- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Каква е семейната ви кола?
Ти немаше ли голф 3 беПървоначално написано от GD
![]()
Rover 400 , след 3-4 месеца ми я дават на мен :Д.
Бавария 525 E60
The time's for sobieski
Опел Астра
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
Майка ми кара Ауди А4 а баща ми Мерцедес МЛ![]()
Къде сте господата с москвичите/трабантите/запорожците/заставите/ладите/жигулите/варбургите и другите антики? Или просто се криете(претендирате) под немски коли с име...![]()
май няма да ги видим тези снимкиПървоначално написано от Nakadah
![]()
Peugeot 405 SR...,а тази кояти си карам на село е Lada 1500s
По-добре края да е ужасен,от колкото ужаса да няма край !
Reno Twingo obache imam 1 problem sega zimata kolata harchi po 8-9 do 10/100 towa e mnogo :X esenta har4eshe 7/100 ako moje nqkakwa pomosht ne e redno taka..
![]()
![]()
94 набор, ти книжка имаш ли бе?
Ебати късметлията! харчи му 10/100!!!
ПС: Винаги 1 кола харчи повече през зимата от колкото през лятото!
Seat
Fiat Punto
моята извънградско под 12-13 при нормално каране не пада те за разход 7-8 в града правят проблемПървоначално написано от Nakadah
за семейна кола нямаме такава като пътуваме семейно сме най-често с моята а иначе всеки си кара неговото моята е W140 3.5TD
Ниссан-че. С 3.8-литров V6. Мачка всякакви коли в рамките на 400 до към 500+ коня. Сещайте се за кое говоря.
..колкото по-голям салама, толкова по-мокро котето
Първоначално написано от fungus
Мне...Първоначално написано от bigshitpoppin
Покажи ни реална снимка!?
1000% съм убеден, че сте виждали снимки на колата из нета! Но не искам да пускам тук. Писах ти ЛС.
..колкото по-голям салама, толкова по-мокро котето
Първоначално написано от fungus
След като надмекнах че хората с запорожците лъжат за немските автомобили колко тихичко стана тука![]()
Opel Astra Turbo![]()
Тук по скоро се пише кой каква кола иска да кара, а не всъщност кой каква има...![]()
![]()
Ауди ;д![]()
Opel Zafira![]()