- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Каква е семейната ви кола?
е тва на аватара
МОСКВИЧ![]()
![]()
hip-hop
без да ми се смеете много щото ще се караме- лада мада фаака
.. много й се кефя ама се чудя как още върви ..
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Volvo V40 ..
Аз от както се помня първо карахме москвича на дядо. После си купихме VW Passat 89-та година 1.6 карбуратор комби 70 коня бензин. Направихме го на катафалка защото майка си отвори нейна фирма- погребална агенция. След това си купихме Ford Fiesta 91-ва 1.1 бензин и само това знам за нея и после го продадохме. След това си купихме Audi 80 Комби Ноември 94-та година 1.6 101 коня бензин пълна инжекция хидравлика на волана. Сега в момента сме с катафалката за която ви споменах по горе и с аудито. Мн сам влюбен в Аудито и ми праи голям кеф да го карам. И пасата ме кефи да го карам ама най яко си е с Аудито. Преди 3 месеца взех книжка и скоро и на мене ще ми вземат кола
Opel Corsa
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
В нашето семейство няма семейна кола.
Аз карам Audi A6 Avant 2,5 TDI, 150 коня, зелен металик. Нещо такова
Имам си и една червена Лада 1600, ама само и взимам здравето по поляни и паркинги. Майка ми кара Opel Corsa Gsi 1994 година, черна. Годеницата ми кара Fiat Brava 1,9 JTD, 105 коня, 2000 година, сребрист металик. A най-много се кефя на служебната си машинка-ей такава
Bova Futura FHD, 2002 година, 380 коня. С нея като ме видят засилен и всички бягат на далеч.![]()
"Целта не е да си по-добър от другите, целта е да бъдеш по-добър от себе си"-Уилям Фокнър
"Лошият човек е като въглена-ако не те опари, ще те очерни"-Анахарсис
Audi A4 Cabrio![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Rexton || :P
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път `***
Rover някакъв
Тати кара Мерцедес S500 от новите, а мама BMW 750 от старите
" Любовта може много, но парите могат всичко! "
Mercedes не знам каккъв е моделаа![]()
Шевролет Авео![]()
ko stawaaa
Peugeot 206 и Toyota Avensis !
Рено и Голф
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Audi A4
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Fiat Tipo 88 година и тя вече е моя макар и да нямам още 18 аз пак си я карам![]()
![]()
мерцедес E220 мамито кара opel corsa
мерцедес E220 мамито кара opel corsa
фиат пунто и нисан примера