- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Устните-Как да изглеждат по-обемни?
Има ли някакъв избор на цветове ? Или той всъщност е безцветен ?Първоначално написано от taamara
+1 а от къде да го намеря в СофияПървоначално написано от Goddes`
Тва като си го сложа и мн ме щипеПървоначално написано от taamara
страшно неприятно е
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
Еми аз пробвах с мед..Прочетох го в един весник де...Намазах ги за 5-10 минути и ми се струваше че станаха по меки и по големи..А иначе по темата...Горната ми устна е по-малка от долната![]()
![]()
![]()
..Гадно е но ше го преживея...
![]()
![]()
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
Ако ползваш фондьотен..... слагай и на устните![]()
Не си мъж затова, че си бил в леглото ми...мъж си, ако съм те пуснала в сърцето си!
Първо си ги оформяш със молив по твой избор за цвят смисъл можеш да чертаеш извън ръба на устните след което ги оцветяваш с червило и слагаш гланц не е задължително молива да си личи![]()
Има ли някакъв избор на цветове ? Или той всъщност е безцветен ?[/quote]
Има избор на цвят или поне аз така си мисля. Поразрових се и намерих въпросния гланц в сайта на Eveline cosmetics. Някой може ли да ми обясни мога ли да си го поръчам онлайн и ако не мога от къде да си го взема?
ima i izbor na cvetove + tva vav vseki kozmeti4en magazin 6te nameri6 glancove na pone 5 marki tai 4e ne e zadyljitelno da e na opredelena marka az pone ne praq razlika v ka4estvoto
Абсолютно вярно!Гланцовете на Essence са май германски или не знам какви но вече ги има и в БГ така че ти ги препоръчвам на 100% аз ползвам само тях и общо взето само тяхната козметика защо н еразгледаш сайта им : www.essence.euПървоначално написано от slun4ice
![]()
in defense of our dreams...
Az ot malka mi stanah ustnite obemni,6totosi durpah postoqnno ustnite i te stanahqa s obem
ama pak me kefqt, ne trqbva sega da im slagam silikon
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
аз днеска си купих на евелин този с ботокс ефекта..мн е готин,както вси4ки продукти на евелина и цената е супер достъпна..аз го взех за 5лв..разфасовката е добра,тъй 4е 6+ за евелин козметикс
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Има гланцове точно за това, но за марки .... не съм много запозната, а и не ми трябва особено.![]()
Уф,аз пък никъде не намерих такъв.Първоначално написано от neshtastno^vliubena
Ти отктъде си го взе? (в случай,че си от София :Р )
И аз много съм се навила да си взимам такъв, но още се колебая. За сега само на Евелин и Леокрема съм мяркала. А също бях чувала и за някакъв на Bourjois, дали и той има такъв ефект![]()
nicolepcd
Здравей сега ще ти кажа моята хитринкаможе да ти изглежда странно но има "Розов Вазелин " под формата на крем струва около 1.50 мисля в аптеките , водят го за напукана кожа
аз си го взех защото устните ми бяха хипер напукани , но като го слойих бях удивена прави наистина обемни и меки пухкави устни и предпазва от напукване през зимата :P наистина е страхотен пробвай
![]()
Tova e ne normalno,beeeeПървоначално написано от pussycat_doll_nicole
![]()
![]()
![]()
moita sa si golemi po princip![]()
![]()
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
и моите![]()
ползвам само безцветен гланц