- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Каква е семейната ви кола?
шевролет стингрей концепт кар (трансформърс) не е лоша като за един път
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Баща ми кара Toyota Yaris Майка ми Renault 19 Beverly![]()
Alfa Romeo 156
баща ми има 2 коли : 1. Нисан патрол ( за риба ходи с него) 2. ауди А6 (+спорт тунинг и чипсет мн ме раджа![]()
)
майка ми кара някфо тъпо пежо ама мн тъпо ако го ритна ще се счупи не помна модела 205 или 206 нз
One 4 the money , two 4 the show
Каруца![]()
сива![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Форд Мондео![]()
Vin diesel RULZZZZ
миии Pejo 307 cc i KIA sorento![]()
майка кара Мини Купър, бащата БМВ, аз имам Ауди С3
Volkswagen Golf 3 1.6 90HP Mono Injection![]()
bmw 320![]()
ОбИчАм Да ГоВоРя с ДуМи сЕкСи - яКо мРъСнИ!!!ОбИчАм Да СпЯ ф ЧаРшАфИ оТ сАтЕн...ОбИчАм дА тАнЦуВаТ За мЕн МоМчЕтА С тЪмЕн ТеН!!!ОбИчАм шТоМ мЪжЕтЕ зНаЯт Че СъМ НеДоСтЪпНа...ОбИчАм пОгЛеДиТе ШтОм ДyПеТо Аз сИ вРъТнА...
Опел нещо си от 89.. с много кофти тунингВсъщност това е "луксозната кола" .. Преди нея имахме неопределен брой Москвичи,Лади...
А нея я купихме преди 2 години за 2000лв.. Като тези пари ги връщахме на татко на един приятел (той ни ги беше дал назаем) в продължение на година,година и нещо...![]()
Та си вадете извода..![]()
Renault Espace,иначе другата е едно БМВ- 319 IS,с турбина,и чип,и под капака 160 коня,просто го обожавам,като му чуя двигателя на 7 000 оборота,иии незнам какво ми става,чувството е не заменимо![]()
![]()
Огромен подпис!
.; machoka :.
Еееее... Връзкари. То А7 още не се произвежда, ама вие го имате.Първоначално написано от fe6an4eto0
Еми баща ми има Toyota Rav4 и Тойота Ленд Крузър,а майка ми Toyota Avensis
Ford Mondeo и audi A4
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
ние нямаме![]()
бацеПървоначално написано от KimBerLy1912
като ти четох поста
и се счупих от смях...
Хахаха,смешно-смешно,ама си е самата истинаПървоначално написано от Nakadah
Тежък е живота : )) Дано на нас да ни провърви повече : )