти имам логикатаи са кво треа сичко в сички сайтове треа да знам дали работи или не за да мога да ви го покажа ли ?!
![]()
Аз не мога едно да разбера.... Каквото ви е дала природата, радвайте му се. Какъв е тоя зор "мега дълги пишки, супер огромни цици"... Не ви разбирам... Радвайте си се на това, което имате и не си харчете парите за простотии, които могат и да действа, но минимално. Замисли се... Какво прави помпата и ще усетиш, каква тъпотия е това.
абе ок решила е да сподели кво ви пречи?иначе дали помага за някви си 60 лева..жените дават хиляди за големи гърди а пък тва..абе нз и а змисля че едва ли ще има някакъв резултат но все ще се намери някой да си купи![]()
Cruel Intentions
значи тези ти пълнат кураа**аа(има цензура) и цицитеее**е с въздух като балон
Първоначално написано от mystery`girl
Има сексшопове, за тези, които се интересуват.
После може да те болят..а и няма смисъл-щом по природа не са ти големи и помпата няма да помогне..![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
prismqla se 4unka na kratunka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Не ми изглежда много надежно..![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Подкрепям ..Първоначално написано от VerryBerry
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
moite sa si golemi daje moje da se kaje 4e za vazrasta mi sa po golemi ot kolkoto tqbva![]()
(sun)~{}*
Браво. Мерси, че се похвали. Нужно ли беше?!Първоначално написано от kotenceto_bonbon
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii