- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помпа за увеличаване на бюста
А някой пробвал ли е ? Защото всички гадаят - няма да има ефект (и аз така мисля, но не се знае). И не нападайте момичето, то решло, че темата може да заинтригува някой.
Голям размер на картинката! /machoka/
Това ми прилича на машина за доене на мляко![]()
![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
+1Първоначално написано от AceXe
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
aide purvo go izprobvai i ako ti porasnat cicite kaji i 6te si go kupq ok?![]()
няма нужда все още не ги намирам като малки и нужда от помощ да пораснатПървоначално написано от alenka
но като имаш нужда пробвай първо и сподели опита си с останалите
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
taka...za tezi koito ne sa na 13-14 i sa izlezli ot puberteta se predpolaga 4e imat malko mozuk i nqma da se vurjat na takava prostotiq.no ima i nqkoi kato teb koito mislqt 4e tova e vul6ebno i kak sa si kato duska i stavat ...WOW!!proizvoditelite raz4itat na takiva naivni hora da im kopuvat boklucite.i ako momi4etata/jenite tolkova iskat da imat golemi gurdi -mi da si slojat silikon.ot tiq pompi ne samo 4e efekt nqma da ima no moje da se polu4i srastvane (ti sig dori nz kakvo e tova).po-dobre ti pomisli dali nqkakva takava glupost 6te ima efekt i togava izkazvai mneniq.a i da ne si suglasna s men ne e nujno da se zaqjda6.aman ot detski guzoveПървоначално написано от _CuCuTy_
![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Голям смях![]()
Ако е гарга, да е рошава !
Пфф помпа за овеличаване на бюстаКакви ли други простотии ще измислят
![]()
До къде стигнал света...![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Абсолютно!Да се чудиш акво ще ги прави тези цици размер д!А и помпата се съмнявам да помогне!
amm nz znam dali tova e sa6toto no edna moq priqtelka hodi na proceduri za uveli4avane na gardite i kaza 4e i slagali 4a6ki i gi dyrpali bili s vakuum ili ne6to takova i i porasnali 5 sm.,no kato spre da hodi i te zapo4vat da spadat nz dali tazi pompa e sy6tata
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
абе то да си с големи цици не е на авантаа.....не можеш да си намериш готин сутиен щото хубавите ги прават за безцицни......плюс тфа тежат.....пък и като родите те ще пораснат още![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Pff tolkova evtino ne6to da deistva da be
ako imate takiva ne6ta dosega da nqma6e jena s maluk bust![]()
Nz koi se vruzva na podobni glyposti dori da deistva sig e vremenna ama ako iska nqkoi da probva posle kajete rezyltata :P
Помпа за пишки има ли ??
--------------------------------------------------------
Takava li ti trqbva
A i takava glypost 6te izmislqt nqma kak
Si4ko mislqt za da zemat parite na horata![]()
Информативно питам само.Мога да зема на някой приятел за подарък. Голямо шоу ще еПървоначално написано от swe7dream
![]()
Иначе по -голям не ми трябва само ще ми пречи![]()
--------------------------------------------------------
e 6tom ne ti tr ok![]()
da zabavno 6te se poly4i
![]()
Искам да ви кажа, че аз ползвам такава помпа и при мен има резултат,но при всеки е индивидуално. При някой може да не се получи не давам гаранций.
Ако имате въпроси питайте на личен или в фейсбоок sonqts
Не ви трябват такива работи! Естественото си е естествено.
Пффф какви са тея глупости? ако сте на по 14-15 има време да ви порастнат нз за къде бързате.......
Стара тема.