.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от desio008
    Zashtoto vsqko umno i zrqlo momi4e bi napravilo taka haresvame si nqkoi no znaem 4e samo 6te sika da ni ebe i posle nadali 2ri pyt 6te se vidim ako si bqhte govorili i ako ti si q haresal i si iskal neshto po seriozno e trqbvalo da si pogovorite i e shtqlo da ti byde po priqtno i mackata nqmalo e da si zamine... v drugiq slu4ei tq e postypila mnogo dobre...
    Какво да добавя

Град
    Varna
    Qvno pishkata ti e bila malka bro sad :/ no ne gubi kuraj se nqkoga nqkoq shti pusne ... ISKAM DA DISHASH !!!
    _)_ <-- Can`t Touch This !

Цитирай Първоначално написано от Memento mori!
    Сега я изкарахте най-доброто и примерно момиче,ако беше така въобще нямаше да прави подобни сценки.Който върши такива неща,си го търси...
    Гадно, man...

Град
    TaM..

Re: Тя ме надърви...и ме остави..

Цитирай Първоначално написано от Anarchya
    Цитирай Първоначално написано от FlipY
    Цитирай Първоначално написано от mrysnika
    Снощи в една дискотека...се зарибявах с една мацка..целувах я...прегръщах я...всичко..тя ми даваше...харесваше й чак даже...и се целувахме... омайвах я всичко 6...така се усукваше около мен...заставаше с дупе към к*ра ми и танцуваше така...оле щях да се побъркам..и накрая кво..просто си тръгна! Не можех да повярвам...защо го направи...аз я исках толкова много!
    ГрозяН ли си ? Или си убаф?
    HAHAHA koi sa e zavarnal
    Mai 6a praq tema nqma da e...
    Аи ем бек фром маи вакеишън

Ти какво очакваш да я чукаш ли ?!? Осъзнала се е и си е тръгнала . . . правилна постъпка
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Цитирай Първоначално написано от Memento mori!
    Сега я изкарахте най-доброто и примерно момиче,ако беше така въобще нямаше да прави подобни сценки.Който върши такива неща,си го търси...
    holy fuckin' word.

Така де, убер права (?) си
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Цитирай Първоначално написано от desio008
    Zashtoto vsqko umno i zrqlo momi4e bi napravilo taka haresvame si nqkoi no znaem 4e samo 6te sika da ni ebe i posle nadali 2ri pyt 6te se vidim ako si bqhte govorili i ako ti si q haresal i si iskal neshto po seriozno e trqbvalo da si pogovorite i e shtqlo da ti byde po priqtno i mackata nqmalo e da si zamine... v drugiq slu4ei tq e postypila mnogo dobre...
    Той пича не е искал нищо сериозно .. Искал е да я из*ука просто .. И сега се оплаква, че тя не му е пуснала ..
    +1

Допикало и се е ... Видяла е някой в кенефа и,защото и е бил по наблизо е опънала него.Или е чакала някой лев в прашките. ;D

Допикало и се е ... Видяла е някой в кенефа и,защото и е бил по наблизо е опънала него.Или е чакала някой лев в прашките. ;D

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си