- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Каква е семейната ви кола?
Ми наща е форд галакси ! Истинска семейна кола - голяма е колкото гарсониера !![]()
рено меган
never never let you go you are the one i'm surching for....
folksvagen passat
я горе на тематаПървоначално написано от mihaelaaata
Ford Sierra![]()
форд ескорт и пежо 306![]()
Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!
15.08.2011г.
Citroen C4 Picasso
горе
ми тате има две Porche Cayenne и новия мерцедес SLS AMG купе
на мама е новата Mercedes В класа,не знам модела...
Първоначално написано от finger4o
RENDE MEGANE
Каруца на 3 колелета..?!?![]()
Някъв мерцедес S класа или нещо от сорта не му знам марката , пък майка ми някъв джим bmw нешо си ..
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Нямаме кола. Иначе семейното ни превозно средство е Балканче, иначе аз все навивам майка ми да купи един Симсон, защото т'фа Балканче е демоде вече.![]()
![]()
![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
audi A5 , toyota незнам какъв модел е , голф 3ка и бмв х6
оБиЧаМмМм ........ ПеПсИиИ ;D;D;D;D;D
Volkswagen Passat комби турбо дизел.Обаче освен това имаме две таксита Skoda Fabia,един дърт Citroen на трупчета и един мотор ендуро Derbi Senda SDR 50(мотора е мой).Направо сме като някой автопарк.![]()
![]()
![]()
87% от българското население е неграмотно,ако си от останалите 59%, сложи това в подписа си!
Citroen C5 i Golf 5![]()
"You can choose to blame your circumstances on fate or bad luck or bad choices. Or you can fight back.
Things aren't always going to be fair in the real world. That's just the way it is.
But for the most part, you get what you give.
The rest of your life is being shaped right now, with the dreams you chase, the choices you make, and the person you decide to be.
The rest of your life is a long time. And the rest of your life starts right now."- Haley James-Scott
Peugeot 406
Renault Espace
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд