.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от taamara
    Има ли някакъв избор на цветове ? Или той всъщност е безцветен ?

Цитирай Първоначално написано от Goddes`
    Има ли някакъв избор на цветове ? Или той всъщност е безцветен ?
    +1 а от къде да го намеря в София

Ами Evelline имат такива гланцове с ботокс ефект, 4,30 лв., за толкова поне си го взех аз.
    Тва като си го сложа и мн ме щипе страшно неприятно е
    Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]

Град
    The Girl fr0m hell..
    Еми аз пробвах с мед..Прочетох го в един весник де...Намазах ги за 5-10 минути и ми се струваше че станаха по меки и по големи..А иначе по темата...Горната ми устна е по-малка от долната ..Гадно е но ше го преживея...
    .човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(

Ако ползваш фондьотен..... слагай и на устните
    Не си мъж затова, че си бил в леглото ми...мъж си, ако съм те пуснала в сърцето си!

Първо си ги оформяш със молив по твой избор за цвят смисъл можеш да чертаеш извън ръба на устните след което ги оцветяваш с червило и слагаш гланц не е задължително молива да си личи

Град
    Русе
    Има ли някакъв избор на цветове ? Или той всъщност е безцветен ?[/quote]

Има избор на цвят или поне аз така си мисля. Поразрових се и намерих въпросния гланц в сайта на Eveline cosmetics. Някой може ли да ми обясни мога ли да си го поръчам онлайн и ако не мога от къде да си го взема?

ima i izbor na cvetove + tva vav vseki kozmeti4en magazin 6te nameri6 glancove na pone 5 marki tai 4e ne e zadyljitelno da e na opredelena marka az pone ne praq razlika v ka4estvoto

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Ето такъв гланц ползвам и съм доволна. (не знам дали го има в бг но би трябвало)
    Абсолютно вярно!Гланцовете на Essence са май германски или не знам какви но вече ги има и в БГ така че ти ги препоръчвам на 100% аз ползвам само тях и общо взето само тяхната козметика защо н еразгледаш сайта им : www.essence.eu
    in defense of our dreams...

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Az ot malka mi stanah ustnite obemni,6toto si durpah postoqnno ustnite i te stanahqa s obem ama pak me kefqt, ne trqbva sega da im slagam silikon
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    аз днеска си купих на евелин този с ботокс ефекта..мн е готин,както вси4ки продукти на евелин а и цената е супер достъпна..аз го взех за 5лв..разфасовката е добра,тъй 4е 6+ за евелин козметикс
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Супер фен
    Има гланцове точно за това, но за марки .... не съм много запозната, а и не ми трябва особено.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    аз днеска си купих на евелин този с ботокс ефекта..мн е готин,както вси4ки продукти на евелин а и цената е супер достъпна..аз го взех за 5лв..разфасовката е добра,тъй 4е 6+ за евелин козметикс
    Уф,аз пък никъде не намерих такъв. Ти отктъде си го взе? (в случай,че си от София :Р )

Супер фен
    И аз много съм се навила да си взимам такъв, но още се колебая. За сега само на Евелин и Леокрема съм мяркала. А също бях чувала и за някакъв на Bourjois, дали и той има такъв ефект
    nicolepcd

Здравей сега ще ти кажа моята хитринка може да ти изглежда странно но има "Розов Вазелин " под формата на крем струва около 1.50 мисля в аптеките , водят го за напукана кожа аз си го взех защото устните ми бяха хипер напукани , но като го слойих бях удивена прави наистина обемни и меки пухкави устни и предпазва от напукване през зимата :P наистина е страхотен пробвай

Цитирай Първоначално написано от pussycat_doll_nicole
    Имах една позната, която си подпъхваше навити хартийки между зъбите и устните и казваше, че изглеждали по-обемни! Луда работа. Не мога да си представя да се разхождам с хартия в устата!
    Tova e ne normalno,beeee

moita sa si golemi po princip
    Александър (h)

Стига тая толерантност.
    България над всичко!

и моите ползвам само безцветен гланц

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си