- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дойде ми но само за 1 ден
Ами ходих на гинеколог , казаха ми че имам киста на левия яйчник предписаха ми хапчета а.у. сичко ОК дойде ми обаче дойде само за един ден сякъш изчезна безследно .... по принцип ми върви по 7 дена.
A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...
Леле, горката![]()
Трябвало е още тогава да обърнете внимание
Но така и така утре ще видите при гинеколога,стискам палци всичко да е наред
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Ами не искам да те плаша, но е трябвало още тогава да идеш на лекар, до сега може да се е инфектирало и да си имаш сериозни проблеми, но стискам палци да греша! Дано да не е нищо сериозно![]()
ako e tova za koeto si mislq, 4uvala sum go ot mnogo momi4eta. tova sa ostatuci ot devstvenata cipa, ot razkusvaneto i, bqh 4ela dori izkazvane na ginekolog po vuprosa. pri nqkoi momi4eta ostavat vutre, a pri nqkoi se podavat leko. iz4ezvat napulno sled rajdane. ne e ni6to seriozno. dano da e su6toto i da nqma6 probemi.![]()
между другото и аз тва си мислих за девствената ципа обаче попитах майка и тя вика че не можело да бъде то ама знае ли човек ...
A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...
стискаме палци тогава за гинеколога
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
леле по добре тичай при гинеколога![]()
ToVa ChE Te GlEdAm Ne ZnAcHi ChE Ti Se LuBuVaM,Na PaZaRa VsIcHkO GlEdAm,No Ne VsIcHkO kUpUvAm......
И ти реши да отидеш на лекар една година по-късно?Такива неща се забелязват и се търси мнение на специалист своевременно, бе, хора.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
честито зимай количка че скоро ще ти тряа...![]()
![]()
![]()
+1.. Успех..Първоначално написано от t1n4e7o
Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?
дано не е нищо сериозно стискам палци да мине вс гладко
![]()
![]()
![]()
![]()
spox tva ti e destvenata cipa pak i kak 6a sa razk1sa vaginata gadjeto ti da nqma hui s bodli4ki po nego.. taka 4e spox![]()
Дано да не е нещо сериозно...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Дано всичко е наред!!
yspeh
(sun)~{}*
Успокой се, всичко ще е наред
Голям размер на картинката! /machoka/